World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ami érdekes, hogy van ilyen dobozos cucc is (animáció nélkül)
Ezt adta a !. rang megszerzése után:
Stage 3 results
Points earned: 4
You receive the following rewards:
Credits earned: 10 000
Gold received: 500
Received: Added: Large First Aid Kit (x10), Large Repair Kit (x10)
Personal Reserves: Additional Crew Experience per Battle, Additional Experience per Battle
angelus1991ster.blogspot.hu
Rankedben ugyanúgy összedobja a sok idiótát, ahogy nyer a csapat úgy kerül egyre feljebb, gyakorlatilag full hülyeként is elérhető a legmagasabb general rang némi szerencsével csak @pammelni kell a goldammot
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
pl. egy használt 19" monitor (ami lehet, hogy valakinek feleselgessen porosodik a szekrényben) 6-8 ezer forint, tehát belátható, hogy nem nyerészkedni akarok rajta.
Egyszerűen nincs már rá szükségem.
haflac: Köszi
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.05.09. 08:52:26
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Van 1 T9 tankod rajta,meg két prém,na meg egy t7 heavy és t8 light.Sokat ne várj érte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.09. 07:57:35
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bunkó Wt csapattárs ahelyett hogy segített volna megölni FV td-t bement az ellenséges bázisra kergetni az artykat,na persze szarrá lőtték.
Ha van egy csöpp esze meg nyertük volna a csatát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.08. 22:20:42
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 21:38:37
Inkább legyen 1-2 jó prémtank mint egy fél tucat használhatatlan Scorp G, Patriot, Revol, AMX MLE, Löwe, Defender, Superperzsával megeröltetés nélkül lehet farmolni.
Olyat aminek fos penű lövege van vagy batár, papír, és mellette pontatlan lövege vagy egyéb nyílvánvalóan szar tulajdonsága van felesleges pénzkidobás cserberélni
pedal to the metal...
Aztàn ràjöttem,hogy az elején konstatàltam,hogy se torony,se gun nem kell,ezért nem is nézegettem.De most màr nem fogok kib@szni 100k ezekre,már kibirom azt a pàr csatàt vele.:-/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kösz!
2013-ban lehet, hogy használható is volt. (TD nerf előtt, pontosság nerf előtt)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.08. 18:22:02
Ok tudtam hogy ilyen kőkorszaki darab stb de ez már tényleg nevetséges. Még a 6-os szintű su100 is hozta az 1256-os átlagsebzést, pedig azt is szerette bedobálni nyolcasokhoz. Az isuról nem is beszélve amivel 1960 van. pedig annak sincs camoja.
Fog összeszorít, nagy levegő, irány a következő csata 😊
Map: Fisherman's Bay
T49
3 335 (x5 minden nap az első csatáért) 23 772 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 11 832)
Basszus,bementem az ellenség közé erre az artynk engem talál meg.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: barret, 2017.05.08. 14:41:07
Bérbe vehet? reklámfelület...
17-22h ig lehet jàtszani,én meg 21ig melozok minden na,p:-/
Minél többször mész játszani 1 tankkal annál nagyobb lesz a %-od vele én azt veszem észre ha 2-3 hétig nem játszok 1 tankkal akkor valami lófing %om van vele, előveszem és megyek újra vele akkor meg gyűlik szépen újra.
Nagyon jót tett a light-oknak ez az újragondolás. Nézegetem a FAME-es Daki stream-jét és egyre gyakrabban visznek light-ot klán csatákba is.
MM kb úgy néz ki most T7.es LT-nél, hogy 2 kört pakol T9 ellen fixen, utána 2-3 körbe T8 ellen vagy top tierként T5 ellen is. Vagyis elég sokat játszok picit és sokkal nagyobb tankok ellen is, DE óvatosabb mozgással T9 ellen is vagyok ingyen frag. Csak akkor van szenvedés amikor berak 6-7 LT, amik többsége T8-T9, akkor tényleg mindenki engem vadász és örülök ha spotolni tudok.
Összeségében viszont utolsó 200 csatával 3000 WN8 fölött vagyok, ami jóval-jóval a valós szintem felett van. WN8 kicsit torz LT-k esetén
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 08:52:58
2394-re ugrott fel mert kevesebbre tették az elvárást néhány tankon. <#finom>#finom>