World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Akkor menj pár karikát tierlimites tankokkal, rendre full tier 8ba teszi őket és szopnak mint a torkosborz, az új MM miatt a tierlimitesek megszívták kivéve supperzsa, semmi értelme venni vagy használni ezeket, arra lettek kitalâlva hogy a topban legyenek ami nem azonos a full tier 8 al...
Hát kinek mi. Az én stílusomhoz nagyon közel áll a Leo1. Igazából a 2 kedvenc medem a TVP, de ez egyértelműen a brutál jó tár miatt, meg a leo1. Nekem nagyon jól ment a leo1el magamhoz képest. Az oroszokkal sokkal bénább vagyok. Hátulról is elég erős az ágyúja, lézerpontos, jó gundep, és nagyon gyors a tank, jól lehet vele követni a csatát, az elején nagyon kímélni kell, míg megnyílik a pálya, nem szabad az elején arcoskodni vele. Nekem nagyon fekszik a stílusa, míg az oroszokkal nem annyira. Lehet nem megy a brawling annyira, sokszor olyan szituba megyek bele az oroszokkal, amibe nem kéne.
ROMOTO
Ugyanaz a light leparkol a crysler oldala mellett és még csak köröznie se kell mert rá se tud célozni amilyen magas+6fok gunderp...
ROMOTO
Nem tudom honnan veszed hogy a leo1 a legjobb med, mindig is hátrányban volt az oroszokhoz képest, sokkal játszhatóbbak mert simán szembemehetnek a heavykkel és toronyból játszva szédszedik őket vagy bármi mást, leonak lövegpajzson kívül semmi védelme, a dromedár méretei miatt is szop, persze hogy számít a páncél a medeknél high tierben, de tier 8 heavyről volt szó ami tier 10 be is megy, az kenheti a hajára a páncélját 9-10 ben...
Ha megnézed a tank 3d modelljét a tanks.gg-n, akkor láthatod, hogy van a löveg körül egy vékony sáv, ami csak 120 mm vastag, és szögtől függően csak ilyen 200-250 mm-ig véd. Hát, pont ott talált el, pech.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sherman0070
1.) Polák
2.) Tomato
= most kapott egy +25% RNG roll-t
ez után +10 meccsig sebezni sem fog tudni

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem vagyok nagy összeesküvés gyártő, de azért közel 60 000 csata után észrevettem, hogy a 15:3-ra végződó meccseknél rendszeresek az ilyen lövések., mint a bemutttott kép.

Pl ezt sem értem....100 méterről egy Type 5 csinálta. Gyakorlatilag ahogy kibukkant a sarok mögül, már lőtt is. Valószínűleg autóaimét használt.

- 1 hogy a picsába talált el....., gyakorlatilag meg sem állt.
- Hogy a viharba ütött ott át???????

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.05.20. 13:53:40
Az tényleg erős, hogy gyakorlatilag ebből élnek, és ilyen formában nyilvánítanak véleményt. Viszont, pl ha olyan mondana ilyet, aki nem kap semmit érte, és a nézettsége se abból van, arra egy szót se szólhatnak. Copyright na ne már, oké, de akkor az összes kurva szar wotos videót szedjék le youtuberól. Majd meglátjuk hogy használ-e vagy sem. lolboyok
Próbáld meg a Maust, vagy a Type5-t 😊 Hátha...Ez a sheridan nagyon jó 😊 Sztem le lehet rammolni vele őket. Vagy próbáld meg az e-50M-t, sztem működni fog 😄
Sherman0070
Tudod...a sok kilőhetetlen saját szintű tank...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Azért az màr elég kemény,ha valaki a sajàt tierben való jàtékot,is sz.pàsként éli meg:-/

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na mára is lesz nulla sebzős köröm,román t10 arty csapattárs visszaszámlálás alatt pofázott valamit hogy magyar vagyok meg mittomén mit ugatott,elérek az első fasza spotolós bokorig és becsücsülök és paff,kilőtt a csapattárs,ennyit arról hogy arty nem tud oneshotolni.

