banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    hali,

Gondolom régen is így volt, de most már nagyon szembetűnik mióta többet megyek heavy-kkel, hogy premium nélkül szart se lehet keresni. legalábbis nekem, mint átlagjátékos. Felnyomtam IDE a statomat, remélem látható lesz, csak hogy bizonyítsam is :)

Szóval a lényeg, hogy nem elég prémium tankkal menni, kell a prémium előfizetés is most már. Eddig valahogy még elvoltam, de most már mióta magasabb tier-ben is mozgok, azóta csak így tudtam növelni a vagyonomat. Ami pedig kell, ha új tankot is akarok venni :(

Csak gondoltam megosztom veletek bánatom :)

Más. Diegho szavaira reagálnék, mégpedig úgy, hogy szívesen olvasnék akár Tőle akár mástól naprakész taktikákat, tanácsokat. Amit itt írt is hasznos volt számomra. Speciel a magyar WOT oldalon lévő leírások enyhén szólva is idejétmúltak, de cáfoljatok meg ha nem. Változott a spot-rendszer is, egyéb dolgokról nem is beszélve. Páncélátütés, eleve a páncélok "vastagsága" sem olyan, mint korábban, ezen felül még ki tudja meddig írhatnám. Nézzem Quickybaby videóit vagy mit? Szeretnék fejlődni és azt is szeretném tudni, hogy egy tankra mit rakjak és hogyan játsszak vele, de nem egy 5 éves, idejétmúlt leírás alapján...tudom a tapasztalat sokat segít, az nagyjából meg is van, de tudom, hogy ennél jobb is tudok lenni.