418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem nagyobb büntetés lenne, ha külön raknák őket és csak egymással játszhatnának. Szerintem ők sem bírnák elviselni egymás bénázását :D -
Plata #397399 Mind a kettő vacak.
Huba és Töhötöm sokkal menőbb.
-
Jah, ami kb. ugyanaz mintha megnyernéd, mert kötvényeket fogsz kapni ha nyersz. -
Toweliee #397397 TastastastastastastastastasTuránturánturánturánturánturán -
A Cw tankokat,nem lesz elég megnyerni,meg is kell venni kötvényért??

-
Plata #397395 Szerintem felejtsd el,az ágyúja elég tré,jó párszor találkoztam vele,vagy nem tud átütni vagy eltaposod mire újratölt,az is röhej amikor golddal fostalicska FV oldaláról lepattan,Type 64 sima lőszerrel átüti. 
Jah azt még hozzátenném hogy rohadtul érzékeny He lőszerre.Ha fel spotolnak és van arty,akkor kampó.M40 lazán szétfröccsenti szikla mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 21:19:56 -
Armisael #397394 Sziasztok a AMX Canon d'assaut 105-ről vélemény? Hogy hozza a kreditet, menyire élvezetes vele játszani? Ellenfélként a camoját és a mozgékonyságát érzem jónak. A lassú töltési idő mennyire zavaró? Érdemes beruházni egyre? -
Angelus1991ster #397393 Ja meg ha valaki nem éri el a 10 ezer csata alatt a 0,2-es sebzési arányt annak az account-ját azonnal töröljék.
-
Angelus1991ster #397392 - Ha a két magyar típust kijavítanák, akkor semmi jogom nem lenne a játék szidásához.
- Az mm azért jobb mint Sherman0070-es kollega vágy mm-je. Bár a 3-5-7-es leosztás mellé lehetne ilyen is 1-4-10 meg 2-2-11 (ilyet láttam is az mm reform elején).
- az UI egyre jobb. Gondolok itt az IM fasza kinézetére.
- az arty-k is elviselhetőbbek
Viszont lenne még min javítani, és még sok dolgot behozhatnának: Új replay rendszert a videósoknak, jobb gyakorlót teszt vezetéssel, jobb kinézet testreszabhatóság rendszert. -
WR104 #397391 A logikaval is vannak gondjaid ugy latom. -
A leosztást. Ez a a 3-5-7 úgy szar, ahogy van. Régi káosz formulák sokkal játszhatóbbak voltak, amikor a legnagyobb szintűeken volt meccsen belül a figyelem...
Ezzel a jelenlegi szarsággal azt akarták elérni, hogy akik bottom tier-ek egy csatában sokkal jobb legyen nekik. Szerintem így sokkal nagyobb káosz az egész, mint volt. Most komolyan ne a sok bottom tier határozza már meg a csatát... Tegyék vissza a tudom is én milyen 10-2-3as leosztást, meg ami volt, mert azok sokkal játszhatóbbak, logikusabbak voltak.
Mostani az arról szól, hogy a listán legalulra kerültekből legyen a legtöbb, fordítva jobban működött.
Így belegondolva jóhogy esélytelen rendszeresen top tier-nek lenni. Hisz kb. egy meccsben 12 tank bottom tier és 3 a top.
15-15ös (15 ugyanolyan tier-ű tank) leosztás meg szar. Csak ugyanolyan szintű meccs élvezhetetlen kb. mindig. -
diegho™ #397389 Mégis mi a bánatos pi...át javítsanak a MM-en? Meg kell tanulni játszani és akkor nem lesznek ilyen hatalmas különbségek a csapatok között. Nem a WG tehet arról, hogy a játékosok 99%-a még a saját HP-ját se tudja kisebezni átlagban. -
Kyron, amiket ír és azok megvalósulnának, akkor nagyot lépne előre a játék. Még mm-et kéne javítani és kb. nem lenne miért sírni.
