418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kopaszeger #397360 Hali!
Keresnék olyan klánt amiben van aktivitás. Hétezer feletti játékos vok sok tizes tankkal rendelkezem, sokat játszom de szívesen fogadom a jobb játékos tanítását gyakorlóban. Társaimmal együtt belépnénk egy klánba választ privbe kérném.
Előre is köszönöm. -
Plata #397359 Mázlista.
-
ozbom #397358 Mi történt ma az MM-el vagy mivel? Nem számoltam, hogy hány csatát mentem, de körülbelül 20 lehetett vagy egy picivel több. És a f@sz jó végére rakott ma.
Az összes csatát megnyertük. :D Úgy voltam minden következővel, hogy tuti ez az utolsó és megszívat, de nem. Viszont nekem mára tényleg az utolsó, nem akarom ezt a szép mákos teljesítményt elrontani. Úgy is a következő napokban visszakapom a fordítottját. :D
-
Plata #397357 Basszus ez is ronda.de az ágyú tényleg jó. -
pett3rson #397356 Pedig érdemes kigrindelni az ilyet, már csak az említett okokból is, bár Én megtartanám őket. Még egy darabig szépen fogják hozni a pénzecskét.
Mondjuk ilyenkor mindig negatívba csap az RNG, az tuti. Meg jobban is rágörcsölök, ha valami event van vagy csak simán premium hétvége és termelném a lóvét, akkor tuti 20-ezrek esnek, nem 50-80-ak...
Most ahogy volt ez a premium tank csere jóformán fele csapat az volt, majdnem minden menetben :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.03. 13:24:26 -
pett3rson #397355 Azt hét meg a nyócát :D Ez tényleg jó -
robogo81 #397354 Sajnos abban akkor nem tudok segíteni,én azt a gagyi feketét használom,nekem jobban tetszik mint a gyári.
Plata: akkor mit szólsz ehhez? Már csak poénből is fent van nekem,csak kár hogy a görgők nem krómozottak,de legalább a löveg tényleg csillog.
-
Nekem még az is megeröltető, le is mondtam róla, pedig cserealapnak nem lenne rossz valamelyik heavy. -
Az a zöld terítő elég ocsmány rajta. -
Plata #397351 Atya ég ez vérciki.
-
Nekem nem remodel kell, hanem normálisan kinéző festés rá. :D -
robogo81 #397349 Valami ilyesmi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Innen van. -
pett3rson #397348 Menj mááár...Nálunk ilyet mér nem csinálnak??? Vagy ennyire erősek vagyunk, ők meg ennyire debilek? Hát ezt 2 óra alatt meg lehet csinálni vagy még kevesebb aki ügyesebb, aztán 15 nap alatt öledbe hullik egy premium...ingyen...hát kösz... -
Gagyi fekete meg neonáci skineken kívül nem találtam rá jó festéseket. -
robogo81 #397346 Érdekes,na mindegy akkor,amúgy egy szép skin/remodell nem lenne jobb?
-
Skorpionál ez a lehetőség sosem volt szerintem. -
robogo81 #397344 Már nem cserélik a sima skorpióra,ha kéred? még régen volt valami hasonló,a defendernél meg valami másnál volt talán,de lehet annak már éve is,nem emlékszem..
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.11.02. 20:22:28 -
Na véletlen meglett ez is. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amúgy ha a WG ennyire pénzéhes, mikor jön már Skorpion G-re festhető változat? :D Ez a sivatagi fos festés miatt nem akarok játszani vele. -
Így elég random lesz. 5 jó kört be tud bárki makkolni. :D -
Angelus1991ster #397340 Azért egy Swartzpincér nem lenne rossz a garázsban. De hát Usákok. Azokat bő nyállal ....
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.11.02. 18:02:46 -
TiborTamas #397339 Végre valami kihívás megint. Kíváncsi leszek a nyereményekre, hogy mennyire lesz érdemes tolni. A legutóbbi Top Tankers nevű versenyt megérte, jött egy rakás tartalék + egy 6-os Strv med, bár az kicsit nehezebb volt azzal a feltétellel, hogy csak az egymás utáni csaták számítottak. Ezzel, hogy ezt eltörölték, a gyengébb képességű játékosoknak is jóval nagyobb esélye lesz az élen végezni. -
Eközben USAkoknál:-DD
Azok a feltételek
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.02. 17:48:34 -
Plata #397337 Én is hallottam,csak én WoW-ban,sw főterén két dinnye ezen pattogott. -
suba53 #397336 Skacok! Erről van valami infó?
