418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    a géppel meg a nettel nincs baj, lekopogom. látom írják néha, hogy lagg van, de Én nem tapasztalok ilyet..aztán lehet csak vak vagyok, de olyan nem volt még, hogy emiatt lőjenek ki. inkább amiatt, mert fasz voltam :D

Majd megint elkezdek nézegetni oktató videókat, persze valami újabbat, mert azért volt változás a javításokkal együtt. egy 3-4 éves videóval szart se érek...bár jó tanács abban is lehet :)
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.08. 15:33:35
  • ROMOTO
    Általánosságban minden light használhatóbb lett amióta +2 tierhez rakja az MM őket. Ezért pl. a chaffe is átkerült a nyögvenyelős kategóriából az egész jóba. Persze a lightokhoz kell skill meg megfelelő fps, a szar netelérés nagyon megbosszulja magát.
  • plutoka
    a 3 nemzet 3 más stílus. MT-25 kicsi és gyors rossz ágyúval. vele rohangálni kell és maximum magában lévő HT/TD-t körbe futni 3x miközbe lövöd. 1vs1-ben nem jó azonos tierű LT-vel szemben sem már ha jól emlékszem rá.
    AMX táras gépek az elején passziv spot helyekre tudnak odaérni, jó camo és látótávval. Tank körbe rohangálásra nem annyira jók mert lassan kanyarodnak, de a legfontosabb megjegyezni, hogy mennyit tudsz lőni 1 tárral (-1 lőszerrel számolva). Mindig azt kell mérlegelni hogy a támadással megölöd-e a célpontot egy tárral vagy legalább megéri-e 1 lövés bevállalni közbe. illetve nagyon jó megkerülő tank, 3vs3 esetén bemész HT mögé és elvonod a tűzerőt.
    chaffe és t37 inkább medes stílus, közép távról sebezés és spot a célja.

legalábbis szerintem, lehet vele vitatkozni persze h mi mire való :P
  • pett3rson
    Köszi a tippeket, Plata Neked is.

A kiegészítők jók amiket raktam a chaffe-re? azt pont az aktív felderítőre való, ha jól tudom.

Azzal még szokott gondom lenni, hogy éppen milyen szerepet kell játszani, kire menjek, ki ellen van esélyem úgy, hogy azért Én jöjjek ki a párbajból győztesen. Eddig AMX könnyű tankokkal mentem főleg, meg megvan az MT-25 is, de azzal annyira nem érzem a ritmust. Franciák még úgy ahogy jók, de annyira nem kedvelem azokat sem.
  • plutoka
    aktív spotter a T37 is, vagyis rohangálsz vele, csipkelődsz, betörsz és nem egy bokorból nézed végig a csatát. Gyors tank, ki is kell használni ezt, az ágyúja is jó ha nem szemből próblod beütni a nehéz tankokat :) Viszont nem hiba tűrő, kevés HP és ne számíts a páncélra (max a fura szögek miatt fog pattintani).
    Ha T6-ban játszol akkor spotter és med játék stilust is lehet vele menni. Ha T7 és T8 ellen vagy, nézni kell ellenséges könnyű tankok fajtáját és számát. Pl lakeville-n nincs értelme bemenni középra ha T8 ellen játszol.
  • Plata
    Régi táras ágyúval amit elvettek tőle,nagyon jól lehetett vele sebezni és agresszívan spotolni.
  • pett3rson
    Az agresszívot úgy érted, hogy betörni a résen és körbehugyozni az arty-t vagy akit éppen lehet? akár egy lomha nehéztankot is?
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.08. 11:15:16
  • Plata
    Szerintem a T37 az pont hogy agresszív mocsok,de spotolni is jó.Azt hozzá kell tennem hogy én régen játszottam velük,amikor még kisebb szinten voltak táras ágyúval,T37 régen a táras ágyúval nagyon jó volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.08. 11:04:29
  • pett3rson
    Plata, főleg Tőled kérdem, mert rólad tudom, hogy az amcsi tankokat már mind kijátszottad. Elindultam a könnyű harckocsik ágán, mert érdekel az M41 Bulldog, meg később majd a T57 is persze, dde az nagyon messze van még.

