418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Én a közepes játék tudásommal gyakran szidom a csapatot amikor elsők között halok meg. És mindig rá jövök hogy én voltam a hülye. De próbálok alkalmazkodni. Első 10 lövésre gond nélkül töltöm a gold ammot, mert rám is csak azzal lőnek. Nem rohanok előre játszani a hőst, mert a csapat társaim nem támogatnak csak elbujnak. Van amikor én hozom le a meccset van amikor elsők között halok meg. Sokszor ez már nem is rng hanem egyszerűen letamadnak és nincs mit tenni, nem tudod megmutatni hogy mit tudsz.
  • Plata
    Korán volt és még nem ittam kávét,ilyenkor morcosabb vagyok.
    Épp főtt a kávé.
    Amíg nincs bennem két kávé nem vagyok magamnál,amikor már van bennem vagy hat kávé akkor már megint nem vagyok magamnál,de az más kategória,olyankor kamikazeeee.
  • Kancsalborz
    Tudtam hogy kapok válaszokat, bár őszintén mondom hogy nem kívánok flame-t indítani főleg a "szarawot" témában mert felesleges, és én nem is szoktam ilyet,meg arra is számítottam hogy sok ellenvélemény lesz, sőt igazából várom is, hogy Diegho kúltúráltan "elküldjön a picsába", mert ezt neki írtam az egyik reagálásra ellenvéleményként és kíváncsian várom a válaszát...
    Viszont Plata, ezt akkor a hajnali fáradságodra írom, és utálom leírni ezt a mondatot mert mindíg harapnak érte, de sajnos most is igaz : Egyáltalán nem tudtad értelmezni az írásomat. Egyrészt elbeszélsz mellette, másrészt ugyanazt állítod mint én, csak ellenkező előjellel, és még mint más is észrevette ellentmondasz magadnak. (Ha kívánod privátban kifejtem mire gondolok, hogy ne flame-jük tele itt a fórumot, de ha gondolod akár itt is amikor hazaértem a melóból ) Javaslom az újraolvasást pihent aggyal, mert kiemelném nem az ellenvéleményeddel van bajom, hanem hogy nem is az én írásomra reagáltál nekem címezve, vagy halkan megjegyezve nem értetted amit írok... :) Ennél te minőségibbeket szoktál válaszolni, bocs...
  • Plata
    Nem egészen,T34-el többet sikerült pattintanom mint Type-al.
    Csak a tornyát mutattam és a sok állat telibe tolta golddal,amikor Jpze100 gold is pattant többször nem kicsit vigyorogtam.
    Képzelj el egy T34 tornyot állati nagy troll pofával a tetején amint röhög a bucka mögül.Szerintem több spot sebzésem lett mint akármelyik light tankkal.
    De tény mostanában csak type4-el játszom heavyt.E75 elvan téve téli álmot alszik,nincs pénzem E100-ra úgysem.Meg rájöttem mi a ragyának nekem T8 felett tank?
    Type az más,az egy troll mint én,passzolunk egymáshoz.Kb olyan mint régen a T49,csak itt nem nagy távolságról sniperkedek bokorból,hanem közelről szivatom a népet.
    Állati hecc amikor a gold lőszeres gyökerek spriccelnek előlem mert nem tudnak belőni.Egyedül a tornyos angol td-ktől félek,az olyan fos mint a fos meg külön élvezet kategória.Pattan a tára a gyökérnek és pucolna.
    De a tuti troll ágyú minimum a láncát viszi,jobb esetben 800-1k sebzés plusz pár modul és már nem is virgonc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 08:27:24
  • Gyuszopapa
    Na most akkor egyszer semmi hatása sincs a drágalőszernek mert csak pattognak a másik hozzászólásban pedig ezt megcáfolod? Hogy is van ez.
    Nem mindenki csak Type 4-el játszik.Ha nem volna HE ágyú te is kerülnéd azt a buzivagon ágat.
