418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Na sikerült a mai javítással elcseszni a játékot.Inaktív a Kampány fül.Szép munka WG.
  • Plata
    Artynál szerintem skorpióra sokkal inkább veszélyesek a He lőszeres troll ágyúk.
    Japán heavyk vagy T49 vagy ruszki troll td.
    Hihetetlen jó érzés mikor O-I oneshotolta skorpiót vagy rhm-et.
  • Userx2
    Van pár tank, amit nem érint annyira, de a többiek szívnak azóta. Főleg, ha nincs idő kivárni a teljes összeszűkülést. De ha kivárom is, akkor se biztos, hogy eltalálom a tankot messziről. Ez a kib. RNG a pontosságra is hat, nem csak az átütésre. Mivel nem csak a wot létezik, nem nagy probléma. Megyek pár kört, ha besz*pat 1-2 hét, esetleg hónap pihenő. Mindenkinek ezt javaslom, aki szereti a játékot, de valami kiborítja.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.10.26. 14:04:27
  • MrSnail
    Írtam utánna, hogy pinhentetni fogom a Scorpiont és kész, érzem benne a potenciált csak még egymást nem érezzük. A 3,5k átlagoló orosz srác meg olyan agresszívan játszik vele, ahogyan én sosem mernék, ő valami heavy med keverként, sebbeségét kihasználva legelől nyomta... ki a franc merne Prokhorovka-n 3 artyval szemben, középen vigéckedni, sztem nem sokan, persze az artyk rá se b@sztak, az összes kapáslövése beakadt minden irányban... RNG. Ha csere lenne akkor meg, Lorr. eredeti is tetszett, nagyon szerettem
  • Megamax
    Nemtudom en nemigen vettem eszre a pontossagnerfet. Mondjuk az E50 et nemigen érinti 0,27 es pontossaggal. Tul kicsi a celzokor abban mindegy hogy a szellere megy a lövedék akkor is a gyengeponton belülre esik. Ha jol emlekszem a gyengepont kapasloveseket nerfeltek azzal. Ha celoztal akkor ugyan olyan pontos volt a loves.
  • Userx2
    Kevesebb prémlőszert használna a nép, ami bevétel kiesét okozna. Azért jönnek ki egyre keményebb tankok, hogy alap lőszerrel ne boldoguljunk. Az első lépcső a pontosság nerf volt. Onnantól már nem nagyon van értelme gyenge pontokra célzásról beszélni.
    Én nehéz tankos vagyok és veretem vele goldot, ahogy kell. A wg elérte a célját. Nagyon kevés wotos videót néztem Cleverland óta, talán ha 3-at, Mr.Cifftől; de őáltala értettem meg; hogyan könnyebb egy kicsit a játék. Thx.
  • Megamax
    Nem megoldas , az nem segitt a heavy tank vs med harcon akkor is meg fog olni frontbol csak tobb lovesbol. A gold ammo azert vol anno hogy azzal keressen a wg pénzt. Meg a +5os mm miatt ami akkor a ligt tankokra volt jellemzo. De a 6 os tank sem tudott volna semmit tenni egy maus ellen ha nincs gold. Mostanra a wg nek mar reg be kellett volna tenni az owerpenetration mechanikat, akkor joval tobben meggondolnak hogy mikor mivel lonek milyen pancelra.
  • Plata
    Na de 90-es ágyúja akármelyik tanknak lehet,az éedekessége és a móka faktor az volt hogy 152 milis lövege volt,amivel még szépen keresett is pénzt.Amíg t8 volt lehetett vele keresni mindig lóvét,most még nyertes meccsnél sem biztos hogy hoz pénzt.E75 jobb nála e téren,irtó sok pénzt zabál,de sok sebzésre sok pénzt is hozhat.Míg T49 már sebzésre lófing pénzt kap.
    De amíg t8 volt addig hozta rendesen a pénzt.
  • Lichtmaschin
    Nekem a véleményem a gold ammorol az hogy legyen, mert néha tud különbséget hozni ténylegesen. De az hogy boldog boldogtalan ezzel lő... Szóval én csak le felezném a gold ammo sebzését. Semmi mást nem tennék vele. Ilyenkor ha kell lehet használni többnyire találni is fog, max 2x többet kell használni belőle.
