banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    QB nézésével semmire nem mész. Ott rontják el rengetegen, hogy nem tudják eldönteni mikor kell tolni és mikor kell várni. Alapvetően mindig a legtöbb sebzés bevitelére kell törekedni, mert minél többet sebzel, annál nagyobb esélyed van nyerni hosszú távon. Ha hátul állsz, akkor nem biztos, hogy tudsz sebezni, pláne, ha nem top tank vagy. Sokkal jobb 3 perc után 4k sebzéssel meghalni egy 50b-vel, mint 2k sebzésért 6-7 percig szórakozni hátulról. Persze ez is pálya, leosztás és helyzet függő. 10k csata körül ki kellett alakulnia egy olyan rutinnak, hogy a kör elején legalább 15 játékost (összesen a két csapatból) el tudj rakni a térképre és azok valóban ott legyenek. Ha ez megvan, akkor simán látod, hogy mikor hol lehet tolni, hol kell védekezni. Ez az egész lényege. Ne az érdekeljen, hogy jajj most mit csináljak, hanem az érdekeljen, hogy 1 perc múlva hol lesz a másik 29 játékos és ehhez igazítsd azt, hogy éppen mit csinálsz. Sose csak azt nézd, hogy mi van előtted, hanem a térképet, azért van mert az mutatja az egész pályát, nem csak az előtted lévő részét. Ha felderítenek mindig arra gondolj, hogy te vagy az a tank, ami meglátott. Hol lehet? Honnan tud felderíteni, hol lehet még ami rád tud lőni, hová kell menned, hogy azok ne tudjanak lőni stb. Ezt a játékot tanítani nem lehet, vagy rájössz magadtól, vagy nem. Én általában nagyon agresszíven játszok (persze tank függő), mert akitől az elején sok replay-t néztem szintén ezt csinálta és igaza van, tolni kell amikor csak lehet, menni és sebezni, olyan szitukba tolta bele, amikbe én sose mentem volna oda, de igaza volt. Most már én is így játszok és van egy a és egy b tervem minden pályára minden tanktípussal mindkét oldalra. Általában valamelyik jó minden leosztásra, ha extrém leosztás van, akkor pedig látom mind a 30 tankot már az elején, szóval tudok alkalmazkodni. Ennél többet igazából nem tudok elmondani és senki nem tud.

Ja és még valami nagyon fontos. Ha elszámolod magad és kialakul egy 3-4 v 8-9 az egyik oldalon és te a kevesebb oldalán vagy, akkor hátra arc és húzás. Nem kell azzal foglalkozni, hogy a másik 2-3 meghal, mert ha odamész semmi nem változik, inkább húzzál el onnan és keress safe helyet, ahonnan távolról lehet csipegetni, spotolni artynak stb. Sosem szabad a tuti halálba belemenni azért, hogy 1-2 másikkal együtt kiszedjenek, mert sokkal jobb, ha élsz és egyel több ágyú van még, ami sebezni tud, mintha odamész, lősz egyet és megölnek. Pl steppes-en szokott ilyen nagyon gyakran előfordulni, hogy az egyik oldalra sokkal több megy valamelyik csapatból és a birkák inkább meghalnak ott...
    Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.27. 09:48:32