World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T9 most tényleg olyan jó lett, mint régen volt. Alig vannak T10 tankok (max 5db), tehát mondhatni rengetegszer top vagy. Igazából a T9 tankok már szinte kivétel nélkül megfelelő ágyúval rendelkeznek ahhoz, hogy bármit sebezni tudjanak, így tényleg nagyon élvezetes most velük. Én T9 lightokat toltam kb 1 hétig, már ki van fejlesztve mind3 10-es, de nem akarok feljebb menni, mert a 9 tökéletes most. Még azon is gondolkodtam, hogy visszaveszek valami normálisabb 9-est és azzal tolom, de bőség zavara van.
Én a T-10-et is szeretem, csak mindig gyökerek közé pakol vele.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Igen, benne voltak eddig is.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Pedig randomba tier 9 az egyik legélvezetesebb. Iszonyat jók azok a tankok (nem mind).
vk ausf b, E-75, t-54, type 4 és wz-111 1-4 egy álom.

Az S1 egy kredit gyár, csak nagyon csapat és térkép függő.

Tegnap megvettem az ohot majd par csata utan eladtam a picsaba. Mar ott gyanus volt hogy az elso csataban sem volt top tank pedig tudtommal az elso csata olyan felsz.po jellegu. Onnantol kezdve csak t10. Lovegsullyedes elore gyakorlatilag nulla. Ramentem egy foldimogyorora es mar csak a napot tudtam loni. Oldalra jobb volt de hevivel csak Nintendogameboy1996PL jatszik oldalazva. Elkoszontem tole es visszavettem a 8-as kinai konnyut amivel ujra elvezhetem a sebesseget es buzi artystakra vadaszhatok. Fordult a kocka...
joe662
A Steyr Wt,a Vk4503 eddig is bent volt in game?Mert az strvS1-et is berakták,gondolkozok is rajta<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kigyi
Kíváncsi leszek változik-e valami érdemi dolog ebben a javításban. (elolvastam amit írtak note-ként, de náluk sohasem lehet tudni mit csesznek még el ahogy észrevettem)
Tegnap igazi vegyes este volt 1 lila 1 piros WN8 😄 Jellemzően azokat hoztuk le ahol nekem nem ment szóval xp sem jött...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Én szeretem.

Remélem, hogy az IS-7 tényleg kap valami ágyú buffot, mert így nem akarok 6 millát kiadni érte.

Valamikor 1-2 vagy 4-5 év múlva lesz E100-am is.Ha így haladok.Kb hetente egyszer le duplázom tigrist.
Vagy 1 hónapja már csak kb 20k xp kellene E75-höz de nem volt kedvem vele játszani.
Mindig t10 csatába dob.

Nekem van 3 T10.
Sheriden Is7 és T110E4.
Kifejlesztve van több is.
De vagy eladtam vagy megsem vettem.
Mivel randomba eddig max t8-at vittem.

Meg most a szerverek sem mennek.

Nem akarnak a WG-s fiúk egy kis bondot ajándékba adni kedvcsinálónak? Hogy az egyszerű földi haladó (akinek még nincs 10-es tankja) is ki tudja próbálni ezeket az új cuccokat. <#awink>

Valami egyébként azt súgja, hogy előbb utóbb a bondot is aranyért vagy pénzért fogják árulni. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.31. 07:23:23

Patch már lejött reggel.
Kipróbálni nem tudtam mert meló.

Sherman0070
Jó hallani. Eddig csak "Seal clubbolgattam" de így, hogy itt a ranked el kell kezdenem a 10eseket is.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

barret
A 4000 már kimagasló érték evvel a tankkal!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Atyavilág! Mikről beszéltek ti itt? Mondom én, hogy ehhez én kevés vagyok, mint mackósajtban a brummogás. <#awink> 3600-4000 átlag? Nekem ez jelen állapot szerint egy álom. Ha tudok menni egy 4000 körüli csatát, akkor ezt már a magam szintjén jónak értékelem.

4k+
T57-el voltam 94,98 gunmarkon mikor megvettem. 3900 körüli átlagom volt vele akkor. Aztán 10 nap kórház, kb 3 hét kihagyás és egy 4k+ körrel is rengeteget estem vissza, onnantól meg már nem érdekelt. Ha vittem volna vele goldot tuti vissza tudtam volna hozni, de már nem érdekelt, mióta nerfelték méginkább kellene bele a gold, de már nem is játszok vele, csak ha 5x van.

Közben kihúztam a 10-es kínai lightot. Ha akciós lesz megveszem. A 9-es valami borzalmasan fos, ha nem használsz goldot. Nem az átütéssel van baj, hanem a lövedék sebességével. Botrányosan lassú. Egy Revo után játszhatatlan. A koncepció jó lenne, hogy 320 alfát visz, még a dpm-el is kibékülnék, de nagyon lassan forog, nincs gun depression, nincs páncélzat és a lövedék lassú, a löveg meg pontatlan is.

