World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentem pár csatát, hogy próbáljak kikapcsolni. Bár ne tettem volna! Egyszerűen kritikán aluli az az agyatlanság, amivel ma találkoztam. Szokásos lemming vonat egy oldalon. Érdekes módon jött az ellenfél, és befoglalt, mert én egyedül, meg még egy másik tank kevés voltunk ahhoz, hogy megállítsuk őket. Egyszerűen rettenetes! Szóltam is az elején, hogy jó lenne, ha nem egy kupacban menne az agyatlan banda, persze nyilván mindenki sz@rt a fejemre. Utána meg bután pislogtak, hogy jé, vége a csatának, vagy éppen azon recskázott az egész agyatlan banda, hogy kilőttek kettő tankot összesen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.31. 19:55:16

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Na igen, és ha azt vesszük, hogy csak simán egy 30 millás Mergát vettél, és a kulcstartó is hozzá volt, akkor igen, ingyen volt. Ugyan kérem, a legősibb üzletstratégia, szerintem már az ősember is csomagban árulta a mammutormánybőrt.
Engedd már el azt a Toldit... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ez is ingyé van a 26 ezer forint kifizetése után. Csak ázsiás szerón.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://asia.wargaming.net/shop/wot/vehicles/3705/
Ismertetőnél egy kiadós hazugság is van.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.31. 19:01:28

angelus1991ster.blogspot.hu

Hat ha azt vesszük hogy ha csak simann 30k goldot vettel es ugyan annyit fizettel mikor a tank is hozzá volt,nos akkor igen ingyen volt.
Jahm, a Mercedes-emblémás kulcstartó is ingyen van, csak venni kell hozzá egy 30 milliós S-osztályt <#nevetes1>
És tényleg, holnap megyek is a szemészetre. <#banplz>

Valójában az a tank ingyen volt, csak meg kellett venni 1 évre való goldot kedvezményesen előre.
Tudom, mert nekem is így lett. Amúgy nem akkora OP az amióta csomó trollgun van kis tierben. Én nem is szeretek vele menni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mert a zöld léthez nem kell a saját hp-dat lesebezni. Soha nem is kellett.
HTS s3rg1nh00
jó kérdés,ez a csávó alig jobb tőlem(tök átlag vagyok kb 1600 recent wn8-al amikor épp játszom),csak épp megvett 30 ezerért egy OP szart amit a legmaximálisabban gusztustalanul használ és arra veri a nyálát...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A videó nem tette egyértelművé?
Sherman0070
Mi a francért kap ezekre a sebzésekre zöld statot? Saját HP-ját sem tudja lesebezni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Sealclubber. 😄
Nézem profilját. Nagy szinten elég életképtelenül játszik.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nagyon jól játszott. Példa értékű meccs volt, csak tanulni lehet tőle.
Ő igazán oda tette a vasat!
Ő letett valamit az asztalra! Mit?
Hát a vasat!

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
*wallet_worrier a neve

Még a neve is wallet_warrior... 😄

HTS s3rg1nh00
gyakorlatilag ugyanezt akartam írni 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Biztos baromi keménynek érzi magát a csávó, miután a játék legópébb tankjával, full goldot és csokit betöltve szétkapott egy csapat szerencsétlen newbie-t, akik még azt se tudják, melyik a tank eleje. Mondjuk annyi esze például nem volt, hogy töltsön, mikor egy lövés volt már csak a tárban, de igen, egyébként biztos nagyon jó játékos, és tökre nem a nagyipari goldfosó sealclubbolással lett zöld 😊

Tényleg csak szánni tudom azokat, akiknek olyan gyenge lábakon áll az önbecsülése, hogy ilyen mértékű hazug önigazolásra van szükségük, hogy valakinek érezzék magukat. Ez kb olyan, mint mikor egy önbizalomhiányos, apakomplexusos hölgyike fejemnyi szilikonmelleket, szilikonszájakat, szilikonfüleket csináltat magának, aztán szétszolizza magát, és teleposztolja a közösségi portálokat a csücsörítős képeivel. Sikít róla egy rakás komoly pszichés probléma.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.31. 15:53:52
joe662
Ez de beteg<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

nézz House of Cards-ot. 😄
Sherman0070
Nincs ranked.... nincs is kedvem játszani 😄

ja...hát nekem konkrétan szét van csúszva a szakasz létrehozása felirat, meg a nevem XDD
joe662
Micsoda kempfesztek vannak,a hevik a td-k mellett<#hehe> Gondolom még nem jött ki a 9.19 es aimbot,tundra és társai<#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mármint a kiírása, hogy így írják ez olyan idegesítő, mert nem tudja az ember, hogy pontosan mennyi van.
nemtom... mire gondolsz? kaptad pluszba vagy vmi más?
Tök jó ez a rangsorolt csaták így végre nem rak mellém retardáltakat mindig nyerek.
Amúgy mi ez az 0.5 millió kredit? meg tapasztalat?
...ja főleg, hogy a 8-as svédet ingame is meg lehet már venni! 😊
Sherman0070
Svédek előnyben. <#idiota>