A lényeg, hogy a Chaffee-val nyomulok most, ami eléggé tetszik, kézre álló kis tank, eddig fun vele a játék. Ehhez képest a T37 milyen lesz? Összehasonlításban nem volt túl meggyőző a két tank közötti különbség, de ezen keresztül vezet az út, szóval muszáj játszani vele. Milyen stílusban érdemes? passzív felderítő vagy futkosás? Most a chaffe-n távcső van, ventillátor és vertikális stabilizátor, ez jó lesz arra is illetve a M41-re is, ugye?

Persze érdekel mindenki más véleménye is. Köszi.
  • pett3rson
    Akkor ez lenne? Már Én is kérdezni akartam, mert másoknál is láttam ezt a kis jelet. Azt hittem valami új klán jelvény. Ezt megkukkantom este :)
  • joe662
    A különböző kampányokban elért kitüntetéseket lehet a neved mellé aggatni.Haszna nincsen,csak jól mutat
  • ROMOTO
    Hehe, történetesen igaza is volt, de a sok önérzetes konteohívő lehurrogta :D
  • Tono34
    Neved mellett mi az a kis "jel"? Elnézést a kérdésért, de mostanában nem vagyok túl aktív wotban.
  • joe662
    Nem gondoltam,hogy erre ad egy ászt,semmi érdemlegeset nem csináltam
    Kedvenc tankom lett ez a kis sz@ros

Remélem idén karácsonykor beteszik a 13 57Gf-et a shopba,nagyon kellene,az is egy szórakoztató masina.+a kis Elc is jöhetne már
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.08. 09:15:48
  • R3nton
    Az még annyira nem is rossz. A tier8as TVP viszont tényleg borzalmas. A pershing ellentéte, a pershing mindenbe jó, de nem kimagasló. A TVP mindenben szar, de semmibe se kimagaslóan szar. Viszont a 9-es 10-es epic. 5 kedvenc medem között benne van mind a kettő, TVP51 mondhatni talán a kedvencem.
  • Angelus1991ster
    Ezt úgy hívják, hogy esti szerver. Spórolni kell a takarékossági héten!
  • kigyi
    Csak az EU1 és az Asia nem válaszol a pingelésre szóval megint lehet a 2-es szerverre menni, mert az 1-es oda van...
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.11.07. 21:23:25
  • Still_I_Rise
    Megint összehozták az esti szerver lehalást...
    Biztos gányolják a kampányokat megint muhahhaaaaaah.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.07. 21:18:17
  • kigyi
    Másnál is ledöglött a szerver?
  • Plata
    Jaa,jó én tényleg nem szoktam oda felmenni,elég hogy is mondjam finoman,lócitrom társaság van.
  • robogo81 #397420
    Sheff linkelte a ph-n is azt a cikket amit itt is,hogy divat szidni a wotot,azt a hsz-t törölték.de annak már 2 napja.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.11.07. 20:06:43
  • Plata
    Honnan veszed hogy töröltek?
    Vagy a cikkben van benne?
    Bocs nem olvastam végig,de egyébként a Ph-s wot banda nagyon gáz.
    Igazából egy xxxxx xxxx xxxxx.
    De nem is szoktam ott Wot fórumra ránézni,csak online vagy mmo fórumban.
  • joe662
    Micsoda óvodások lehetnek a Ph-n,hogy egy cikket töröltetnek
  • viper07
    Aha tényleg, ezt tényleg benéztem, pedig nekem is megvan, na tesztelem is az új gunt, köszi :)
  • Plata
    Az ágyú penje rohadt jó,kb mindent visz.Ha tudod hogy valami puha fos jön szembe töltesz R.Ro-t és szó szerint szétcseszi.A PCT meg szemből visz szinte mindent.
    De ne higgy neki,ha rossz kedve van vagy álmos vagy épp front van akkor 5 méterről mellé lő a kicsike.De ha jó kedve 600-ról halál pontos.
    Jah még annyi hogy skodákra meg bc-kre oldalról repesz rombolóval lőni állati hecc.
    Csak pech ha skodára számítasz és valami más jön,de az élmény amit a troll ágyú egy t10 csehhel csinál szemből vagy oldalról az állati naaagy.
    A PCT lőszere emil tornyát is viszi.
    De ha emilt hátba kapod repesz rombolót tölts.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 19:17:20
  • Plata
    Benézted,új ágyúja van,lazán lő az 700 körül.
    Kapott egy új troll ágyút.
    Lassab töltés,kb 13 másodperc asszem,de 750 max sebzés.És 260 pen.
    A prém lőszer max sebzése 953.