Sheridan-el sajna nem lehet kamikaze medált szerezni.<#rinya>
Grillét úgy elcsaptam vele mint a huzat.<#vigyor5>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.20. 11:56:21

Jól mondod jelenleg HT meta van.Jópár fel lett buffolva.Nem beszélve elég tier 8-as meddel nyomulni és adjon be csak tier 8-akat.Lesz.pja magát az ember.Tele a csata Löve,252,T26E5,8-as VK stb. nehéztankokkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem csak T8.

Ott kaptam ma szét egy Type 4 heavyt az UDES-szel.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hát az nekem sosincs.
Viszont sheridan ma csak Sand River-t kapja.

Nálam nem.T8-ban viszont kell a gold.

De mindig T8.

Az jó kis tank, én nagyon szeretem.

Prém.

Melyik 6-os? Strv 74?

Kv1s-el nem nehéz ha top tank vagy és t3 kis szutyok beléd lő meggymag köpködővel párszázat.
Svéd t6-al megint T8-ba kerültem,tigris t43 t28 prot meg az isten tudja mivel kellett harcolnom.
De a poén az volt hogy két japán tehén is felborult a csatában.<#idiota>

barret
Én meg csináltam már a papír Kv1-S-sel acélfalat! De kivétel erősíti a szabályt.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ettől függetlenül a vacak pen valószínüleg "megöli" a Chryslert, legalább is a kredit hozamát mindenképpen.

Vicces hogy ezt írod,az előbb leopardal harcoltam sheridannal,336-401 közti sebzéseket osztottam belé,neki volt 1 sebző találata,többi láncra ment vagy nem talált.

Ez nem így van. A jelenlegi metában jobban számít a páncél, mint korábban. Ott van pl a Leopard1, ami eddig talán a legjobb medium tank volt, mert gyors, álom löveg, jó camo, viszont papír. Most, hogy itt a sok light, simán áthugyozzák még HE-vel is és egyszerűen szétszedik pillanatok alatt. A light tankok számának növekedésével a full papír tankok, amik nem speciálisak (mint pl a tárasok) nagy hátrányt élveznek. Persze hátul lehet maradni vele, de gyorsultak a csaták, gyorsabbak a tankok a lightok számának növekedésével, mellé is mennek a lövések és gyorsabban oda is érnek hozzád. Semmit nem csináltam másképp a leo1-el, mint eddig és esett 200-at az átlagsebzésem kb 100 csata alatt. Nem mehetek vele első vonalba, mert odajön 2 light és végem, nem sniperkedhetek, mert túl gyorsak a csaták. A leo1 ezzel a metával elég sokat esett vissza. Vannak pályák, ahol továbbra is jó (Malinovka, Prokhorovka és hasonlók) ahol tudsz távolságot tartani, viszont ha távolságot kell tartani állandóan, akkor egy magasabb dpm-es tank jobb erre a szerepre.
Persze a teszt szerveren szinte rögtön megcsináltam a TD-15 (StuG IV) küldit az UDES03-al. Ez kellene a live szerveren is. :-)

Teszt szerveren mindig is az ment,utoljára akkor voltam fent amikor bejöttek a light tankok,T37 meg hasonlók.
Kb mindenki szarik rá hogy mi lesz a csata végeredménye csak baromkodnak.Asszem akkoriban lett új fizika is a játékban,nem szóltak másról a csaták mint hogy sok idióta light tankokkal ugrálgatott.

Én ezt nem értem. A teszt szerveren csak szellemi fogyatékosok játszanak? Csak úgy röpködnek a 15-0, 0-15 csaták. <#fejvakaras>

ROMOTO
Jó a kérdés mert kb. mindegyik nehéz használhatóbb a Cryslernér ami tier 10 be megy és nehéz prém tank, mert pl. van kemény torony, hull down és hozzá csőlehajlás 10 fok és nem Crysler 6, meg azért nagyjából a pen is elég és nem kell full goldammo setup.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.20. 00:19:18
Sherman0070
8-as tankot miért 9-esekhez kell mérni? Mi értelme van a szinteknek ha minimum +1et nézünk?
Mondj már 8-as tankot, ami 10-esben effektíven használható mindig.
Itt az újabb mm-is, ami mellett már nem láthatsz +10 darab kilencest egy meccsben nyolcassal.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.20. 00:10:35

