World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Ahogy látom ez akkor működik, ha kártya van linkelve a Paypal accounthoz, viszont ahogy látom, hogy a Paypal "számlán" levő egyenlegnél ez nem működik. Oda pl. utalásból jött "ajándék" pénz.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

HTS s3rg1nh00
igazad van.
link

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mert a Paypal saját konverziót használ alapból, ami jóval rosszabb, mint a banké, a wot oldal pedig MNB árfolyamot használ szerintem. Valahol át kell állítani a conversion-t, ne kérdezd hol, a kezdetek (paypal kezdete óta) van fiókom, akkor teljesen máshogy nézett ki és már akkor beállítottam.
Egy kis segítséget kérnék, ha itt valaki fizetett már a Wargaming oldalán Paypal-al. Vennék némi aranyat, de valami miatt nem megy dolog. Hiába írja azt a Paypal egyenlegem, hogy 10.000 Ft, amikor beütöm, hogy pl. 8.800 gold, ami kerülne a WG website szerint 9.817 Ft-ba, azt mondja, hogy "something went wrong", miközben azt írja a Paypal fizetésre, hogy "no additional fee". <#fejvakaras>

ROMOTO
No meg komolyabb rankedben borítékolható a full goldammo setup, mindenki kipróbálja az elején a nehéz dögöket de szét lesznek goldozva, ezért a végén mindenki az ilyen top tier goldfosó orosz med trióval lesz, mondjuk úgy van fifikásan megoldva a dolog hogy több tankkal kell elérni magas rankedet hogy magas legyen a pontszám, szóval kell majd heavykkel is menni ha tetszik ha nem...
ROMOTO
A java elég hamar lemorzsolódik, az az 1% meg addig lesz ott amíg kifarmolja amit kell, a ranked csak akkor lesz népszerű ha felcsűrik a javadalmazást vagy teleszórják eventekkel, az unicumok magas rankedben csak szívni fognak a hasonló képességüekkel, mindenki csak magáért csatázik, vár hogy valaki előre menjen, full kempelés lesz és folyamat esik a wnyóc...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.25. 13:58:26
Én nem hiszem, hogy rankedezni fogok.
Most voltam cliff-en,megint tanultam pár érdekes dolgot,M40 akkor is sebez bazd ha bemész ház mögé vagy szikla mögé,Bc12-t cliff-en a hegyen beállt a világítótorony mögé,ok gondoltam ráijesztek és talán stunolom,rálőttem a világítótoronyra és basszus odabaszott neki rendesen,sebeztem stunoltam.<#csodalk>
T10 svéd td a másik oldalt dombon dekkol szikla mögött,nem is volt közvetlen a szikla mögött hanem még volt közte és a szikla közt egy pár méter távolság.Nem mertek a többiek rámenni így az előtte lévő sziklára rálőttem,erre kapott egy kurva nagy pofont,lejött a lánca stunoltam,Így már odamertek menni és szétkapták.

1032-t pusziltam két lövéssel chryslerbe.<#buck>
M40-el.

Jön nemsoká a ranked. A jó játékosoknak úgyis farmolni kell ott a bondot, szóval T10-el kb senki sem megy majd sima randomban.
Onnantól jobb lesz az MM. Remélem, 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Igen,3-5-7 leosztás is van.De 5-10-es is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Vissza a kezdetekhez? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Régen, amikor még nem volt E100 sem és csak az IS7, Maus, T30 volt T10-es, akkor is a tier9 volt a legjobb.
Sherman0070
T55A-val sokszor láttam 7eseket.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

És 9-el látsz 7-es tankokat is, vagy azzal az 5-10-megy?

Igen tier 9-el top vagyok szinte mindig.8-assal nem ott vagy 9 vagy 10.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezért hajtok most a Mauschenre. <#awink> Sajna még vagy 50k xp-t bele kell tolni ebbe a szerencsétlen VK100.01 P-be. Ma reggel is T10-be mentem vele, de legalább a csapat nem volt autista, és lehoztuk a csatát valami 15-5-re, és összekapartam 1800+ sebzést. Megnézem, hogy milyen személyes tartalékok vannak még, és abból megpróbálom beletolni a hiányzó xp-t a VK-ba.