Modok kívétele, gold rebalance akár 1 hét alatt megoldható lenne ha azzal foglalkoznának. -
Kryon #397387 Kéne egy prémium balance, a régieket ténylegesen felhúzni az újak szintjére, vagy fordítva. Csinálhatnának valamit a goldlőszerrel is, mellesleg szerintem a "csalás" miatti sírást is többnyire az okozza. Mert akit az ellenfél szétgoldoz, úgy hogy semmi esélye, az könnyen érezheti úgy, hogy valami csalás áldozata lett. A harmadik pedig a statok. Nem kellene kiadni a stat információkat normál csatában, és ugyanott tiltani kéne az összes ezzel kapcsolatos modot is. Sokkal nyugodtabb légkörben telnének a csaták, és szórakoztatóbb lenne a játék, mert az elsődleges cél szerintem ez lenne. Ezek a mindenképp megoldandó problémák, a többi nem gond. -
Scheff #397386 Divat szidni a WoT-ot vagy tényleg megérdemli ezt a rengeteg negatív kritikát? -
Úgy sem adott
-
ozbom #397384 Még jó, hogy ismersz és tudod mit tudok és mit nem...
-
Plata #397383 Menj be a küldetésekbe,nekem sem szólt a játék,amikor be mentem a küldetésekbe és HT7-ről váltottam asszem HT9-re akkor kiírta hogy gratula te gyökér itt a cucc oszt fogjad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 11:13:39 -
Plata #397382 Ha már tele lett Is7 lányokkal gondoltam megjáratom őket.
Rövid csata volt 15-6 lett a vége.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: IS-7
Szerzett tapasztalat: 1 380 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 6
Szerzett kredit: 22 807
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
A javítás 12 credit,
A lőszer 7826 credit,majdnem 15k-t kerestem.
T110e5 golddal lőtt,nulla eredménnyel,tvp t50 1 tár goldot belém oldalról semmi sebzés.
Volt még sheridan t100 meg obj 430,de csak az obj lövését észlelte,mint lepattanó,sheridan és t 100 lövését meg sem érzete.
De ők igen az enyémet.Obj430-at vaktában úgy kicsapta a bunker mögül hogy köpni nyelni nem tudtam,aszittem hogy vicc,meg akartam ijeszteni,erre bunker mögül kinyírta.
Jah és Strv 103-at is átütötte,de többet nem merem elővenni,fogadok következő csatában még egy bc12-t sem ütne át.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 11:12:24 -
Én nem kaptam semmit
-
Plata #397380 Mivel már rég óta nem sikerül type 4-el a foglalós HT küldi gondoltam váltok másikra hátha azzal szerencsém lesz,erre kiírta a játék hogy kaptam egy női harckocsizót meg valami vackot. 
Gratulálunk!
A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1
Újoncok: Yefreytor Larina (Töltő, IS-7, 100%)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem nézzétek meg ti is mindenkinek kapnia kellett,de mondhatták volna,ha nem nézek bele a küldetésekbe sosem adja meg? -
Plata #397379 Érdekes,ma felmentem és nem voltam kék,tegnap pedig tele lett a hócipőm hogy nem az én hibámból hanem csapattárs figyelmetlensége miatt lettem kék,hagytam a fenébe a játékot gondoltam ma majd le jön a kék vagy 10-20 csata után,de felmentem és nem voltam kék.
Igaz így sem jártam jól,belefutottam egy kempelő bandába.Mikor jött az ellenség ott hagytak csapot papot és visszafutottak a bázisra,én meg ottmaradtam egyedül egy rakás balfékkel,igaz már majdnem sírtam a röhögéstől hogy skorpió arannyal hátulról nem tud sebezni,meg löwe szemből pattog golddal,de végül sajna az arty kilőtt.Igaz már úgy is egyedül voltam vagy 7-8 körbe vett,.
Irtó égő egy csapatba kerültem,ahogy fent a hegyen spotolódott 2-3 ellenség,az összes heavy meg med visszarohant a bázisra.Jah de a bázisra vissza meg a mezőn keresztül mentek,állatokat egymás után lőtték ki,de még a light tankok is a bázison bokorból lövöldöztek.