  • Plata
    A felgyorsított fejlődés miatt, az egyszeri "tankerek" "átrohannak" a szinteken, és úgy érkeznek meg T8-10-be, hogy T2 szintű taktikai ismereteik vannak, meg alapvető irányítási problémáik ( lásd toronyforgatás, és mozgás egyszerre ). Mert a játék arra ösztönöz most, hogy "kiseggelj" egy tizest... A kib*szott árkádosítással,amit műveltek ami ráadásul totál mellélövés is szerintem, mert ez a játék régen is, és most is teljesen megosztó. Az "akció" ( CS:GO ilesmi ) vonal kedvelőinek ez a játék lassú volt, és maradt is az a mai napig, ugyanaz a "közösség" játszik vele, aki egyébként is játszott volna, csak a "keményvonal" számára ezért szétk*rták a játékot...
    :
    Csodálkozol hogy átugorják t2-t5 részt pénzből?
    Menj már le erre a szintre,tele van agyhalott statpadder idiótával aki többezer csatát képesek letolni egy T2-T5 tankkal,na persze csak gold ammóval mert a szerencsétlen barom magas szinten nem tud statot húzni azzal sem,ott lent meg halálba szívathatja az újoncokat és legalább van sikerélménye is,néha napján.Naná hogy átugorják ezt a részt inkább.Te sem szívesen lennél kezdő ilyen állatok közt.
  • Plata
    Mára a játékban hiába van 300+ tank, kb 30 játszható, a többi szemét. Szétb*szták az egyensúlyt az örökös állítgatással teljesen... ma az aktuál meta az isten, mással játszva a random ural...
    :
    Marhaság,minden tank jó max béna vagy vele és vagy nem illetek össze.
    SH-ban, sosem voltak meg az aktuális meta-tankjaim, mert én azzal mentem amivel szerettem. És így is simán lehetett fejlődni, volt sikerélményem. Ma meg már az a durva, hogy nosztalgiával gondolok vissza a "hisztire" hogy anno a VI-os KV-1S milyen OP... Az még kamu volt, és jót vigyorogtam rajta, persze hogy OP, ha szemből támadod...
    :
    Én úgy emlékszem a Kv1 volt az OP a 152 meg 107 milis ágyújával,Kv1s-re nem emlékszem.Nem szeretem a meta tankot,minden tank jó,ha összeszoksz vele vagy ki ismered,nincs rossz tank csak nem értesz hozzá.De ha adsz neki egy esélyt és ki ismered jó lesz.
    Ma az arany lőszer gyakorlatilag megszünteti a "páncélzat használatának" megismerésének szükségét ami régen a jó játékosok ismérve volt, és szart csinált a nehéztankokból..
    :
    Megint ökörség.Imádom mikor god ammoval hülye gyerekek lövik a tankom de semmi hatása,mert gold ammohoz ész szerencsére nem jár.
    Írtál még egy rakás marhaságot amivel én nem értek egyet,igaz hogy a játék jelentősen el romlott,de szerintem ehhez jelentősen hozzá járultak a játékosok is.
  • Kancsalborz
    Röviden : "köcsögawot"
    Csak a szokásos rinya, ne zavarja éjjeli álmod...XD

• Plata
    Szentséges szalamandra ez ám a sok rizsa.
    Megpróbálom elolvasni de félek pár sor után elalszom,nem lehetne összefoglalni a lényeget és a sok fölösleges sallangot mellőzni?
    Első hét sor megvan,többit hagyom holnapra,jah az ma van,jó akkor majd reggelre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 00:26:04
  • Kancsalborz
    Dear Diegho !

Bocs, de nincs teljesen igazad. Persze nem vagyok olyan jó játékos mint te, de én a szimpla 1750 WN8 -mal, az utóbbi másfél évben folyamatosan azt éreztem, hogy egyre kevésbé, majd a végén már semmilyen befolyással nem vagyok a játékra, random büntet, vagy jutalmaz ha neki úgy tetszik...