Amúgy érdemes összehasonlítani a 10-es lightokat a 10-es medekkel.
121 vs 132-1
121 - 600-al nagyobb dpm, 0,6-al jobb pontosság, végtelenszer több páncélzat, olcsóbb lőszer pedig nagyobb alfa
Persze lehet mondani, hogy a 132-1 mennyivel gyorsabban céloz, aláírom így van, mennyivel gyorsabban megy, valóban és mennyivel nagyobb a camo-ja. Várjunk csak! 0,97-el nagyobb a camo értéke! Kevesebb, mint kib@szott 1-el nagyobb a light camoja a mednél!! Egynél kevesebb a különbség?! Mit is gondoltak ezek?

kigyi
Nincs mitől félni ugyanis biztosan nagyobb lesz 😄

Sherman0070
Amúgy tárasokkal mi számít kiemelkedőnek tier10-ben?
TVP-vel 86 meccs, ~3600 átlag. Én ilyen 4000-et akarnék de ahhoz béna vagyok. Másképp 2 gunmarkot sem tudom összeszedni rá.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Táras tankkal 773 átlag? 😄
Az kemény. 😄

Hát nem lehet mindenki olyan WoT professzor, mint te. <#awink>

Akkor nekem ez még nem aktuális. Csak két kilences a legnagyobb tankom. Majd legközelebb. Csak majd jönnek a bondért vett felszerelések a high tier csatákban, és én meg nyilván nem tudok ilyet venni. Félő, hogy még nagyobb lesz a szakadék a jó játékosok és a (magam fajta) átlagos játékosok között.

T57 heavy 773 átlagsebzés mennyire gáz? A top sztárjátékosunk, aki szerint mindenki balfasz volt a csapatban ennyit tud 153 csatával.
Sherman0070
Igen.

Ez a ranked battle mód csak 10-es tankokkal játszható?

joe662
Ja,csak amíg te ezt pik-pak lerendezed,<#beka3>addig én egy hétig fogok sz@pni,és még akkor se biztos hogy elérem a max rangot<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lol.<#vigyor>

Miért mindig nálam van az összes büdös agyatlan gyökér? <#falbav> Szánalmas, ha valakinek ilyen szinten egy lövésnél többre nem futja. Nem is nagyon érdekel a ranked baromság. Az is tele lesz ilyen autista barmokkal. <#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Mäuschennel dettó ugyanilyen csata, hiába tartottam az egyik oldalt és lőttem ki egy T95-öt, meg leamortizáltam egy 112-t, a másik oldal pillanatok alatt elesett és mindenki körbevett. Ez most csak velem szivatózik megint? Nem igaz, hogy egy félig értelmes csapat nem bír összeállni T9-10-es csatákban.

Sherman0070
Nekem sincs. 1 prémtank, 1 gold ranked kör lesz felváltva. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 20:36:09

Hihetetlen, a stug 15-ös arty misszióval szívok. 1000 damaget kellene a csapatnak összehoznia stun alatt.
A mostani csatában 16 stunolás alatt ....megkapaszkodik....35 igen harmincöt damaget hozott össze a csapat.
Miért mindig én kapom a retardáltakat????? 😞

joe662
Holnap àllitolag pócsölünk:-))
Fuu nekem meg nincsen kreditem,igy,hogyan fogok a rankedben 2es löszert foschni?:-DDD

Sherman0070
Triggered. Kreditnub, mijaz, hogy pazarlod a kreditet a WG-nek? <#idiota>

Ez a csúcs szemétség, ezt kellene megszüntetni.

Nyilván, mivel a parancsnok dumál mindig. :-)

barret
Panzer_bader megfulladt, a név pontos jelentése magyarul: fürdőző páncélos. Ilyen névvel mit csináljon? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Kipróbáltam. Basszus goldal tényleg sokkal durvább. +200-500 sebzés a simához képest. 😊

így már értem... köszi. Állítólag holnap jön a pöcs... és rá egy hétre kezdődik a ranked beta tesztelése in-game... 4x7 napra elosztva vagy hogy 😄
A commander lesz a döntő.

...hehe végre bejönnek a női hangok... de ha (Mivel most már majd lehet) vegyíteni a két nemet milyen hangon fog megszólalni? transgender lesz vagy mi? xDDDD csak ne hogy a feministák rászálljanak a WG-re, mert kő kövön nem marad. 😄
nekem 58-ról 72-re, elég fura látvány amikor az elc-nek hátra van fordítva a tornya 😄
Sherman0070
84-ről, 95.7 <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 15:03:50

Sherman0070
Ezt ki kell próbálnom.

szerk.: ebben a patch-ben még nem használtam
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 14:43:06

...ezt nem a dönti el, hanem a nép...ezt szavazták... @Plata, csak azért, mert akkor olcsóbban megvehettem volna... egyébként meg te, mint nagy T49 fan, hogy "képzeled", hogy leszólod az utódot? XD (csak viccelek...)
Tiszta gáz. Mentem most egyet a Löwével is, de itt is még ellenséget sem láttunk, és 3 zöld játékosunk egymást lőtte. Nyertünk a végén, de akkor is furi.

LOL, visszavettem az AMX ELC-t, 85%-on állt a GM, első körbe sikeresen egylövéseztek, ötszáz valamennyi sebzés, ellenben felugrott 96%-ra😊
Gondlom sokan jártak így nerf után, de én nem számítottam arra, hogy ilyen könnyű lesz😊

Jah és egymást lőtték meg taposták.<#hehe>
Megint overlord,Is padlógázzal bezúg a tengerbe és ott afkol amíg ki nem lövik.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 14:09:44

kigyi
Nem értem mi a gond csak egy közös fürdésre invitálták az ellent.

Te nekem ne mond,csupa barom van.
Ezt nézd.

Az előbb kb ugyanez volt,csak vesztettünk,Overlord-on maus és obj268 csapattárs le esett a sziklafalról.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 13:58:54

Ennyi autista barmot egy rakáson. <#shakehead> Nem lenne rossz az a TD, de ilyen büdös lábú varangyok között egyedül semmit nem ér.