-
Plata #397378 Én már két napja kék vagyok.
Tegnap belém lőtt idióta td direkt,meg másba is,én amx 13 90-el kettőt vissza lőttem bekékültem.
Ma Type 4 tankomba belém száguldott csapattárs és megmurdelt,erre kék lettem. -
lammaer #397377 2-ből 2? Durva sokat toltad :) Te se tanulj majd statisztikát mert esélyed se lesz levizsgázni belőle :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.04. 21:41:26 -
tutyimutyi2 #397376 Az a küldi ami azt kéri hogy 3k sebzés a leviathan-ba és ne sebződjek ott csak a leviathantól ne vagy a minionoktól se? -
Nem értelek,ha lelopják előled a sebzéseket,akkor meg az a bajod... Sehogy sem jó? :D -
Egy hét kihagyás után gondoltam gurulok párat 
Első csata
El is megyek inkább [email protected]
-
Plata #397373 T8-as gore medálért 5 szutyok jár.
Most volt egy vesztes csatám amiben gore jött,no meg 5 kötvény vagy mi a rák. -
Myke28 #397372 Én már nem is kékültem azonnal 1 óra bann :(
-
Pityu0 #397371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #397370 Bakker ma is bekékültem. 
Type 4-el padlógázzal repesztettem mint egy atomrakéta,kb mentem vagy 18-al.
Erre csapattárs light low hp-val oldalról vagy 60-al belém szállt,na és kék lettem.
-
Lucifer001 #397369 Rendben .
-
ozbom #397368 Ma nem kell erőltetnem a játékot, 2-ből 2 vereség. A legjobb, amikor a saját csapattársad akadályoz a menekülésben, mert az idiótája menne előre, te pedig hátra. Így legalább mind a kettőnket azonnal kilőnek. :D A hétvégén hagyom is az egészet, de lehet kicsit tovább pihentetem, mert ekkora mákos széria után tuti nem fogok jó köröket menni.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.11.04. 07:13:24 -
Angelus1991ster #397367 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Kredit hozzáadva: 500 000
Hozzáadva: Közepes-kaliberű tüzérségi gyorsító (x1), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Bukta (x5)
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x5)
Oké a 3-as és 4-es szintűeknél egyszer sem sorsolt garázshelyet.
De azért a legénységet a végén 50%-osan is odaadhatnák. Annyira egyik tank legénysége sem nőtt, hogy az első skill sor meglegyen. -
Plata #397366 Troll.
Csakis troll,az olyan troll hogy már túl troll.
-
Still_I_Rise #397365 Összebohóckodtam a Franken-nel az O-Ho árát. Melyik löveg legyen?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.03. 20:25:54 -
Plata #397364 Na mára elegem lett.Csapattárs lődöz belém és mikor visszalövök belé kettőt én kékülök be.
Jah egyébként ritka nagy barom.Vagy négyszer mellém lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.03. 20:03:54 -
Plata #397363 Na gondoltam megyek normál csaták után egy halloween fura csatát,váltok eventes tankra és ez a kép fogad. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #397362 Ezt a képet nem azért rakom be mert hú de jó csata,hanem azért mert csata elején a 0 sebzéses amx 13 57f okoskodott,valami XVM idióta lehetett,mert szerinte én szar vagyok,meg a csapat is béna.
Egy bizonyos,az xvm használók 90%-a tuti agyhalott.
Még ha az xvm szerint vesztenünk is kellett volna mert mi bénák voltunk az ellenség meg pro,mi akkor is nyertünk.
Jaa és azért is rakom be ezt a képet mert ez a fos talicska Fv kb soha de soha nem kerül T9 alá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.03. 19:48:02 -
Plata #397361 Type 4 jobban keres spotolással mint T49. 
Idióta panther rámlőtt egy rakás pénzt.Végig golddal lődözött ha jól láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.03. 19:21:44