418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    LeL szép színesek lesznek,a sok dezsökewarrior milyen boldog lesz majd
  • Sherman0070
    Ha a bohócszíneket beteszik remélem lesz mod, ami kikapcsolja az összes festést.
  • Sherman0070
    Hát én beszarok... :D Nem erről volt szó az új 2D customisation alatt régebben...

• Still_I_Rise
    O-Ho-ról érdemes továbbmenni a Type4 Heavy-re? Úgy értem van értelme t9/10-ben a goldfosás miatt?
    OI-t megtartottam, O-Ni ment, a továbblépésen gondolkodom...
  • Sir Charles
    Engem is szarrá szívat az MM.
    Múltkor néztem a Hall of Fame-ben valami 480 körüli helyen voltam vele, tehát viszonylag jól megy vele a játék,
    mindehhez van 43%!!!!! winrate-em vele.
    Fasza
  • Lichtmaschin
    Mindenki autoaimmel gold all fossa. 113 all mentem jött egy orosz med szembe és szarrá lőtt arannyal. Forgathattam bárhogy a tankot. Egyre jobban zavar ez a gold lőszer téma. Konkrétan meg öli a játék egyik elemét az armor.
  • Kryon
    Amilyen fos lett mostanában t8, lehet, hogy jobban jársz egy t5-6 prémmel. Egyébként Fv4202 tényleg jó lett (bár enyémet nem szereti az RNG és az MM...).
  • Plata
    Fv4202 nagyon jó lett mostanában.Múltkor 80 ezres pluszt is kihoztam belőle.
  • R3nton
    Rohadt szar az SP, de a mod1 még szarabb. Konkrétan az egy kibaszás azzal aki régen megvette. Ha van skorpiod vagy Lor40ed onnan fogva az összes pénzkidobás.
  • Plata
    Lassú,már T6 belövi ha tudja hol lője,az ágyúja sokszor vicc,ha mákod van és jól helyezkedsz benyel pár ezret,de golddal bárki belövi bárhonnan.
    És nagyon lassú,emellett még lassú is.
    Arra nem jó hogy medként használd,mert úgy viselkedik mint egy T8 heavy amire raktak egy T6 light ágyút.
    Az angol Fv4202 jobb nála,több pénzt hoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.26. 11:22:13
  • diegho™
    SP most mennyire használható? Annyira olcsó, hogy elgondolkodtam rajta, bár amcsi vonalra ott a Pilot is. Mod1-en is gondolkodtam, de annyira lassú a lövedéke, hogy szerintem utálnám. Persze ott az egyértelmű döntés a kínai td, de már van Skorpio-m és 122-44 is. A svéd lehetne még érdekes, de az kempelős nagyon, azt meg nem szeretek.
  • Angelus1991ster
    Isten óvjon meg minket a Khongzong-féle WoT szörnyetegtől.
  • barret
    Még jó hogy lehet kapni :)
  • joe662
    Ez egy kicsit többe kerül,mint a wtfE100
  • joe662
    Mai Oximoron
  • viper07
    Nem, APCR az alaplőszer, ezt használtam.
  • Lichtmaschin
    Strv jó camo, jó átütés, mobility, szinte csak távoli harcra jó.
    Wz jó camo, t8-ban jó átütés egy tdnek. Közelharcban is tud pattintani. Szar célzás idő. Jó mobilitás.
    Wz-vel egyszerűbb játszani Strv jó kezekben nehéz ellenfél.
  • Sir Charles
    Vettem egy kis aranyat a héten kuponnal és most nézem, hogy a játékon belül is akciósak a prém tankok.
    Kérdés: Strv-S1-et vegyek, vagy a kínai kitalált csodát, a WZ-120-1G FT-t.
    Véleményeket kérnék melyik az ütősebb.
    A svéden gondolkoztam, mert szerettem az UDES-sel játszani.
  • Kronos79
    Ha nem baj, akkor belekérdeznék én is. Ugye nem HEAT, agy HESH lőszerrel lőttél? Tudom, hogy ezt már mindenki kívülről szajkózza, de hátha.
  • bekescsaba
    Sajnálom....
  • viper07
    Mint a képen látható, nincs kritikus találat - egyébként 5 db kritikusom volt, sajnos cirill betűkkel van írva, de ahol van + jel az mindig kritikus találat -. Az lehet, hogy a program is csal, de arra biztosan emlékszem, hogy a lánc nem esett le. Eddig egyébként szinte minden szerintem anomália logikusan megmagyarázható volt, sokszor éppen ez a program világított rá, hogy mi is történt, de ezt nem értem. Na mind1, csak gondoltam, megint tanulok valamit :) . Mindenesetre köszönöm szépen.
  • bekescsaba
    Szia!