    És inkább büntet... Elképesztő mennyiségű 15:0-1-2-3-as csatát játszottam, minimális beavatkozási lehetőséggel legyen győzes vagy vesztes, a MM totál roncs most is, a súlyozás teljesen fals bármit is mondanak, a meccsek 2/3-ban -2 tier-ben voltam, ( ez nem túlzás, 2583 meccset írtam magamnak kíváncsiságból, hogy jól érzem e... : 58% -2, 23%-1, 11% saját tier, 8% +1, és összesen 3( !!!) db csata, amiben én voltam a top... XD ) És bár sokat néztem, érdekes módon sosem láttam a nagyok streamjeiben ilyen arányokat, illetve egyszer Mr Chef járt így, amit néztem, akkor ő is "nyígott" rendesen...:). Régen voltak jó, és rosszabb napok, jobbakon símán nyertem 8-10-12-meccset sorozatban, és nem izgatott hogy voltak napok néha fordítva is...Ennyi RNG még teljesen belefért, mert a játék tanított, a csaták játszhatóak voltak, ha hajlandó voltam tanulni, akkor a játék jutalmazott is, és éreztem hogy fejlődök....
    Most ebből annyi maradt, hogy 10-12-es lose sorozatok símán maradtak, sőt napi szintűek lettek, de ha mondjuk véletlenül 3 meccset nyerek sorozatban, a 4-ben már a lehetetlenségig nehezít, általában letarolnak bennünket 3-perc alatt... Minden jobb meccset, tank ászt egy azonnali "bünti" meccs követ, 0- vagy a-közeli sebzéssel, régen még viszonylagos kezdő koromban is ha egy 0-ás kört mentem, "szégyelltem" magam, mert f@szul játszottam... azóta ez szinte rutinszerű lett ,volt hogy naponta akár több is "előfordult", a tankokkal amikkel jó voltam, "elfelejtettem" játszani, hogy régen bármivel hoztam az 54-55%-ot, a végén a kedvenc tankjaimmal a 49-50-et...
    És komolyan, nem csak én érzem így, de öcsém a 2000+ WN8-val, a legjobb haverom, a komplett ex OHG, nagyon jó képességű, nálam sokkal jobb játékosok akik szinte kivétel nélkül ráhagyták, mind ezt érezték...
    Már ne is haragudj de szerintem úgy működik ma a "global 50%" szintezés mint az állat ebben a játékban...
    Hozzátenném azt is, hogy persze lehetnék eredményesebb ma is ebben a játékban. Az az igazság, hogy én minimális aranyat lőttem, jóformán csak CW-ken, és SH-ban, sosem voltak meg az aktuális meta-tankjaim, mert én azzal mentem amivel szerettem. És így is simán lehetett fejlődni, volt sikerélményem. Ma meg már az a durva, hogy nosztalgiával gondolok vissza a "hisztire" hogy anno a VI-os KV-1S milyen OP... Az még kamu volt, és jót vigyorogtam rajta, persze hogy OP, ha szemből támadod...
    Mára a játékban hiába van 300+ tank, kb 30 játszható, a többi szemét. Szétb*szták az egyensúlyt az örökös állítgatással teljesen... ma az aktuál meta az isten, mással játszva a random ural...
    Ma az arany lőszer gyakorlatilag megszünteti a "páncélzat használatának" megismerésének szükségét ami régen a jó játékosok ismérve volt, és szart csinált a nehéztankokból... Azt se a játékosok rakták a játékba, csak "nyígott" a férgese. Kevésbé drasztikus módon is lehetett volna gesztust tenni nekik...
