A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #396441 Köszi, alapvetően így állok neki Én is ahogy írod, végülis nem járok rossz úton, csak sokszor a türelmetlenségem miatt megyek bele hülyeségekbe.
Leginkább az bosszant amikor engem belő mindenki, mikor meg fordul a kocka és Én vagyok abba amivel belőttek, Nekem ez már nem sikerül...
fel van rakva a találat mutató vagy mi, tudjátok ami mutatja, hogy hol találtak el és azon látom, hogy mi a gond, mit dugtam ki amit nem kellett volna éppen és fordítva, ezt fel tudom használni arra, hogy tudjam hova kell lőni. Mondjuk ezt mutatja a célkereszt is, de a weakspotokat ugye alapvetően tudni kell.
T32-nél például ott feküdtem meg mikor azt olvastam, hogy az tipikusan olyan tank ami 3 vagy több skillnél lesz majd jó...hát anyád :D addig azért van pár meccsem...de mindegy.