...sztem 1 két OP td-t 5 méterről sem fogunk meglátni. 😄
Sherman0070
RHM-re jó lesz a +camo.
Lesz vagy 70-es camóm úgy. <#eplus2>

...így látatlanba kicsit módosítanék... azért az equipmentek akkora túl nagy bónuszt nem adnak... viszont ezek a kis műtyűrök a legénységre vagy a tankra... na az rohadtúl nem kéne!!!
joe662
Az éjszakàkat nyugodtan töltheted majd alvàssal-😄D,mert eddig ugy volt,hogy csak bizonyos idöszakokban lehet majd jàtszani.Ha jól emlékszem 17-22óràig.

joe662
Az éjszakàkat nyugodtan töltheted majd alvàssal-😄D,mert eddig ugy volt,hogy csak bizonyos idöszakokban lehet majd jàtszani.Ha jól emlékszem 17-22óràig.

...hát igen... én mondjuk attól is tartok, hogy az 1. béta héten 2 vizsgám is lesz... 😄 a kövi héten meg még1... szóval... ez a béta, ez nekem is béta lesz... júliustól ha lesz a szezon meg be lehet vetnie magát az embernek... éjszakánként mondjuk. 😊 (főleg, hogy laptopon azért nem az igazi koliba a játék xD)
kigyi
Attól függ mennyire gyorsan lehet ennyit összeszedni rá (nekem nagyon lassú folyamat lesz, ha él még a rendszer jövőre akkor majd talán elkezdhetem 😄 )

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

...sheridanre raknék tegyük fel mondjuk fejlesztett töltésgyorsítót meg ventit... 8,63-ról lemenne...normál töltésgyorsítóval ez lenne 7,53... fejlesztettel... 7,32... a venti viszont, nem csak a töltést gyorsítja, szal sztem az jobban megéri... feltéve ha tudok szerezni egyet, és ha erre raknám...

E25 ugyanez... alapból 2,81...alap venti és töltésgyorsító: 2,41 fejlesztett ventivel normál töltésgyorsítóval: 2,46!!!!!!!! és mindkettő fejlesztve: 2,39... 5 tized 10k bondért? hmmm.... nem biztos, hogy megéri.

Szóval lehet ezzel szórakozni, hogy mire éri meg, és hogy hogyan... én a szellőzést hasznosnak tartom azért, mert a legénységet húzza, ergo minden 1 kicsivel jobb lesz...
...nos ez fura... én úgy értelmeztem, hogy egyet lehet... de pl. hasonlításnál 3-at lehet feltenni, különbözőt... és nyilván ugyanolyat fejlesztett meg simát nem...
kigyi
Elvileg 3-at lehet, de a sima és a fejlesztettből csak egyféle lehet fent azonos célra való nem. (én ezt vettem ki a leírásból)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nem nagyon néztem meg,mivel még nem elérhető,csak júni 5-től,de úgy láttam 1 hely van.

Biztos vagy benne? Én úgy tudom 3 fejlesztett felszerelés plusz egy fejlesztett fogyócikk pakolható gy tankra.
De.Egy darab kötvényes cucc slot van.

Persze ingyen bond nincs mi? 😊

Ha jól értem ezekből a bondos fejlesztett felszerelésekből csak 1-1-et lehet majd feltenni egy tankra, nem?
Én nagyon megkedveltem, és mióta úgy játszom vele, mint egy felhízlalt T-54-gyel, azóta sokkal jobban is megy vele. A lényeg, hogy nem szabad leállni pofozkodni az igazi heavy-kel. Nemsokára eléri a legénység a 4. skill sort, és van nekik BiA, mint 0. skill. Így elég ütősek. :-)

Ez az új hang mód bugos.
Svéd meddel mentem volna egy csatát,bekapcsoltam,vagy félpercig nem volt hang a csatában,után meg állandóan töltötték az ágyút,sniper nézetben állandóan az a hang volt amikor a tárat újra töltik.<#idiota>
Borzalmasan idegesítő volt,utána meg a tankom felakadt egy kidöntött ház falába,le volt döntve a ház még is felakadtam rá,mozdulni sem tudtam.

T-10 nekem kimaradt, mert mikor kihúztam az IS-4 volt ott, ami akkoriban a legjobb 9 es volt. Konkrétan CW-re is vittük, ha nem volt más.
De aki játszott T-10-el mindenki istenítette. Grand Finalra is vitték.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

GG 😊

Akkor lehet, hogy csak én vagyok csöcsön velük.

Amíg 132-vel toltam nem igazán éreztem ezt. Elég sok volt a full T8 csata.
Viszont cserébe a T8 tankok rácuppantak a csöcsre. :-)