Köszönöm, hogy a véleményemet kéred, de vannak nálam sokkal okosabbak itt, már mint ami a játékmechanikát érinti. Én úgy gondolom, hogy ha nem ért külső modult (s az ábra szerint nem) akkor penetrálni kellett volna. Na most ha ezt tézisként kezeljük, és alappal feltételezzük, hogy a játék nem "csal", akkor az a legvalószínűbb, hogy az általad használt megjelenítő program modellezte le rosszul a lövést, s valójában láncot ért.

Amúgy modulsérülést (sárga lánc) jelzett a csata végén?
  • HTS s3rg1nh00
    x2 minden csatára,megint előjönnek majd a weekend warriorok akiktől szart sem lehet csinálni,maximum olyan időben amikor vér istvánék alszanak (éjjel 1-7 között :D)
  • joe662
    Rettentő jól sikerült a teszt szerver is,van állt 70 fps,de amint bezoomolok lesz bélöle 15
    Meg kilépked a csatából,de úgy hogy a tankot is berakja a garázsba,valami hiba üzenettel
  • Sherman0070
    Álcákat leakciózhatták volna ez a sok minden mellé. :D
  • endrodiz
    3/3 win. De most mennem kell dolgozni. :)
  • pett3rson
    Van akciós premium tank vásárlás is. Ha elegendő aranyam van a játékban, akkor azt úgy is meg tudom venni, ugye? akkor is adja rá a kedvezményt, nem muszáj shop-ból venni?
  • joe662
    Minden csata 2x xp,csak éppen nyerni nem lehet Eddig 5/5 bukta
  • suba53
    Az írás szerint igen. Nincs semmi korlátozás, olyan mint egy egész napos +100%-os booster.

Így olvasva legalább is, aztán majd az első fecskék megírják a tutit.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.11.24. 08:52:44
  • joe662
    B+ az összes retardált előbujt ma
  • joe662
    Blekk fràjdé:-)
    Jól értelmezem,hogy minden csata 2x Xp?
  • Sherman0070
    RNG shield-je volt a gyereknek.
  • viper07
    Kedves Bekescsaba ! Kérlek mondj véleményt arról, hogy a WOT szabályzata szerint mi az a pont, ami miatt ez 0-ás lövés lett, lánc sem esett le.
    EMIL II alaplőszer, távolság 50 m. A tanks.gg szerint itt 23 mm a páncél, és 100 chance az átütés. Köszönöm szépen.

Utoljára szerkesztette: viper07, 2017.11.23. 16:21:37
  • ROMOTO
    Mondjuk küldis szarakodás nélkül is elég jó ára van most pár gépnek.

https://na.wargaming.net/shop/wot/vehicles/
  • ROMOTO
    Azért az szánalmas hogy egyes tankokból az extra festésűt is mellé rakták, a 90% hulladék...
  • joe662
    Pont erre gondoltam én is,valamelyik nap néztem utána az idei költekezésemnek,bár ne tettem volna
  • MuldR
    Az a durva, ha belegondolok 5 év alatt többet költöttem erre a szarra, de fele ennyi prem tankom sincs.
  • joe662
    Komoly nagyon,de azé a Defender hiányzik belöle:-)
  • tutyimutyi2
    Sajna véletlen az amcsi szerver honlapjára néztem rá és olyat láttam amit nem kellett volna, megintcsak kinyalják az amcsik seggét minden jóval gondolok itt most arra hogy csináltak egy 20 napos marathont napi 1-1 küldetéssel és ha valameik sorozatból 15 darabot teljesített valaki akkor megkapta a T34 B-t vagy az IS-6 B-t vagy a fekete Mutz-ot avagy ha elég sok ideje volt az embernek akár 1-nél többet is megszerezhetett magának.
    Más az amcsikból minden pénzt megpróbálnak elszedni a fekete péntek által: egy olyan csomaggal ami most fél!!! áron csupán 909.99$ és 81 darab prém tankot tartalmaz
  • pett3rson
    hali,

Igazából nem is értem mire kell most válaszolni, de ITT van a weboldala, amit már biztos olvastál...

Tier-enként van felosztva és persze nemzetenként is. A játékon belül ott van a kis kupa a tank fölött (ahol a mission-öket is mutatja), ott tudod megnézni, hogy hogy állsz már. Én elég szarul :)