World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emil 2 rohadt jó cucc, na ez már döfi. A torony kialakítása sokkal jobb mint a sima Emilnek és sokkal erősebb is. Az ágyú pedig végre lég erős, egy ilyen lassabb tankhoz. Nekem nagyon bejön, ellentétben az Emil1-el, amit nem igazán szerettem. Viszont az AC48tól sírógörcsöt kapok, kib@szott szar, nagy ágúy egy fos rajta, sztem a T92-m gyorsabban szűkül.
Büdös francba.
3 boostot aktiváltam be.
Hogy minél hanarabb legyen Sheridan.
Még egy 50%xp vackot is.
Erre jön vihar,se net se tv.

A francba... Most így hogyan cseréljem be? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nekem rammer, vstab, optics van rajta. Nekem így jobban megfelel. A dpm ventivel, meg nélküle sem túl jó. A 2.3 célzásidő szerintem baráti, és bizony előfordul a menetből lövés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.13. 09:47:16

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hali.

Tapasztalat alapján, mi az ajánlott felszerelés a revóra? Nincsen kedvem kísérletezni.

Jelenleg töltésgyorsító, és stabilizátor van fent, nem tudom, hogy szellőzés kellene-e a magasabb DPM-ért, vagy távcső a nagyobb support távolságért.

Illetve a stabilizátor helyett jobb lenne-e a célzássegítő, ugyanis ritkán lövök menetből.

Ugyanez a kérdésem az STA 2 vonatkozásában is. Mostanában cseréltem be mindkettőt, és megköszönném, ha valaki válaszolna rá.
Nehogy megvedd ezt a tankot! Ez az utóbbi idők legnagyobb szívatása a WG részéről! Gyakorlatilag mindig T8-ba megy, ahol még tölteléknek sem jó. Hiába az új MM, ez a tank még így is szánalmas T8-ban! Kreditet egyáltalán nem hoz, mivel rengeteg gold fogy benne, ha nem csak pattogni akarsz. Az egész egy kiábrándító roncshalmaz. Ha néha szerencsés vagy, és T6-ba rak, akkor lehet aratni, de ez is az RNG-n múlik. Van amikor egy Tigrist is pattint a páncél, és van amikor egy Skoda T25 is simán belövi. Egyszóval elég kiábrándító tud lenni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.13. 08:51:37

joe662
Vicces ez a script<#banplz> <#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na igen, pont ez volt tegnap is, ott maradtam egyedül egy Obj. 252, IS-3, IS-6 tiróval. Hiába volt az Obj. cső hülye, és 2x is meglőttem, és az IS-3-at is egyszer, a végén csak bekerítettek. Ilyen helyzetekben ugye se páncél, se dpm a Revon, ami esetleg megvédhetne.

HTS s3rg1nh00
szerintem a 100-as ágyúval az egy igencsak jóféle tank,170 pen kb mindent átvisz és ha okosan használja az ember (kicsit támogatósabban,mint egy tigrist),lehet vele szépeket aratni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem lesz, már van, ugyanis most meglepő módon délután 5 óta megy a hétvégi akció. 😄

Nekem is van pár ilyen retardmágnes tankom.A T-43 például,tegnap 7 csata kellett hogy leduplázzam.1-szer sem voltam top tier csak 8-9-es csaták.Annyira pedig nem útálom el vagyok vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
HT tank akció lesz. KV-85 megéri?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

HTS s3rg1nh00
ez a másik gond a papírokkal,rettentően támaszkodnak a csapatra.hiába lősz ki 5 tankot,ha 1v5-ben ott maradsz (ami mostanság eléggé szop**,bocsánat szokás 😊)

Érdekes, megpróbáltam visszaszerezni a régen eladott pz38h-t erre a válaszban stug 4-ről ír 😄
SH-ra viszik a Thunderboltot? Jó az oda?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A második sor felénél vagyok. Egyébként ilyen ratyi WR-tel pont arra nem jó, amire vettem, vagyis legénység képzésre. <#mf2> Nem is igazán a tankkal vagy a legénységgel van gondom, mert 1300+ a WN8 vele, meg ~1200 most már az átlag dmg. Messze nem vagyok unikum, de teljesen kolbász sem. Ami vicces, hogy a VK 100.01P-vel kb. hasonló átlag sebzéssel 54% a WR. Szóval azért remélem, hogy valami egyszer beindul vele, mert így nagyon lassan fejlődik a legénység.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.12. 20:12:27

HTS s3rg1nh00
ha nem volt benne jó legénységed,akkor ez alap.a papír tankok szinte csak akkor kezdenek el működni,ha már az első skill háromnegyede körül jársz.

Pont ellenkezőleg. Most volt egy rövid, remek szakasza!
A házinéni esetleg frissíthetné a fenti linkeket, ahelyett hogy trollkodik.
Én Leo1-el csináltam egy elég gáz kb 80 csatás szériát le is esett az átlagom vele 3k-ra 3.3k-ról. Felszereltem spotolni, azt is akartam csinálni, de jellemzően nincs értelme, mert senki nem tud sebezni, engem meg lerohannak a kis lightok és mivel nincs páncél, ezért simán megölnek. Ez van. Revo-t tolom főként, bár elég nagy barom voltam, letoltam ~120 csatát vele optika nélkül, pedig azt hittem rajta van...
Az előbb képzeld nem tudott kilőni JpzE100.<#buck>
Az első lövése leszedte a T49 láncát,nuku sebzés,a második lövés meg mellé ment neki.<#mf2>
Jah és még egy balfék kemper E50 is lövöldözött,de az vak volt mint egy denevér.
Nekem 3 is bement.<#hehe>