Sherman0070
Tier9 az rohadt jól meg lett oldva. Az lett a legjobb tier szerintem. Tier8-ban leszarom már milyen lesz a sebzésem... csak farmolom prémekkel a kreditet 9-re és 10-re.
6-os, 8-as volt eddig a legjobb tier számomra de most nem nagyon tetszik egyik sem.

Sherman0070
Mivel az mm-et szétcseszték a túl sok lehetséges leosztással, így kb. mindig full tier8 vagy tier10.
8-as szinten mindenki meghal csapatból, nehéz tankok MED oldalra mennek... ott meghalnak 2 perc alatt. Semmi összhang a csapatok között. Random kezd játszhatatlanná válni a játékosoktól. Már az alap helyeket is kezdik elfelejteni. Régen legalább HT nehéz tank helyre ment.
Meg hát senki sem mer pusholni. Mindig nekem kell kb. az összes HP-mat feladni bárhol akarok előrre menni.

Sherman0070
Túl sok fajta mm variácót tettek be...

15-15
3-5-7 (fent-lent-közép)
5-10(fent-lent közép)

Úgy kéne, hogy 33x fent, 33x középen, 33x lent... de ezt nem tudja kivitelezni az mm, mert vannak ilyen szar 15-15ös meccsek meg 5-10esek.
Nem tudom, hogy az ugyanolyan tierű meccseket minek érzékeli de utánuk garantáltan +2es tierűek ellen dob.

Csak a 3-5-7es formulának kéne lennie, ez a másik kettő kúrja szét a meccskeresőt.

ROMOTO
Na és hogy adja a crysler tier 8 ban és felette? Ahogy hallom sokan elő sem veszik mert megy rá a fókusz ha meglátják.
joe662
Igen,csak veled:-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

popey8
Ezek szopóágak, túl kell élni őket. Nekem bejön az új MM. Jelenleg vegyesen vagyok top tier és bottom tier.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egyébként nem megy a fejembe ez az új MM. Amikor T8-al megyek, akkor szinte mindig bottom tier vagyok, de T6 tankot gyakorlatilag nem látok. Amikor meg T6-os járművel megyek, akkor alap a T8, tehát az ottani T8-asok csemegézhetnek rajtam. Ezt csak velem csinálja? <#fejvakaras>

kigyi
Igen ez így van nekem is vannak olyan mapok amiket nem szeretek és nem találom rajtuk a helyem, de az is előfordul, hogy kénytelen vagyok számomra előnytelen útvonalra menni, mert oda megy mindenki és egyedül nincs értelme a másik irányba menni. Ezekben a helyzetekben csak töltelék vagyok és csak a szerencsében bízhatok. persze ilyenkor lehetne sokkkal jobban szerepelni, de mivel tapasztalatlan vagyok és csapongok a tankok között akár 7-10 tankkal is játszok egy este, mert éppen ahhoz van kedvem így nem megy annyira jól a játék. Sajnos mostanában sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy én még csak lövök az ellenre, de a többség 2-400 sebzéssel elhal, vagy semmit sem sebez és egyedül maradok 8-10 ellen aztán megy a szájkarate meg a noobozás. Nekem nincsenek fent modok nem látom ki mennyit sebzett milyen kaliberű játékos az összesítőben látom csak, hogy 3-4x annyit sebeztem mint ők akik pofáztak.

Sajnos a passzivitás ebből következik, hogy egy idő után én sem harcolok a csapatért csak lövöldözök miután 4-5 csatában fecseszték az agyam a hülyék.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.25. 10:13:25

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sajnos egyre passzívabbak a játékosok.Főleg a skilltelenek.Elindul a csata tessék-lássék mozognak nem foglalják el a fontosabb pontokat.Persze ezért símán bukjuk a csatát.Valahogy úgy vannak az egésszel hogy majd lesz valami 1-2 lövést leadnak vagy annyit sem.

