banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ma fura dolog történt,m41-el elindultam előre spotolni,jött velem lóri,megláttam amx 13 90-et és beindult a kamikaze ösztön,vagyis padlógázzal bele.
    Eddig nem is volt gond,de ahogy letámadtam amx-et láncoltam és elgázoltam,csapattárs hátulról messziről rajtam keresztül ki akarta lőni amx-et,t54 ltw vagy mi a rák volt,azt nem fogta fel hogy az amx meg közte ott vagyok,és belém lőtt kettőt majd meg is haltam,erre a lóri csapattárs aki jött segíteni nekem és nem lőtt rám bekékült.
    Csata után megnéztem,lóri nem sebzett engem akkor sem láttam hogy sebzett volna,köcsög t54 lőtt belém kétszer,neki ott is volt a csapat sebzés és tk,de a lóri kékült be.
    Jah meg a magyar nyelv kicsit fura most,ilyeneket ír nekem hogy a sebzés fel lesz fogva.Mi az hogy fel lesz fogva már rég lepattant bakker.
    O-Ho-val voltam,és pattogtak rólam a golyók,én meg pislogtam a sok idiótaságon amit kiírt.
    Nem azt írta lepattant,hanem le fog pattani.
    Direkt kiálltam a lövöldözés közepébe,mert állati mókásakat írt ki.