Kétségbeejtő, hogy mennyire nem tudom kiaknázni a Revoval a benne rejlő lehetőségeket. Ma 2-6 a győzelmi arány, pedig 1600 körüli volt ma az átlag sebzésem, de a rohadt kolbász top tier (mint alább ez a PL_HERO) tankok miatt egyszerűen képtelen vagyok jobbat kihozni belőle. <#shakehead>

én meg nem találom hogy hol tudok ticketet küldeni csak azt ahol leírja hogy hogyan tudom visszavásárolni az eladott prémtankot...
Nekem nem adták vissza a bétázásért járő sörmit. 😞
ezt most csak minimum 6-os tankokkal tehetem meg avagy eme mostani lehetőséggel visszaszerezhetem a régen eladott Pz38H-mat is?
UDES03 nekem ugyanez. 40% winrate 25 meccs után. Tegnap is nyomtam vele 7-8 meccset, 2 win volt ha jól emlékszem
Várom már a nagy ágyút rá mint a messiást.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.05.12. 17:44:09
Köszi, nem néztem utána, de azért sejtettem. 😊

Csak kreditért eladott tankokra vonatkozik.
Szerintetek, ha goldért adtam el anno, akkor is visszaadják? 😄

Egyszerűen el vagyok átkozva ezzel a Revoval. Jó hogy nem vagyok egy mester vele, de ez a 39% WR mégis csak szánalmas. Ma is ötből egyetlen egy csatát sikerült nyerni. Nem lenne ez egy rossz tank, de sikerélmény nélkül nem szívesen játszom vele. <#shakehead>

Random.
Van hogy arannyal sem lő át T9 tank sem,van hogy T6 átlövi simával.

A Löwe sosem volt rossz tank, csak megfontoltan kell vele játszani.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szerintem borzalmasan lassú.

Löwe. Jelenleg egyértelműen jobb az IS-6-nál.
Sherman0070
Amúgy ez a T26E4 jó tank? Ér valamit a páncélja? Új mm-el sokszor top tier?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.12. 16:15:52

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Azt beszélik a népek,hogy a Löve se olyan rossz már a buff óta.Gondolkodok én is rajta,most hogy akcios,<#hawaii>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na de azt csak Plata T49-e tudja. <#awink>

Sherman0070
Inkább egy mostani generációs HT-t.
(Defender, Liberté, Patriot)

Sziasztok is6 vagy löwe melyik lenne érdemes meg venni ?
Sherman0070
Na.
WG support visszaadta a ~2 éve leadott T26E4-emet. <#circling>

Előre menni spotolni.<#banplz>

Hm...miért látom mindig azt, hogy statisztika mellé nem adnak agyat, és modort ebben a játékban? Egy cián színű lengyel stat padder a Type4 Heavy-vel csinál 1400 dmg-t, és nekem kezd el ugatni, hogy a Revoval "kempelek" miközben én összelövöldöztem 1550+ dmg-t egy bukó meccsen. Minden baja volt. Először, hogy csak 51% a WR-em, aztán a Revoval csak 43%. Az hogy a két T8 heavy (Tiger II) is 0 sebzéssel zárt az rendben volt, csak én vagyok a "kemper núb". Nem is tudom, hogy egy majdnem full HT, TD összeállításban mit is kellett volna csinálnom egy papír meddel, aminek csak az ágyúja üti meg a 9-es szintet. <#fejvakaras>

Sherman0070
Ez történik ha 6év a korhatár egy online játéknál.

Olyant láttam (vagyis pont nem), amit soha eddig. Nálunk o261 lőszer nélkül, ellenfélnél 10-es STRV 1600hp-val, Windstorm-on, kiléptem. Jön a jelentés, hogy nyertünk, összes ellenséges jármű kilőve. WTF?! Az strv leesett a hídról és belefulladt a vízbe...
kigyi
Hehe, lehet azért, mert nem játszok régóta nekem új volt, hogy látszik a víz felszínén amikor áthalad rajt egy tank (felderítés nélkül). Biztos nézett egy nagyot amikor Grille-vel kiszedtem one shot 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

És hogyha én egy Pz38H-t szeretnék visszakapni akkor azt is vissza adják? 😄
Gondolom biztosra akartak menni. Ez "megváltoztatja a játékszabályokat" is elég tág fogalom.
joe662
Én is úgy tudtam.De akkor a.botinfón félreforditottàk,vagy mi?
Mert ott szerepel ez is a többi tiltott modot felsoroló wg-s közleményben.

Nem, az általad felsorolt dolgokat a szerver számolja, kliens oldalról nem tudsz belenyúlni.
A legénységről jut eszembe, hogy a Thunderbolt-tal kapott BiA-s legénység éppen jól jött, a T67 üresen állt a garázsban, és az akció keretében átképeztem rá a fiúkat. Ez a TD a 2500+ dpm-mel, meg az 1,7 mp célzásidővel, remek camoval még mindig iszonyú dolgokra képes. <#awink>

joe662
5-6skilles legénységet feloszlatni nem valami nagy ötlet:-)Miért adnàk visza.

Ilyen csalàs tényleg van???

Olyan MOD-ok, melyek ténylegesen megváltoztatják a játékban lévő bármely objektum vagy jármű fizikai tulajdonságait, teljesítményükkel kapcsolatos jellemzőit vagy azok hatásait, vagy aláássák a játékszabályokat