  • Kryon
    Azt nem tudom, hogy hivatalos fórumon pontosan miért sírnak, de a goldammo nem a statok miatt idegesítő (akit érdekel a stat, az nem sír miatta, hanem használja). A legbosszantóbb a goldozásban, hogy egyoldalú hátrányt okoz a páncélozottabb járműveknek, melyeknek játéktechnikailag nagy mértékben a páncéljukra kellene támaszkodniuk (ezért azzal fizetnek, hogy cserébe más tulajdonságaik gyengébbek). A probléma az, hogy ezek a tankok nem tudják kompenzálni a hátrányukat, amit a goldammo okoz nekik egy csatában, mert az, ha ő is golddal lő vissza 2 HT között talán megoldás, de mondjuk HT vs med viszonylatban már nem kompenzál.

Szerintem erre az lehetne az orvosság (leszámítva a goldammo elvételét), ha goldammo elleni védelem is vásárolható lenne a tankra.
  • joe662
    Ciff-töl loptam
    A mai gold téma margójára.
    Az aranylószer kihívás
  • xotyi
    Egy baj van a Type-val, kevés benne a lőszer!:D Amúgy valamiért nekem a kínai lightok a kedvenceim, 59-16-is fun volt mikor már ráérzett az ember ,wz-131 még a régi gunnal sztem brutál jó volt(nem is mentem tovább tier 8-ra), most hogy már nem lehet rajta a 100-as ágyú annyira nem acélos, most a T71 a tier 7 császára. Megéri tovább menni a kínai 10-es lightért?
  • Angelus1991ster
    Mit tudomén, hogy kinek. Engem nem zavarnának, és támogatom a behozásukat. Viszont randomban nem állnák meg a helyüket. Jó részük kicsi ágyúkkal vannak felszerelve, és azok az ágyúk pl.: egy 45 mm-s már t4-ben elégtelen.
    Ha bekéne ezeket hozni, akkor "történelmi" csatás PvE módba lehetne beilleszteni ezeket a tankokat (A PvE módnak azonban vannak káros hatásai egy efféle online játékra, lásd: Armored Warfare-t.). Pl. kísérd vagy akadályozd pár ilyen AI vagy ember irányította multi tornyos tank haladását a csatában. ésatöbbi és stb.
  • Sir Charles
    Első meccs 75 %-os legénységgel, nem rossz-nem rossz
  • joe662
    Lel,azt meg kinek
    Rivalsel,haverodéknak
    A wot társadalom felét,még az 1 toronnyal való ténykedés is kihívás elé állítja,mi lenne itt többel
  • diegho
    Sokkal jobb lett, mióta T9, a 90es löveg egy álom.
  • ROMOTO
    A többtornyos rendszer amúgy szénné van tesztelve hiszen ott a hajós játék amiben csak többtornyos cuccok vannak, tankoknál szerintem sosem vezetik be mert túl hülye hozzá az átlagjátékos mert gyorsabb a játékmenet és több-komplexebb pályaismeret befolyásolja meg egyébként sem lehet jól balanszolni a többi tankhoz és tierhez.
  • ROMOTO
    https://www.youtube.com/watch?v=16fZuD4nOA8 könnyen lehet, itt látszik a hamarosan megjelenő újabb video, ahol a blogger pont 5:45 nél ezt taglalja...
  • Angelus1991ster
    Vajon a többtornyos rendszert tesztelik ezzel?
  • ROMOTO
    Nagyjából kiderült mi lesz a helloween event, egy ház méretű ocsmány rattle-sherman keverék egy nagy és egy pár kisebb löveggel az oldalain aminek vannak minyonjai amik az ezer éve elkészült de sosem bevezetett francia kéttornyos low leveles modellből készültek, ezeket kell szétlőni a Kharkov pályán, jár hozzá egy garázs skin is.
    https://ritastatusreport.live/2017/10/25/wot-halloween-event-screenshots/
  • Plata
    Vagyis havonta egyszer ránézel és azt gondolod basszus ezzel is menni kéne?