"És ez nem minden, a kimaradás kompenzációjaként a Wargaming megajándékoz mindenkit egy női legénységi taggal és egy ingyen Érdemrenddel (Order)!"
Ezt a Wotinfon írta Jactor. Hol, hogyan lehet ezt a női legénységi tagot magamévá tennem?
( A játékban valahogy nem tolakszik az arcomba az ajándék. )
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.11.02. 17:42:53 -
Na ez jó. Alig várom. :D -
Plata #397334 Az idióta csapat ott hagyta a bázist őrizetlenül és mind elmentek bal oldalra,erre bejött vagy 7-8 T9-10 tank a jobb oldalon és hárman maradtunk megvédeni.De túl sokan voltak,strv csapattársat egyszerre négyen lőtték,obj140 az oldalába mászott és úgy lőtte,közéjük mentem és telibe eresztettem objectet majd mivel töltött az ágyú és négyen lőttek rámásztam objectre,és szépen elkezdett fogyni az élete meg ki is gyulladt,de megöltek,de hiába,mert a roncsom a tetején maradt és megölte. 
Killt nem kaptam meg,a játék szerint az obj megölte saját magát.
Ne aggódj, tegnap olyan alázásokat kaptam ,szinte mindegy milyen tierben mentem, hogy az párját ritkítja. :D Amikor tier 10-ben 15 ből 8 csapattárs nem tud az 1000-sebzést összekaparni és 3 perc alatt 8-0 oda az állás akkor azt hiszem így szeretné a játék jelezni,hogy takarodjak aludni!:D
Ja és már kezdhetnének valamit erlenberg metával meg az overlord mapon könyörgöm zárják le a partot mert siralmasak a beach lemmingek..
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.11.02. 16:57:51 -
pett3rson #397332 lesz megint november második felében egy event. Hasonló ami volt, de most egyértelműen írják, hogy 5 legjobb meccs kell, de nem egymás utáni. Lehet gyakorolni :)
March of Nations - 2017
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.02. 16:53:49 -
Plata #397331 Igen.
És úgy van.Elméletileg minden indításkor be kéne kapcsolódnia és frissíteni.
Egyébként már megint kaptam egy idióta kupont.Most 30%-ost.Kár hogy Vk168 még nem jött ki megvenném vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Artyval az előbb olyan durva mellé lövésem volt.Először is rám jött charioteer,őt telibe nyomtam td módban.Végén a bázisuk mellett kempelő udes-t telibe nyomtam de durván,tökre beszűkülve rálőttem Udes-re,erre pont lövés után elhúzott,de én meg tök beszűkülve is vagy 50 méterrel arrébb lőttem,pont telibe ezt a marhát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.02. 16:25:27 -
Blame-elés helyett, ezt már megnézted, hogy így van-e? :D
Plata #397329 Mióta ez az idióta Wargaming Game center szarság feltelepült a Wot nem frissíti magát automatikusan,tudnám mi a francért kellett felrakni,régen mindig magától frissül WoT ha bekapcsoltam a gépet. -
Tier 10-ben lehet én vagyok a szar de olyan bukókat megyek BC 25t-vel... Egyszerűen nem tudom mit kéne tennem benne? Heavy vonalat toljam meddel? -
Gyuszopapa #397327 Itt a Halloween event.Ezért a sok zombi.Vicc azért hogy egy ilyen faék egyszerű event is megfogja az észlényeket.Sarokban campingezik a leviatán harcban. -
ozbom #397326 Mostanában csak idiótákkal lehet játszani? Az utóbbi pár napban sikerült kifognom lemming csapatokat. Eddig szerencsém volt velük, mert nem volt túlnyomó többségben, de tegnap is és ma is csak zombikkal voltam. :D Lehet pihentetnem kell egy kicsit a játékot, pedig már kezdtem élvezni. -
Kryon #397325 xD -
Tuti. -
pett3rson #397323 Karácsony felé megint lesz ilyen személyes tartalékot nyerhetsz, de kurvasokat akció? -
Plata #397322 Amíg nincs személyes küldi vagy vk168 pihentetem a játékot.
Eventes küldiben olyan állatok vannak csapatban hogy felesleges játszani. -
Plata #397321 Mikor javítják már ki a személyes küldiket?
Állítólag dolgoznak rajta és mindenki kap kárpótlásul ingyen 1 tokent meg a barakkba 1 lányt amit bármelyik tankba belehet majd rakni.