banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Nekem utoljára ilyen kb 2 éve volt, el is tettem a screenshootot meg a replayt, tier2-ben játszottam, és kigéppuskázták az összes legénységem (tán 2 volt benne), ami nem nehéz, és a tankom ott virított a pálya közepén, semmi füstölés, úgy nézett ki mintha semmi baja nem lenne, kb 50% hp-én, az ellenség persze lövi mint állat, közben már kezdenek írogatni (az ellenség is, akkor még lehetett, meg a mi csapatunk is) hogy hogy wtf stb, én hogy fokozzam a hangulatot beírtam hogy "i have immortal mode, stop fucking crying, u can download too from wotcheats.ru " hát :) a két szembemálló fél most az egyben egyetértett hogy reported, send replay for wg etc :D nagyon jó volt, ezekért a pillanatokért érdemes játszani :D