    És abban igazad van, hogy a játékosállomány borzalmas, csak ezt a játék fejlesztői segítették elő, nézd például a játék "tanító" fázisát : Mittengard ennek a játéknak, és a készítőinek szégyene. Emlékszel még Province-ra ? A f*sz "pedotankerek" persze telesírták a fórumot hogy "kemper" pálya, de pont a tempója miatt a legjobb pálya volt tanulni kezdőként... Mindent meg lehetett tanulni ott, a célzást, álcázás működését, lövés "előretartást" messzire, közelre, mozgást emelkedőn lejtőn, hull downt, stb, mindent ! És Mittengardon ezekből mit ??? A felgyorsított fejlődés miatt, az egyszeri "tankerek" "átrohannak" a szinteken, és úgy érkeznek meg T8-10-be, hogy T2 szintű taktikai ismereteik vannak, meg alapvető irányítási problémáik ( lásd toronyforgatás, és mozgás egyszerre ). Mert a játék arra ösztönöz most, hogy "kiseggelj" egy tizest... A kib*szott árkádosítással,amit műveltek ami ráadásul totál mellélövés is szerintem, mert ez a játék régen is, és most is teljesen megosztó. Az "akció" ( CS:GO ilesmi ) vonal kedvelőinek ez a játék lassú volt, és maradt is az a mai napig, ugyanaz a "közösség" játszik vele, aki egyébként is játszott volna, csak a "keményvonal" számára ezért szétk*rták a játékot...
    És még sorolhatnám, de nem teszem.Ennyi. Végszóként annyit, bár hivatkoztam másokra is ez kizárólag az én véleményem, bár simán adnák a "respect"-jüket eme írásomra ha kérném, ebben biztos vagyok. De ők nem rinyálták tele a fórumokat, ( kivéve most én...XD ) nem "ámokfutottak a játékban", nem csináltak hülye "összeesküvés elméletes" videókat, csak ők is csendben leléptek, mert így érezték...

Ezt teszem én is. Rinya részemről itt és most végleg befejezve. Csak annyit akartam ezzel jelezni feléd, véleményed teljes elismerése mellett, hogy ha lehetek annyira öntelt: a jobb játékosok, de mint mondtam általam ismert valóban top játékosok is azt érzik ma, hogy ez a játék már rég nem az egyén tudásáról szól, ha egyáltalán foglalkoznak még vele, és ez nem a játékos közösség hibája...

• pett3rson
    Fájlok újraellenőrzése? bár nem látom okát, hogy ez lenne a baj, de egy tippnek jó. Ezenfelül a gépet és nézd át, hátha vírusod van vagy más valami fut a háttérben amitől akad a játék is. Feladatkezelőben is nézd mi terheli még a procit meg a videókártyát, valamint a neted.
  • sempike
    Pont arra panaszkodsz te is mint mindenki más: "mennyire jó lenne végre úgy játszani, hogy van taktika, izgalom, lenne kitől új trükköket tanulni".
    A te szavaid... Pont ezeket hiányolom én is. Viszont veled ellentétben én azt gondolom hogy ez nem a játékosok hibája. Régen is voltak vérpistikék csak akkor nem erőltették nekik is a "játékélményt". Pár évvel ezelőtt ha 15-0-ás meccset mentél rögtön kitetted ide a screenshot-ot. Most meg csak megvonod a vállad, hogy már megint és közben az orrod alatt szidod az RNG-t.

Amúgy még a 15-0-ás meccsek sem érdekelnének ha nem kamu RNG-vel oldanák meg. Nem idegesítenek a campelők hegyi sem az artik, leszarom a goldozást de mikor egyik meccsen pixel shootokat tolok menet közben a következőn meg 5db 0dm-s lövést egy álló t71-be az azért felk*r rendesen. És nem értem hogy miért nem lehet ezt máshogy megoldani.
  • Plata
    Jó az még most is.
  • Sherman0070
    Régi arty mechanizmussal persze. Nem ezzel a szar stunnal. :D
  • Plata
    Hát igen,de ha lehet amcsi legyen,az pontos is nagyot is szól.Meg legalább pofás is.
  • Sherman0070
    Jó lenne már egy 8-as prém arty amúgy...
  • Plata
    Rakják be akkor a T8 250 milis változatát.
