World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Hétvége ide, vagy oda a sok marha ellenére csak sikerült gyűjten egy kis xp-t. Rég váratott magára a KV1, hogy húzzam kicsit. Ki is húztam a KV1S-t belőle úgy 12K Xp kellett még és 16K+ XP-t rádobtam a KV1S-re is 😊 Nekem jól jött a dupla szorzó "minden" versenyre (na azért volt egy olyan rész amikor majdnem abbahagytam, de átfordult az RNG.... Hála a KV1-nek tellett az O-i és a KV1S fejlesztésére pedig csak az előbbire volt meg a zseton 😄

Nekem valamiért az S nem fekszik, nem értem miért, de valami nem stimmel vele (lehetséges a legénység tunyasága okozza, de nem adja).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nekem angol kéne.

Nem tervezek másik light ágat kihúzni, ráadásul a német ágon egyik tank sem tetszik különösebben. Ha netán újra lightokat húznék, akkor az orosz ág lenne az a ltwt miatt.
Zegi Norbi HUN
WGL Grand Finals döntő volt 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

ROMOTO
Amcsi nehezeket buffot fognak kapni tier 8 tól fölfelé, a francia td-k meg tárasak lesznek tier 8 tól, top tiert buffolják Murazor szerint.
tudjuk már mikor jön a rankedes "pöcs"? 😄DD
Mivel rohadt érzékenyek a moduljai és van prémje a javítás tökre érthető.
Prémmel meg prém tankkal úgyis gyorsan meg lesz neki a második harmadik skill.

Konkrétan egy darab ganaj az a legénység, szerintem azt a repair skillt sem gondoltad át teljesen, amikor elsőnek választottad. <#nevetes1>
Egy álom az a tank, biával, látótáv-, és pontosságjavító skillekkel kezessé válik majd, javaslom hogy ha újraosztod a skilleket, a javítást hanyagold a 3-4. sor környékére. . 😊
joe662
Sosem gondoltam volna,hogy ezzel a foschtaligával valaha meglesz az ász<#hehe>
Nem tudom,de nekem össze vissza lövöldöz ez az ágyú<#nemtudom> igaz nincsen jó legénységem benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ilyen nekem is volt T34-el,több mint 8k bekapott sebzés jpze100-tól.<#hehe>

Sherman0070
Ru251 tesztet pls. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Azért vicces ez a 9 es is.
Szemből elég durva páncélja van.Tegnap meglett rá a repesz ágyú,hát így már elég szórakoztató<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt azt hittem vége a mókának<#wilting>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.28. 21:13:27

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Három T9-es lightot toltam eddig, azokról pár szó:

T49 - szerintem sokkal jobb, mint volt. A kis löveggel nagyon jól játszható, mindene megvan, ami egy lightnak kell.
13 90 - ez is sokkal jobb lett. Egyedül a látótáv necces, de 450m megvan, így nem annyira gáz, a töltési idő nagyon jó.
132A - ez egy rakás szar. A löveg nagyon pontatlan, a lövedék lassú, lassan is tölt, szerintem a 132 sokkal jobb T8-ban, mint ez T9-ben.

Egyik T10-et sem fogom megvenni, mert haszontalanok a jelenlegi állapotukban, de a T49, 13 90, 132 meg fog maradni, mert mindegyik kiváló és élvezetes.
Mi a ragya az a tornádó meg ding?

Zegi Norbi HUN
Tornado Energy elég lazán nyert :/ Szegény Ding-es srácok le is léptek elég hamar.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Az Emil 2 hasa nedves papírzsepi, ha nincs hulldownban, semmi nehézséget nem okoz átlőni szemből.
Az mitől lehet hogy akár wot honlapján akár twich-en akarnám nézni a döntőt csak karikázik és nem képes elindulni?
Aimbot semmi mas.
Nem szoktam szemből nekik menni,bár annak a sutyerák angol td-nek szemből is sikerülni szokott átütni.
Már ha van kedve eltalálni,mert ha rossz kedve van akkor 5 méterről is inkább a holdat lövi be.<#hehe>
Sheridan-el már Emil2-t is sikerült szemből kiszedni,Sheridan alap ágyúja néha baromi durva tud lenni átütés szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 18:51:18

Ha meglesz a 10-es majd meghivlak hogy lodd be szembol gold nelkul. Nem azt mondtam hogy belohetetlen de egy fogalmatlan hulyenek igenis nehez..... Lenne...
Lehet vele 3-4000 lepattanot osszehozni.
Én be sem léptem tegnapi próbálkozás óta.

Retardok ide vagy oda nekem speciel nagyon adja most a játék Leo-ra végre megvan a 300-as alfájú ágyú(az a 300 inkább a maximum 250-300között képes csak sebezni) minden meccsben összejön min 1,5k sebzés és győzelemnél prémium nélkül 50%os bosterrel 2k xp felett kapok 😄
Szerintem tévedsz,nem kell aimbot a japánok ellen,nem tudom miért hiszi mindenki hogy a japán tehenek hú de sérthetetlenek és át lőhetetlenek.Mióta valaki egyszer belinkelte ide hogy milyen hihetetlen helyen lőtték be a tornyát,azóta én is is kipróbáltam hogy be tudom-e lőni,legnagyobb meglepetésemre kiderült hogy igen.
T10 japcsi tehén szerintem se nem op se nem leszedhetetlen,már t9-es td kilövi,t10 light tankba nekem nincs gold,mert mi a jó istennek,t10 light sima lőszere is átviszi őket.
Mellesleg kifejezetten nem bírom a japán tehén csapattársakat,igaz valszeg azért mert tegnap próbáltam játszani és már az első csatában egyből két retardált T8 japán ölte meg magát,nem adtak elsőbbséget egymásnak,ugyanarra a hídra akart rámenni mind a két barom.Ezért is adtam fel a játékot erre a hétvégére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 17:50:04

