A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #396780 Ez a pelda pusztan egy tulhuzott extrem onigazolas az ostoba nezeteidnek. Te szimplan tul misztifikalod a prem loszer jelentoseget.
Nem tudom, milyen tankokkal jatszol, de nekem ez a prem loszer dolog messze nem nyujtja azt, amit te mondasz rola. Hogy lenullazza egy tank minden elonyet?! HAHA. Annyira nem, hogy amikor anno elerhetove tettek es kiprobaltam, azt mondtam rola: nem er ez semmit. Mindenrol csak lepattantam vele, tehat nem oldott meg semmilyen problemat. Sokaig nem is hasznaltam egyaltalan. Aztan ma ott tartok, hogy viszek nehany darabot belole. Van egy egeszseges darabszam minden loszer tipusbol minden tankomban, hogy ahogy a helyzet kivanja, a leheto leg hatekonyabb legyek. Persze nem vagyok, mert a mai napig borzaszto nehezemre esik prem loszerre valtani es legtobbszor nem is segit, mert az sem uti at a "lenullazott" superheavy tankok gyenge pontjait, de legalabb meg tudom probalni. Viszont neha kisegit a bajbol.
Osszegezve: Az esetek donto tobbsegeben ha valamit nem tudok beutni, azt prem loszerrel sem fogom tudni beutni. Ezert nincs ertelme a goldspam-nek. de okosan hasznalva semmivel nem rosszabb, mint barmely mas loszer. Marmint a hasznalata. Ennek a jateknak tovabbra sem a loszer a rakfeneje, hanem a magas tierekben tobzodo ostoba barmok. Na az a problema. Hogy rendszeresen kellene T8 vackokkal lehoznom egy T10 meccset, mert a sok idiota fel perc alatt megdoglik a jobbnal jobb top tier tankjaban. Na ez az igazi gond, nem a goldloszer.