A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amikor elkezdtem wotozni valamiért az angol nehéz ágat néztem ki magamnak. Arra már nem emlékszem, hogy miért történt így, talán a Black Prince neve tetszett talán a statokból úgy gondoltam fekszik ez majd nekem. Aztán valamiért a Churchill1-nél félbeszakadt a sorozat és nem mentem tovább (lassú volt, nehézkes a kezelése akkor még nekem és nem szerettem a top löveget kifejlesztettem és otthagytam képzetlen legénységével együtt).
A napokban elővettem és egész finom csatákat sikerült menni, bár kiemelkedőt nem alkottam, de nem fogott el az utálat. Továbbra is rettenet lassúnak találtam, de azért gondoltam megér annyit, hogy megnézzem mit tud majd 100-as legénységgel. Még ott nem tartok 93%-on vannakk a srácok, de sikeresen megszerezem a Radley Walters medal-t :) 9 killel.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.07. 15:36:14