  • Plata
    Nekem T92 nem kell,túl lassú és papír.No meg az ágyúja sima ágyú semmi pláne.
    T49-el is utolérem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 16:41:55
  • Sherman0070
    Tééééényleg még a "105 leFH18B2" is jó lenne. :D
  • Sherman0070
    Én KV-122 miatt csinálom ezt de csak szarokat tesznek be... :D (T92 kivételével)
  • Plata
    Minden reggel felugrom megnézni hátha végre Vk 168.de nem.
  • joe662
    Én a 13-57gf-t várom,de lehet hiába
  • Sherman0070
    KV-122 legyen már az adventi naptárban. Kéne.
  • joe662
    Az 1-et fizet 2 kap akció, első fele pipa
  • Gyuszopapa
    Hali.Kellene egy kis segítség.Olyan problémám van hogy olyan mintha laggolna a játék közben pedig minden ping és egyéb dolog rendben van.
    Például ha lenyomom a lövés gombot 2-3 másodperc késéssel lö a tank.Ha próbálok célozni a torony ugrál akad,a célkereszt pedig áll egy ideig majd odaugrik a célzott helyre.Ha próbálok fordulni késve teszi majd ha elengedem a gombot fordul tovább ez előre és hátramenettel is így van.
    Valakinek van ötlete?kb.2 hete vettem észre.
  • Angelus1991ster
    "Az 1-4-10 valóban jó volt." Pont azt írom, hogy olyan nincs ,csak a berögzült 3-5-7, 5-10 és azonos tier keretes csaták vannak. Amiben a top és közép, valamint a közép és alsó tiert elválasztó vonal nem mozdul.
    Még 2017 tavaszi MM reform után nem sokkal láttam egy 2-2-11-es leosztást. De az efféle bugot egy minipatch kijavíthatta.

Régen persze lehetett 1-4-10-es leosztás is, mert az akkori kaotikus mm kidobott mindeféle szart, főleg az olyan csodálatosat mint a 14-1-es leosztást ahol pl. 14 db t8-as mellett volt egy darab t6-os.
  • diegho
    Az 1-4-10 valóban jó volt. Régen a +4 Mm rengeteg fun forrása volt. 3 fős su152 szakasz maxról Maust és társai.
  • joe662
    Én még az első 2.gm es tankért kaparok,de nagyon nehéz 110ms pingel A fele lövés megy a lecsóba sokszor
  • Angelus1991ster
    "...Régen +4 volt a normál tankokra ...." ez a játék kezdeti baromsága volt, amit a kevés ág és kevés játékos miatt hagytak meg egy ideig.
    Még jó, hogy volt/van a wg-nél olyan faszi aki ezt beszüntettette és bevezette a +/- tier 3-at, majd a -/2 tier mm-t és a legutóbbi mm reformot.

A mostani mm-el az a gond, hogy a 3-5-7-es , az 5-10-es és a azonos tierű csata mellett nem csinál 1-4-10-es meg 3-12-es csatákat.
  • diegho™
    Nem kell megsértődni az igazságtól!