Az volt az érzésem, hogy a többieket nem igazán izgatja a csata végkimenetele 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kigyi
Tegnap engem is felültettek a szopórollerre. IS 2-vel T9 alatt csak egyszer voltam ott is valami igazán hülye csapatot sikerült kifogni szóval az is bukta lett. Ráadásul mindig sikerült abba az irányba fordulni ahol a T9-es jött szembe, vagy megkerülve a csapatot a dombtetőről 5 Heavy között persze engem lőtt.... T9 Arty az alap volt a csatákban ami persze rám már elég komolyat üt. Az elmút 2 hétben olyan jó volt, már megszoktam, hogy cteljes T7 csatákba is berak, de tegnap.....

Valami van a szerverrel,eu1-en soknak találtam a 70-80 pinget átmentem Eu2-re,ott meg 13v13 csata és 230-800 ping.<#buck>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.25. 08:33:01

Igen a 8-as tier most kegyetlen szív főleg ha gyenge járművel vagy.
Viszont 9-esekkel szinte mindig top vagyok.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.24. 22:03:30

Köszi. Akkor inkább megtartom a T-10-et, és megveszem a Mauschent, bár ahhoz még kell egy kis xp-t gyűjtenem.

Sherman0070
Érdekes, hogy csak ugyanolyan szintűekhez tesz, vagy nagyobbakhoz. Kicsiket meg látni nem lehet.

Sherman0070
mm Chrysler GF-el
21 meccsből:
15ös formula (ugyanolyan szintűekkel voltam) - 8x fordult elő
3-5-7es formula (legalsó 7-ben voltam) - 6x fordult elő
3-5-7es formula (középső 5-ben voltam) - 1x fordult elő
3-5-7es formula (felső 3-ban voltam) - 1x fordult elő
5-10es formula (alsó 10-ben voltam) - 5x fordult elő

Az IS-7 jelenleg teljesen kiesett a meta-ból. Gyenge, pontatlan löveg, kis dpm, kevés hp. Igazából semmiben sem jó. Ki kell fejleszteni és tolni a T10-et tovább legénység képzés céljából.
Én most toltam vele két 3,7k-s mentet, egyet Párizsban, egyet meg Sand Riveren, de sajnos nem értem oda a végére, hogy még sebzést gyűjtsek. Milyen felszereléssel nyomod?

Az IS-7-et is próbálgattam, de sajnos ezekkel rohadt Type 5 Heavy-kel nem boldogulok. Simán célzás nélkül belém tol 500-600 sebzést, én meg ha be is célzom a kupolát, és el is találom azzal a ratyi ágyúval, akkor is csak fele-fele arányban üt át.

Ezek miatt nekem is inkább a Maus felé húz a szívem.

Sunsetjoy
Erről a páncélról jut eszembe, meg az arty-csapás átvariálásáról...
Múltkor a t28 ht15 küldetést újráztam meg tökéletesre (tudjátok, amiben 8000 pontnyi kiosztott,pattintott,bekapott sebzés kell meg győzelem is).
Tier 9-es japán csigaheavy (type 4) malinovkán távolodni akartam a td-k által belőtt bázisunktól, kicsit vízszint alá, mélyebbre.
Természetesen spottolódtam,.4 ellen medium csak velem foglalkozott, hogy kilőjön távolabbról (ugye világított a nagy bálna teste), meg az egyik (vagy az egyetlen) arty csak engem lőtt, ahogy jöttek az újratöltései 25-30 másodpercenként. A vége az lett, hogy csak 12ezer volt az a dmg, amit pattintott, aztán ugye, amit lefaragtak rólam, több mint 4 perc alatt (egyiknek se volt annyi esze, hogy repeszre váltson). És ez idő alatt a dombra az ellenségtől szinte senki nem ment, tudtak nyomulni a csapattársak, akik így végül nyerni is tudtak, hogy összejöjjön a küldi.
Ezt a régi arty rendszerben nem lehetett volna kibírni.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.05.24. 20:35:31