A múltkori patch adta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 19:10:40
  • viper07
    Az előbbi meccsen egy Conway PCT azaz az alaplőszerével kerítésen keresztül 631 !!! -et sebzett belém, Az alfája : 390. Ez hogy lehet ?
  • Plata
    Néha eszement jó a Type 4,az érzés hogy sok gold noob gyökér hiába lő arannyal szart sem ér megfizethetetlen,ha még agyon is lövöd őket,szupeeer.

A T9 wz td és másik skorpiót a játék nem is érzékelte,pedig egyszerre két skorpió lőtt arannyal,tiszta sárga volt a képernyő a gold ammóktól.
    Csapatsebzést nem lövéssel csináltam,süket skorpió csapattárs az oldalamba jött.oszt van ramming skillem és emiatt nagyon üt.Még ha állok akkor is.
    Jah és az ágyúm még nem a jó ágyú,hanem a béna ágyú,a jobbhoz még 44k xp kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 17:23:09
  • Angelus1991ster
    Úgy bezony. Kicsi hp növelés és az ágyú hangyafaszni buffolása jobbá tenné azt a tankot.
  • Sherman0070
    750hp, gyors töltés, jó szükülés, dpm-el elfogadnám. :D
  • Sir Charles
    Hát igen, a T-34-100 szerintem is az alja tankok közül való, bár furcsa, hogy amennyire úúúútáltam vele játszani, sokszor meglepően jó köröket mentem vele. A T-34-100-al és a TVP-vel az a baj, hogy igazán semmire nem lehet használni őket. Mivel lomhábbak, mint az orosz tankok és nincs páncél, ezért közelharc eleve kizárva. De support tanknak se jó egyik sem,mint a német és angol medek, mert szar az ágyúja mindkettőnek (pontatlan, kis pen, kis sebzés).
    Szóval meg kell szenvedni a high tier autoloader cseh csodákért.
    Sajnos én is még a TVP-t nyúzom, de vagy egy hónapja nem toltam vele.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.11.07. 09:21:11
  • HTS s3rg1nh00
    +1,nem is bírom tovább húzni a tvp-t,talán a középső kisebb alfás nagyobb penes ágyú megvan aztán jónapot,havi egyszer veszem elő
  • endrodiz
    Es akkor a 34/100 meg egy kurvajo tank a TVP VTU-hoz kepest... (Bar oszinten szolva a Skoda t50 sem valami megvaltas stock tankkent, de itt legalabb mar latszik az alagut vege.) A TVP VTU egy vegelathatatlan grind volt egy heavy tankokat megszegyenito meretu kartonmase lomha doggel, amivel csak kinlodtal, hogy vagy ritkan losz valamivel nagyobb sebbzest kisebb pennel, vagy picit surubben picit tobb pennel, kevesebb sebzessel, mikozben meg a szel altal hordott kavicsok is beutnek es csak ugy repkednek a modulok, meg a legenyek mindenfele lehetseges comboban. Jo lesz az neked, csak juss el odaig! Ne add fel! :)
  • Angelus1991ster
    Egyetlen cseh prémiumot azért buffolhatnák. 700 hp egy kartondoboznak? Pudel-nek meg 840? Mobilitása nem olyan hűde jó, ahogy az ágyúja sem. Töb hp kellene annak a tanknak. Ha rajtam múlna 850-et adnék annak a tanknak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.11.06. 21:13:08
  • bekescsaba
    A 9 és 10 kivétel..de amúgy miben cáfolnád?
  • barret
    " Mondjuk az egész cseh koncepciót nem értem, nagyon szar dpm, gagyi ágyúk"
    Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
  • bekescsaba
    Hazug....
  • Sherman0070
    Nekem tetszett az összes tank abból az ágból. :D
  • bekescsaba
    Azt hiszem megvan a játék legrosszabb tankja, nevezetesen a t34-100.

60 000 csata alatt nem láttam még ennyire semmire való szartartályt. Plussz élvezet vele, a non-stop tier 9- Mondjuk az egész cseh koncepciót nem értem, nagyon szar dpm, gagyi ágyúk, de ami a legbosszantóbb, talán a leg modulérzékenyebb tankok mind csehek.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.11.06. 20:24:05
  • CommanDos
    Megy néha esténként vmi sg fórumos farmolás külön csatáknál vagy valami ajánlás melyik szoba jó ?