    Miért mész el? Mert nem tudsz érvényesülni és csak idegeled magad egy játékon, amit a kikapcsolódás miatt kezdtél el. Nem az a baj, hogy idegeled magad, vagy hogy elmész, hanem hogy a többi itt marad és szétcseszi a csatákat. Nem attól lesz bot egy játékos, hogy szar. Van aki elfogadja, hogy sosem lesz jó és nem jár nyihogni a fórumokra, nem anyázik a csatában, nem kezdi lőni a társait, nem löködi őket stb. Az a baj, hogy szétcseszték a játékot? Nem a készítők cseszték szét a játékot, hanem az állandóan rinyáló idióta barmok. Miért vannak 15-0 csaták? Mert ekkora óriási különbség van a játékosok között, ami szintén amiatt van, mert elkezdődött még nagyon régen a nyihogás. Nem volt 1 éves a játék és már akkor is tele volt az összes fórum a rinyálásokkal, behozták a gold lőszert kreditért, mert a szarok nem tudtak CW-n és ESL-en goldot lőni (a nyilvánvaló bevételnövekedést most hagyjuk) és le voltak alázva állandóan. Aztán jött a nyihogás a MM miatt, mert a 6-os nem tudott mit csinálni a 10-essel, lett +2 MM, most már emiatt is nyihogtok! Régen +4 volt a normál tankokra és még gold sem volt, mégis lehetett sebezni bőven, most meg +2 van és még ott a gold lőszer is, mégsem tudtok egy nyamvadt egeret használni. Ennek a játéknak mindig is az volt legnagyobb baja, hogy a játékosok túlnyomó többsége buta. Ha tetszik, ha nem, ez az igazság. És sajnos a hozzád hasonlók nem fognak elmenni, pedig mennyire jó lenne végre úgy játszani, hogy van taktika, izgalom, lenne kitől új trükköket tanulni... ez sajnos csak egy álom marad.
  • sempike
    Örülök hogy örömet okoztam.
    Remekbe sikerült mondatot sikerült összeeszkábálnod. Saját produktum vagy segített valaki?
    Tudod az elejétől követem a fórumot de nem nagyon emlékszem nagyképű beszólásokon kívűl bármire is tőled. Annyit azért hagy tegyek hozzá, hogy ha a hozzám hasonlók elpályáznak akkor játszhatsz a többi redline xaszó, csapattársat lövésbe toló "unicum" ellen. Akkor nem lesz ilyen könnyű a többieket alázni és mi marad majd neked? Mi fogja bearanyozni a hosszú estéket?
  • Sherman0070
    Hajrá! :D
  • Angelus1991ster
    Úton a harmadik günmark felé, a legtöbb sebzéses meccsem a Turánnal.
    http://wotreplays.eu/site/3975369#ruinberg-angelus1991ster-tur_n_iii_protot_pus
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.03. 20:50:59
  • viper07
    Segítséget kérek szépen ! A T55A LT 14 feladata 5000 spot + túlélni a csatát. Ezt megtettem és nem adta be. Mi lehet az oka ?
  • diegho
    Bárcsak minden bot így elhúzna, mennyivel jobb lenne az egész.
  • Sherman0070
    Állítólag egész jó tank. Az a csávó szerint korrekt tank, akinek minden 3 gunmarkos mindene.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.12.03. 19:43:21
  • viper07
    Örülök, hogy nem hallgattam a sok negatív kritikára és megvettem a T92 új light tankot. Alapvetően tök közepes játékos vagyok 51-52 % közötti WR, és 1550 WN8, 36k csata, recent 1800-200 körül. Szeretem a light tankokat. Ez a kis méregzsák viszont bearanyozza a csatáimat. Valami eszement álca 48,15 !, nagyon jó gyorsulás, elfogadható végsebesség. A 175 Pen is általában elég, mert nagy vasak ellen csak szpotolok. A menet közbeni pontosság valami álom. A tankkal igaz csak 25 csatám van, de a WR 63 %, és talán mond valamit az, hogy 3.000 sebzés és 1850 spot sebzés 2.osztály !!!. Tud valamit a kicsike. ha lesz még vegye meg aki teheti. Jah és a kredithozam is durva, bár ezen nyilván hamarosan csavarnak.
  • Plata
    Ne máár,nekem a biciklis szép kell és nem ez a randa?
    Még is hogy játszak egy olyan tankkal amire berlin van pingálva?
    De mikor jön ki?
  • Angelus1991ster
    A német páncélos titán előlép:

Statistics:

Tier: HT-8, Germany, premium
    HP: 1700
    Engine: 780 hp
    Mass: 168 t
    Maximum load: 175 t
    Power-to-weight: 4,64 hp / t
    Max speed/Min speed: 20 / -15 km / h
    Hull turning speed: 18 °/s