    T49 mióta T9 nem igazán jó,nem éri meg elővenni,úgyis veszteséges.T8 tankként még hozott pénzt,most főleg visz.
  • joe662
    Lasssn olyan elfogult leszek vele szemben,mint Plata a T49-el:-DDD
  • joe662
    Megéri nagyon,az a kis dög nagyon jó.
    Kell bele jó legénység,onnantól sztem egy teljesen màs vilàg nyilik meg az ember elött.Rettentö fun a jàték vele,egyenesen örülök,ha t8 ba rak,a sok vaksi nehezet lehet vegzàlni rendesen:-))
  • Megamax
    Tier 6 folott és igen megéri az a kis szunyog brutális tud lenni.
  • Sir Charles
    Type 64-et nagyon dicséri mindenki, megéri becserélősen(japó tigrist cserélem be)
    Más kérdés:
    Az Obj 260 küldiket csak tier 7 és fölötte lehet tolni?
  • R3nton
    Oldala, hátulja. Utána minden olyan helyen, ahol nem takarja plusz páncél, például kupolák, szemből a torony alján mind a 2 oldalán a toronygyűrűnél szépen lehet lőni. Ha elforgatja a tornyot, a torony hátulját kell lőni, ahol nem védi a plusz páncél. Illetve az alját már az erősebb apt, apcrt tüzelő lövegek simán viszik, szerintem kb úgy 220-230 pen körül, de ezt csak saccolom. Bónusz: mivel szabadon vannak a lánctalpak nagyon könnyű trackelni is, ha kicsit be van forgatva, simán oda lehet szögezni úgy, hogy közbe sebzed is.
  • MEdievil
    Nem, nyerni sem kell ha csak belépsz utána bármilyen azonos tier prémium tankkal és bemész az ellenség közé akkor is megvan.
    Amúgy kiírásban elég egyértelmű amikor megkapod.
  • pett3rson
    Ez most komoly?? szerintem Én sem csináltam meg a 26-okat...pont annyi volt benne a hétvégében, hogy a 25 nagy nehezen összejött, de nekem csak annyit írt, hgoy egyszer megcsináltam ezt a 25-ös sorozatot. Én meg úgy értettem, hogy akkor ezt 25-ször kell végignyalni..na hát azt a kárókatonát, azt csinálom meg...fasza, akkor buktam az 50e-et, de legalább még egyet nyertem volna is megvan...én hülye.
  • pett3rson
    Mond már meg, hogy hol kell lőni - képet linkelni is ér -, mert Én nemtom...

elsősorban a célkereszt visszajelzőre hagyatkozom, kivéve pár tankot amit ismerek,hogy hol fáj neki.
  • ROMOTO
    https://www.youtube.com/watch?v=5MA7MP56rHw most farmol élőben scorp g vel a srác, 3.5k átlag dmg nagyjából kivéve amikor nem lövi ki vlmi arty vagy japo heavy 1 lövésből
  • R3nton
    Hááát, nem rossz az SP, de azért nem is a legjobb. Sok a weakspot rajta, és a nagyobb lövegek az UFP-t is viszik lazán. Emellett nem is túl élvezetes vele játszani. Én meg azt mondom, hogy a mostani jolly az FCM50t. Gyors, egész jó lövegsüllyedés, lehet vele rammolni, 212 pen, korlátozott MM mellett. Engem most nagyon kiszolgál. Ezzel játszok meg lor40-el. Lor40en szar az MM-je, de hát brutál gyors, meg jó az az autoloader rajta.

Valaki korábban írta, hogy becserélni a skorpiót. LOOOOOL Nehogy megtedd ember, egyik legjobb prém tank, annál jobbat nem nagyon fogsz találni, max még a Lor40t van egy szinten vele, defender talán még.
  • Megamax
    erre nagyon egyszeru , nincs ellene védelem míg a lassúság ellen van . Probáltál már egy orosz medium tankot kiloni hulldown pozícióból mikozben o szarrá lotte a frontodat gold loszerrel? Nem is kell neki hulldownban lennie hiszen rádlo és már el is tunt a sarkonn és ezt mind kapáslovésbol. Persze ha sima loszerrel kellett volna lonie akkor céloznia kellett volna gyenge pontra.