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Most nyomatom a Mauschen-t,nagyon állat. Az a baj ezekkel a lassú tehenekkel, hogy nem érek oda a végjátékra, se védekezni,se az ellen lemészárlására győztes meccsen. Gyakran van, hogy megállok, és kivárom a meccs végét.
De még így is megvan vele 2k sebzés,ami nekem bőven elég.
Nekem az Is7 nagyon bejön.

Valahogy én sem tudok megbarátkozni ezzel a 20-al való vánszorgással. Nagyon sok az unalmas csata már a VK 100.01-el is, ahol nem bírok 2-3 lövésnél többet leadni.

Tárasokkal azért nem olyan könnyű játszani.Nagyon tudni kell mikor mehetsz az ellenre illetve a tölésidőkre keresni kell menekülési útvonalat.
De mire eljut valaki a Amx 12-től a 13-90-ig azért bele lehet jönni.

...nekem még mindi túl lassú... páncéla OP... de az csak 1 dolog 😊 én utáltam ebben a gameben mindig is a lassú dolgokat.
Napok óta szopó ágon vagyok minden tankommal, ma is 4 csata 4 bukta. Ez sem rajtam múlott. Mellesleg nem lettek a LT-ok kicsit túllőve? Kicsit vicces, hogy egy ilyen AMX13 90 még ha top tier ilyen sebzést hoz össze...akármilyen jó játékos ül is benne. <#fejvakaras>

ROMOTO
Maus most nagyon is imba, jobb mint az is7 es, ha rush van akkor meg tök mindegy melyikben hagynak le a medek vagy melyikben pusztulsz meg....
...sztem is7... Maus túl lassú ebben a gameben már...
Éppen most agyalok, hogy az IS-7-et vegyem meg, vagy menjek a Maus ágán. Ez utóbbi számomra rémesen lassú, és sokszor lemarad a csatáról. Akkor tűnik használhatónak, ha az ellenség tálcán jön eléd, de ez a mostani idióta rush csatákban igen ritkán fordul elő, vagy ha mégis, akkor már régen rossz, mert azt jelenti, hogy 4-5 tank vesz körül is kicsinálnak. Az IS-7 egy sokkal dinamikusabb járgány, ebben viszont az rémít meg, hogy egy japán borzalommal szemben felesleges is leállni szemtől szembe, mert azzal az ágyúval esély sincs eltalálni a "weakspotokat" (?), míg ő célzás nélkül dobálja belém a 400-500 sebzést.

ROMOTO
Nincs semmi trükk, ugyanúgy működik minden.
...az tényleg köcsög küldi... nekem 1 évembe tellett és akkor is csak elsődlegesre lett meg anno. 😄D
Solten
Igen, ravilagotottak a streamerek (marmint az ertelmesebbik resze - Kikibebitol ne varjunk ilyet) hogy nem lesz ez igy jo, a WG csak azzal van elfoglalva hogy fossa futoszalagon a P2W prem. tankokat, mikozben a jatek meg mindig fundamentalis hibakkal teli.

Sunsetjoy #392301: nem feltetlen neked lett celozva, aki lemaradt volna rola.

Saor Alba

Szakadt egy misszió az.
Egyik nap 1 lövésen múlott, hogy Strv 42-57 meglegyen az szar agyvérzés generátor Mt-15 T-55A elsődlegesre.
Az a misszió a vízválasztó, hogy kell-e nekem az a jutalom kategóriájú tank egyáltalán.

angelus1991ster.blogspot.hu

kigyi
Másik kérdés akkor, hogy ha másik tankra kell egy idő után akkor simán átképzem 75%-ra és ennyi, vagy van valami trükkje? Csak azért, hogy ne csináljak már hülyeséget 😊