ROMOTO
Neked talán nem kell elmagyarázni hogy a jelenlegi metában a páncél számít a legkevésbé, rátöltik a goldot azt jónapot... egész szélsőséges esetben persze jól jön, pl Maus meg Type5 stb high tierben, de ennek a szarnak csak tier 8 ban ér valamit a páncélja 9-10 ben mégis mit kezd vele nem beszélve a híresen jól bevát t32-es lövegéről?...mondjuk attól még én nem sajnálom tőled, felőlem megveheted nyugodtan, gondoltam tisztázom nehogy mellre szívd a dolgot...<#vigyor>
Egyébként lemaradtam valamiről? Annyira nem néztem utána, de nem rémlik, hogy olyan rohadt erős lenne a frontja. Mikor utoljára néztem, valami 260 effektív körüli volt az UFP-je és 200 körüli az LFP-je. Nem rossz, de nem is nagy durranás, közel sem egy Liberté. Vagy a tornya olyan imba?
Sherman0070
JA tényleg. Aminek nincs minimum 400-as alfája azzal már nehéz a játék.
TD-k lényege lenne a pen és az alfa de jólvan....

Meg mert úgyis goldot fogsz lőni belőle <#vigyor2>
ROMOTO
Nem szívesen ismételném magam, de egy prém (nehéz) akkor jó ha van alfa és pen mellé hogy ne zabálja a goldot, ennek egyik sincs tehát ez egy szar prém, a saját súlycsoportjában is kevéske és ugye 9-10 ben is kell valamit virítani vele azon kívül hogy az első hétben összeszed egy raklap acélfalat, aztán később azt se...
Sherman0070
380 alap view range-e van? Ez még spotternak is elmegy. Simán fel lehet tolni +460-ra a látótávot ezzel. Ami ellövi rá magát az insta spotot is kap kb.

Sherman0070
Már nekem csak ezért kell ez a tank mert mindenki alá fogja becsülni.

Sherman0070
Defender egy pontatlan szar, amivel 4sec-kell, hogy becélozd az ellenséget és mellé minden beüti a hasát. Erre itt egy szemből sokkal jobban páncélozott jobb lövegű, mozgékonyabb amcsi tank és mindenki beleszarik.

ROMOTO
jah, az lehet de ugyanúgy egy nehéz tankon van az a jobb statú löveg aminek az átütése vicc, persze megpróbálhat puhább medeket hajkurászni a 30 as sebességével vagy goldammóval funolgatni abban a kivételes esetben amikor saját tierben megy...
Sherman0070
Sokkal jobbak a lövege statjai...

ROMOTO
A crysler a t32-es lövegével kb. a legszánalmasabb tier 8 nehéz ami tier 10 be megy, az sem fogja boldogítani a tulaját ha minden csatában 2-3x több pattintása lesz mint sebzése, mert ugye nem pattintásra adják az xp-t meg a kreditet...
Sherman0070
Na majd amikor szembe lesz veled egy ilyen Crysler, akkor mondd, hogy lecserélhető. <#awink>

ROMOTO
A Crysler tipikus csere tank, azaz meg kell venni hogy becserélhesd valami használhatóra <#zavart1> az új bicajhordó VK prém detto, a 4LE/tonna miatt akármilyen jó páncélzatú vagy fegyverzetű is lenne (nem az) kb. olyan élmény lesz vele nyomulni mint a Toggal...
Sherman0070
Fekete skint van tutorial hogyan csinálj Gimp2-ben...

Az attól függ, melyiket 😊
Na pont, hogy a 13 57 a legocsmányabb azzal a WG ligás felirattal a tornyán. Ezt meg nem értem, megcsinálni egy fekete skint miért igénytelenebb, mint nem csinálni semmilyent?
Felesleges volt "bedessz" fekete skin-t festeni a tankra. Egy szabadon álca skin-ezhető, alap barnás festés és színes szagos frontra erősített wg ligás jelvény szebb lenne. De megint az igénytelenség és beleszarás győzőtt. M41 Bulldog 90 mm GF is épp ezért ronda.
AMX 13 57 GF-nél érdekes mód még nem voltak színvakok, meg igénytelenek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.19. 21:38:54

angelus1991ster.blogspot.hu

Én nem tudom hogy ez a Crysler tank jó-e vagy sem,de olyan brutál ronda hogy akkor sem venném meg ha 15000mm páncélja lenne meg 2500mm-es lézer pontos ágyúja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.19. 21:23:32