World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
vk ausf b, E-75, t-54, type 4 és wz-111 1-4 egy álom.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tegnap igazi vegyes este volt 1 lila 1 piros WN8 😄 Jellemzően azokat hoztuk le ahol nekem nem ment szóval xp sem jött...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Vagy 1 hónapja már csak kb 20k xp kellene E75-höz de nem volt kedvem vele játszani.
Mindig t10 csatába dob.
Sheriden Is7 és T110E4.
Kifejlesztve van több is.
De vagy eladtam vagy megsem vettem.
Mivel randomba eddig max t8-at vittem.
Nem akarnak a WG-s fiúk egy kis bondot ajándékba adni kedvcsinálónak? Hogy az egyszerű földi haladó (akinek még nincs 10-es tankja) is ki tudja próbálni ezeket az új cuccokat. <#awink>#awink>
Valami egyébként azt súgja, hogy előbb utóbb a bondot is aranyért vagy pénzért fogják árulni. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.31. 07:23:23
Kipróbálni nem tudtam mert meló.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
T57-el voltam 94,98 gunmarkon mikor megvettem. 3900 körüli átlagom volt vele akkor. Aztán 10 nap kórház, kb 3 hét kihagyás és egy 4k+ körrel is rengeteget estem vissza, onnantól meg már nem érdekelt. Ha vittem volna vele goldot tuti vissza tudtam volna hozni, de már nem érdekelt, mióta nerfelték méginkább kellene bele a gold, de már nem is játszok vele, csak ha 5x van.
Közben kihúztam a 10-es kínai lightot. Ha akciós lesz megveszem. A 9-es valami borzalmasan fos, ha nem használsz goldot. Nem az átütéssel van baj, hanem a lövedék sebességével. Botrányosan lassú. Egy Revo után játszhatatlan. A koncepció jó lenne, hogy 320 alfát visz, még a dpm-el is kibékülnék, de nagyon lassan forog, nincs gun depression, nincs páncélzat és a lövedék lassú, a löveg meg pontatlan is.
Amúgy érdemes összehasonlítani a 10-es lightokat a 10-es medekkel.
121 vs 132-1
121 - 600-al nagyobb dpm, 0,6-al jobb pontosság, végtelenszer több páncélzat, olcsóbb lőszer pedig nagyobb alfa
Persze lehet mondani, hogy a 132-1 mennyivel gyorsabban céloz, aláírom így van, mennyivel gyorsabban megy, valóban és mennyivel nagyobb a camo-ja. Várjunk csak! 0,97-el nagyobb a camo értéke! Kevesebb, mint kib@szott 1-el nagyobb a light camoja a mednél!! Egynél kevesebb a különbség?! Mit is gondoltak ezek?
TVP-vel 86 meccs, ~3600 átlag. Én ilyen 4000-et akarnék de ahhoz béna vagyok. Másképp 2 gunmarkot sem tudom összeszedni rá.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az kemény. 😄
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Mäuschennel dettó ugyanilyen csata, hiába tartottam az egyik oldalt és lőttem ki egy T95-öt, meg leamortizáltam egy 112-t, a másik oldal pillanatok alatt elesett és mindenki körbevett. Ez most csak velem szivatózik megint? Nem igaz, hogy egy félig értelmes csapat nem bír összeállni T9-10-es csatákban.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 20:36:09
A mostani csatában 16 stunolás alatt ....megkapaszkodik....35 igen harmincöt damaget hozott össze a csapat.
Miért mindig én kapom a retardáltakat????? 😞
Fuu nekem meg nincsen kreditem,igy,hogyan fogok a rankedben 2es löszert foschni?:-DDD
Bérbe vehet? reklámfelület...
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 15:03:50
szerk.: ebben a patch-ben még nem használtam
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.30. 14:43:06
Gondlom sokan jártak így nerf után, de én nem számítottam arra, hogy ilyen könnyű lesz😊
Megint overlord,Is padlógázzal bezúg a tengerbe és ott afkol amíg ki nem lövik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 14:09:44
Ezt nézd.

Az előbb kb ugyanez volt,csak vesztettünk,Overlord-on maus és obj268 csapattárs le esett a sziklafalról.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 13:58:54