banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kigyi
    Lehet én voltam :D Tegnap vettem a 8-as kínait hát a tank az jó! Ez nem kérdés a legénység nincs a helyzet magaslatán ez látszik is abból pár körből amit haladtam vele a löveg stock rajt, mert nincs 90k xp-m kihúzni a top löveget rá :(

Viszont ami nagyobb baj, hogy a tegnap előtti ámokfutásom után az rng úgy nézett ki tegnap, hogy 15-ből 11 csatát vesztettünk úgy 15-5 volt az arány átlagban. Ez nem lenne baj, de elmegyek bal szélre ott tolong 4 heavy na nem férek el hát jövök jobbról amúgy is T8 és T9-ek szóval nagyvadak nem kell oda még 1 menni fog nekik. Ez kb 30-35 másodperc mire mgkerülöm a dombot hát lőnek hátulról.... Belőtték mind a 4-et a 3 td-t a hátuk mögött és rám rontott 8 tank... Na és ebből sorozatban volt 9...
    Szóval nekem volt rossz napom, ha engem láttál akkor nem a tank rossz.

T9 heavy kempel hátul a bokorban, T8 mellette a másikban pff.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.18. 09:16:22