A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #396195 Pedig nem katyvasz, teljesen érthetően le van írva minden. Röviden összefoglalva:
Eddig a 15-ös küldik teljesítésért úgy nevezett elismerések jártak (vagy nem tudom, hogy van lefordítva a magyar kliensben - commendations). Ha csak elsődlegessel teljesítetted a küldit, akkor 4-et kaptál, ha másodlagossal, akkor 5-öt. A tank megszerzéséhez ezekből kellett 20, viszont az előző tankok megszerzése után megmaradó elismeréseket nem tudtad felhasználni.
Most ezt úgy alakítják át, hogy a 15-ös küldik elsődlegessel való teljesítéséért jármű komponenseket fog adni (vehicle components). Ezekből 5-öt kell összeszedned, ha szeretnéd megkapni a tankot. A másodlagossal való teljesítésért parancsokat fog adni (orders), amiknek az a haszna, hogy ki tudsz velük váltani olyan küldetéseket, amiket nem sikerül megcsinálnod (csak az elsődleges részüket). 1 küldetés kiváltásához 1 ilyen orderre lesz szükség, kivéve, ha 15-ös küldetést akarsz kiváltani, mert akkor 4-re. Ha egy orderrel kiváltott küldetést később sikerül teljesítened, akkor visszakapod a felhasznált ordert és újra felhasználhatod. Az orderek tovább is vihetőek a következő küldetéssorozatokra.
A patch napján az eddig másodlagossal teljesített 15-ös számú küldetések után visszamenőleg is megkapja mindenki a hozzájuk tartozó ordereket.
Szerintem ez nem kis könnyítés lesz, és valamilyen szinten örülök is neki, de én a beharangozott "new personal missions" alatt azt hittem, hogy tényleg jönnek már végre új küldetések új tankokért... :( Így viszont, ha egyszer végre kijönnek, akkor az első tankot egyetlen csata lejátszása nélkül a garázsba tudom majd dobni, mivel nekem a játékban lévő összes küldetés kész van másodlagossal, és ezekért rögtön 20 ordert fogok kapni, ami ugye 5 darab 15-ös küldetés kiváltására elég... :D
És akkor még Dzsémsznek a válasz: Ha a leírtak alapján nem világos, akkor nem, nem lehet a Stug-os küldetések ismételgetésével küldetéseket kiváltani. Egyszer kapod meg csak az ordert, ha már egyszer teljesítetted másodlagossal.