banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Nem tudom mi a rinya az új prémek miatt. Egyik sem tűnik kifejezetten OP-nek. Én nagy eséllyel a T44 lightot meg fogom venni, mert imádok lightozni és kellene egy prém, ami "egyedi". Egyetlen dolgon fog múlni, az AP lövedék sebességétől. A blackdog-ot azért nem vettem meg annó, mert lassú a lövedéke, remélem ennek jobb lesz, bár lehet maradok a Skorpion G-nél, ha lesz valamikor újra.

A játékban amúgy tényleg van pár dolog, amin változtatni kellene:
    - a lineáris pályákat át kellene dolgozni kicsit
    - a MM-t annyiban változtatnám, hogy a tier limites tankok csak olyan csatába mehetnek, ahol van náluk kisebb is
    - a gold lőszert kivenném randomból

Más jelenleg nekem nem kellene. Lehet sírni a sok 15-3 miatt, de a gold lőszer eltörlésével ezek is változnának, bár kérdéses, hogy a sok piroska spammer hová süllyedne le gold nélkül? Átlátszóvá válnak, ezzel is jelezve, hogy olyanok, mintha ott se lennének?