A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
plutoka #396044 Jelenleg még bejön a 30vs30. Elég változatos felállások vannak még, fene tudja éppen hova tömörül az ellenség vagy a csapat. Egyi körben az dombos szált úgy megtolták a tankjaink, kb 15-20, hogy pár perc alatt a fél ellenség elpukkant. Utána belassult, mert beértek a campelő TD-k elé, de a végén csak le lett hozva. Következő csatában ugyan onnan indulva inkább 10 perces HT csatározás volt :)
1-2 hét kell mire rájönnek a népek, hogy mivel merre kell menni, de a pálya nagysága miatt több benne a lehetőség mint az 4-5-6 éve ismert pályákban.
Tegnap mentem artyval direkt, hogy körbe nézzek a pályán. 2-3 kör vele és látszik, hogy melyik poziciót ki és honnnan tudja szépen védeni, be bukni. Ami feltünt, hogy arty-k nem mozognak, nincs counter. DE el se indulnak szinte az első lövő pozicióból. Én bezzeg rohantam a francia csodával a harci csoportok mögött 2 kockával, mert akkor pályán mire megérkezik a célpontra a lövés vagy nincs is ott vagy már rég halott. Majdnem meg is lehet az SPG-15 küldetés, ha ad még 9 XP-t akkor megvan az OBJ 260. NEM voltam mérges :P