A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #396235 Még ez eszembe jutott.Valamelyik nap egy csomó szopás után kicsit elegem lett.Az egyik ilyen IQ betyárra ráírtam.Vérvörös magyar játékos 22000 csatával aktivált XVM-el.Tehát látja a saját statját.
Szépen normálisan kedvesen írtam neki hogy látom hogy nem olyan jó játékos és azt is hogy ő is látja a saját gyengeségét mert hát használ xvm-et.Felajánlottam hogy ha szeretné segítek neki jobb lenni és szívesen szakaszozok vele.Miért kell ezeknek a uninteligens genetikai hulladékoknak ezzel a játékkal játszani mit látnak ebben a játékban.Biztos nem hogy ingyenes mert elég sok önti bele a pénzt.
Na jött is a válasz,nem volt olyan kedves mint én de legalább ténylegesen leszürtem hogy a vérvörösök tényleg genetikai hulladékok.
A válasz: "Foglalkozzál anyáddal te köcsög.Basznád telibe a tetves kurva anyádat" stb.
Látszik az IQ hiány,tehát ezek tényleg nem normális emberek ahogy gondoltam.