  • joe662
    Idézet egy mäsik fórumról,de teljesen egyetértek vele.
    "
    Mellesleg nem értem ezt a gold lőszeres valamit, van sok fajta lőszer a játékban tankonkét2-3 egyik drágább másik olcsóbb...
    És melyiket használjuk? azt amelyikkel biztosabban átütsz vagy amelyikkel kevésbé?
    Most ha valaki attól érzi magát vagánynak, hogy azt választja amelyikkel nagyobb az esélye, hogy nem üt át ám legyen, de ez egy olyan játék ahol sebzést kell kiosztani és akkor miért ne a legjobb feltételekkel csináljuk ami adott? "
  • Megamax
    Ott van a ranked csata mód mennyen oda goldozni meg felvágni hogy milyen jó játékos és hadjon bennunket békén akik randomban élvezni szeretnénk a tankos játékot és nem azt érezni hogy papír tankokkal játszunk mert mindenki goldal lo.
  • ROMOTO
    A teljesítmény, az akár játékbeli-akár "valós életbeli" szerintem elismerést érdemel, felesleges degradálni ezt-vagy azt, annál is inkább mert játékkal a valós életben is érvényesülnek újabban, lásd "ha kilépsz az ajtón" E-sport, streamerek, stb. vagy ha kicsit visszanézünk ott a sakk vagy poker, rulett vagy akármelyik tétre is játszható játék ahol elég komoly összegekről van szó.
  • Gyuszopapa
    Hagyjuk már ezt a komoly teljesítmény szöveget.Nem mindenkinek ez a játék az élete értelme.Mert ha nem merülsz bele 100 év alatt sem fogsz epic játékos lenni.Ha kilépsz az ajtón a kutyát sem fogja érdekelni hogy te kék vagy lila játékos vagy.Akinek nem ez az élete aki nem költ rá és normális eszű ember az is összelő 1000 wn8-at kis odafigyeléssel 8-10 ezer csata alatt.Aki erre nem képes az menthetetlen mert 100 ezer csata alatt sem lesz képes erre.Mellette lehet hogy ő is komoly teljesítményt nyújt csak nem itt hanem az életben.
  • Megamax
    Nem nézem meg jobban , elég volt csak ránéznem a S Conqueror loadautjára onnantól már nem érdekel milyen játékos. De látom neked annyiban kimerul a jó játékos fogalma hogy áttut a lovedék vagy sem. Elore szólok ahhoz nem kell tudás hogy áttválts egy sokkal nagyobb áttutésu lovedékre. Viszont ahhoz már annál tobb hogy tudd hova merre milyen helyenn mikor mit csinálj. 223 pennel szórakozok most az E50 ben és rohadtul élvezem , pontos gyorsan tolt páncélozott ( nem lovik be kapásból). Na meg a rammolás az nagyon megy. Amugy meg ez ilyen hogy "minél több sebzést meg xp-t akar elérni a meccsben" az nyugodtan mehet PVE játékokban szórakozni és ugyan az lessz a végeredmény.
  • ROMOTO
    Ha jobban megnézed akkor kiderül hogy akkor használ goldot ha szükséges vagy nincs ideje visszaváltani, az más kérdés hogy mindenki másképp játszik és más jelent szórakozást a játékban, valaki abból csinál sportot hogy összeszorított szájjal ül és szenved mert nem használ goldot, nem mintha sokkal jobb lenne attól a teljesítménye, de ezzel nyugtatgatja magát, valaki úgy szórakozik hogy random yolozik lightokkal, más meg úgy hogy minél több sebzést meg xp-t akar elérni a meccsben, egyik sem kötelező, de komoly teljesítmény csak az egyik verzió mögött van.
  • Megamax
    bocs de én nem CS:GO-t játszok tank skinekkel, nekem még meg kel gondolnom hova megyek és hogy hova lovok, nálam aki goldal lo az kapásból tiltólistára kerul.
  • Plata
    Ne haragudj de szerintem ez egy szimplán gold gyökér,az aki csak golddal tud bármit elérni az nem tisztelendő,inkább szánandó állat fajta.