Vagy kaphatna a KV-5 APCR-t alaplőszernek. Így oldották meg a Patriotot meg az IS-3A-t is, itt se lenne probléma.
Arannyal bármelyik japán tehent belövik.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

japán ágat nem kínait
A legnagyobb csalás jelenleg az aimbot. A sok gyökér tirpák úgy lövi be az onit elölről 175-ös átütésű orosz fosokkal mintha papírból lenne. Érdekes hogy minden gyógyegér tudja hova kell lőni holott azt sem tudja lövés után hogy merre van az előre meg a hátra. Mikor előre hátra rázom egy fedezék mögött csak úgy ugrál a csövük a lánckerék meg a kis tornyok között mikor mire lát rá. Gusztustalan és kibaszott idegesítő mert tudja az ember hogy egyébként képtelen lenne meglőni. Rátenné a sima automata célzást és belelőne a frontpáncélba amiről simán pattanna. Nem baj pont ezért húzom a kínai nehéz ágat. Hamarosan célozhat a kis köcsög nem lesz olyan egyszerű fogást találnia. Lightoknál is érdekes hogy régebben malinovkán néha 3 x is kimentem a mezőre csapni egy kört úgy hogy senki nem tudott eltalálni most meg még a lámpa sem villan és máris telibever valami nyomnorult aki olyan piros mint a s.ggem lyuka egy szőlőpréselős hétvége után amikor is megiszok 4 liter mustot. Annyi idő alatt rám fordulni sem tudna önerőből. Képtelenség.
Ok. Így értem.

Látom nem ment át. Az jó lenne, ha a KV-5 -öt buffolnák, mert így használhatatlan (konkrétan barakkhelynek van használva.)
De, ha a mostani lőszerét buffolják azzal az a baj, hogy a tier6-os T-150-es tank is ugyanezt lövi. Az meg 4-8-ig találkozik mindennel és elég OP lenne. Külön kellene választani akkor a lőszereiket.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Az a vicc, hogy az ilyen végjáték 1v1 helyzetekben, mikor az ember ráadásul ideges is, a HEAT direkt öngól, mivel könnyen elakad a láncban meg a spaced armorban. Volt olyan egy-két éve, hogy IS-3-ban azért nyertem egy 1v1 csatát az ellenség utolsó Jagd E-100-a ellen, mert HEAT-tel lőtt oldalba a birkája, a láncom meg gyönyörűen benyelte.
de, de biztosan lesz még. :"""D
biztosra ment
Minek tölt goldot 10-es kínai light m4 rev-em ellen mikor tudja hogy egyedül vagyok ellene, kevesli a 246-os átütést a papírmasé ellen? <#taps>
HTS s3rg1nh00
de,de gondolom lesz még a későbbiekben is.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem járt még le ez a csere akció?

HTS s3rg1nh00
erősen gondolkozom hogy cseréljem-e a T34-et Revora,de nem igazán van rá arany+jelenleg azt az ágat legalább húzom,míg franciából egyedül egy t7 lightom van...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Gyakorlatilag a T34-gyel karöltve az utolsók dpm ügyileg a T8 nehezek között.

Ez a T95 nagyon fun 😄
Én DPM buffot támogatnék, alapvetően az alfa híve vagyok, de ez az 1600-as DPM fájdalmas T8-ban, főleg a mai viszonyok mellett, mikor már ott is bőven 2k feletti DPM-es tankok szaladgálnak. Az alfát nehéz lenne felsrófolni anélkül, hogy felmerülne a kérdés, hogy a többi német 105-ös ágyú sebzését miért nem emelik meg.
A lényeg hogy a löwe kaphatna még egy kis sebzés buffot. 😊
Egyébiránt mindkettőre igaz, legalább is az én tapasztalatom szerint. <#awink>

Így van. Abszolút csaló mod.
Nem figyeltem. Amikor a ban listákat kirakják van utalás arra hogy kit mi miatt bannoltak? Vagy csak sima felsorolás?

Revo-ra kell cserélni, a lövege álom, nagy alfa, keveset kell lőni, kevésszer kell kinézni, van gundepression és látótáv is, még a lőszer is olcsó.
Szerintem ez a Löwére vonatkozott 😊 A kollega a KV-5-ről beszél.
Engem az nem zavar mert a penje az jó inkább kevés a sebzése, sokszor ad 300 alatti sebzést míg egy defender simán belém lő 450-et. Több helyen lehet szemből beütni mint az újakat.
Ráadásul nálam az utóbbi időben szinte soha nem top tier az új MM-nek köszönhetően.

Már megbocsáss, de a Chrysler a 198-as, a Patriot és Liberté 230+ pennel nem durva 6-osok ellen? Ráadásul a KV-5 droidját minden 6-os belövi, míg a másik három új prém ellen szemből még 8-asok is izzadnak.

inkább csak jó prém tank, az tény hogy jobb lett de szerintem még mindig nincs pariban az új járgányokkal
Ezen a hétvégén azért lehet xp-t farmolni rendesen. 5 óra játékkal már közel 100k-nál járok.
ROMOTO
Löwe ezer éves és az egyik legjobb prém