World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem valamiért az S nem fekszik, nem értem miért, de valami nem stimmel vele (lehetséges a legénység tunyasága okozza, de nem adja).
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Prémmel meg prém tankkal úgyis gyorsan meg lesz neki a második harmadik skill.
Egy álom az a tank, biával, látótáv-, és pontosságjavító skillekkel kezessé válik majd, javaslom hogy ha újraosztod a skilleket, a javítást hanyagold a 3-4. sor környékére. . 😊
Nem tudom,de nekem össze vissza lövöldöz ez az ágyú<#nemtudom>#nemtudom> igaz nincsen jó legénységem benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szemből elég durva páncélja van.Tegnap meglett rá a repesz ágyú,hát így már elég szórakoztató<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt azt hittem vége a mókának<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.28. 21:13:27
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
T49 - szerintem sokkal jobb, mint volt. A kis löveggel nagyon jól játszható, mindene megvan, ami egy lightnak kell.
13 90 - ez is sokkal jobb lett. Egyedül a látótáv necces, de 450m megvan, így nem annyira gáz, a töltési idő nagyon jó.
132A - ez egy rakás szar. A löveg nagyon pontatlan, a lövedék lassú, lassan is tölt, szerintem a 132 sokkal jobb T8-ban, mint ez T9-ben.
Egyik T10-et sem fogom megvenni, mert haszontalanok a jelenlegi állapotukban, de a T49, 13 90, 132 meg fog maradni, mert mindegyik kiváló és élvezetes.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Már ha van kedve eltalálni,mert ha rossz kedve van akkor 5 méterről is inkább a holdat lövi be.<#hehe>#hehe>
Sheridan-el már Emil2-t is sikerült szemből kiszedni,Sheridan alap ágyúja néha baromi durva tud lenni átütés szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 18:51:18
Lehet vele 3-4000 lepattanot osszehozni.
T10 japcsi tehén szerintem se nem op se nem leszedhetetlen,már t9-es td kilövi,t10 light tankba nekem nincs gold,mert mi a jó istennek,t10 light sima lőszere is átviszi őket.
Mellesleg kifejezetten nem bírom a japán tehén csapattársakat,igaz valszeg azért mert tegnap próbáltam játszani és már az első csatában egyből két retardált T8 japán ölte meg magát,nem adtak elsőbbséget egymásnak,ugyanarra a hídra akart rámenni mind a két barom.Ezért is adtam fel a játékot erre a hétvégére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 17:50:04
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De, ha a mostani lőszerét buffolják azzal az a baj, hogy a tier6-os T-150-es tank is ugyanezt lövi. Az meg 4-8-ig találkozik mindennel és elég OP lenne. Külön kellene választani akkor a lőszereiket.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem figyeltem. Amikor a ban listákat kirakják van utalás arra hogy kit mi miatt bannoltak? Vagy csak sima felsorolás?