banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Most nem tudok statisztikát mutatni, hogy melyikkel hogy megyek, van amikor nem is nézem, de van amikor feltűnik, hogy sebzek, mint állat és mégis mínuszba vagyok :(

Most Ferdinand-al mentem többet és ott is ez volt, 2000 felett volt a sebzésem, de negatív volt a money, mondjuk azt hiszem vereségnél és tudom, hogy ez is számít, de akkor is :)
    Jó, hát erre vannak a medek, meg a premiumok, tudom...balansz, menjek ezzel is azzal is.

A lényeg az egészben az, hogy most értek el arra szintre, hogy annyira be tudták finomhangolni az évek alatt ezt a dolgot, hogy már majdnem művészi :) Aki nem profi az veszi a premiumot..vagy nem sok az ideje a játékra és haladni is akar. Én mindkét halmazba benne vagyok.