World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah xd Kimaxolod rajta a gunmarkot, egyből eszmei értéke van, megfizethetetlen 😄 😄 1000 euróért megvesz Plata 😄 😄
Azt furcsálom az egészben. hogy ezeket a Bond-okat nem csatánként lehet szerezni, hanem a rangok megszerzése után lesz csak elérhető és akkor ha lejár pl. a Stage 3 időszak.

De ami érdekes, hogy van ilyen dobozos cucc is (animáció nélkül)
Ezt adta a !. rang megszerzése után:
Stage 3 results
Points earned: 4
You receive the following rewards:
Credits earned: 10 000
Gold received: 500
Received: Added: Large First Aid Kit (x10), Large Repair Kit (x10)
Personal Reserves: Additional Crew Experience per Battle, Additional Experience per Battle

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Joe sztem már tapasztalta hogy a ranked ugyanúgy tele van agyatlan idiótákkal, annyi a különbség hogy mindenki goldot lő, gondolom ezért artizik mert sóher 😄
Rankedben ugyanúgy összedobja a sok idiótát, ahogy nyer a csapat úgy kerül egyre feljebb, gyakorlatilag full hülyeként is elérhető a legmagasabb general rang némi szerencsével csak @pammelni kell a goldammot
joe662
Nincsen rajta T49,igy sz@rt se ér:-DDDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Benéztem a teszt szerverre egy rövid időre, és rápillantottam erre "bond" dologra. Ha jól értem ezt rangsorolt csatákban lehet majd szerezni. Két dolog merült fel bennem ezzel kapcsolatban. A rangsorolt csaták csak T10-ben lesznek, vagy mondjuk T8-ban is valamikor? A másik, hogy nem tesz-e oda ez a balansznak megint? Értem ezalatt, hogy nyilván a jobbak több ilyen bondot szerezhetnek majd, ami által az ebből vásárolt jobb felszerelések által még jobbak lehetnek.(?)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Pontosan tudom mit tartalmaz az accom.
pl. egy használt 19" monitor (ami lehet, hogy valakinek feleselgessen porosodik a szekrényben) 6-8 ezer forint, tehát belátható, hogy nem nyerészkedni akarok rajta.
Egyszerűen nincs már rá szükségem.

haflac: Köszi

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Sherman0070
A Patriot nagyot dob rajta meg a 3700 gold.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez az acc 50 euro(maximum),annyiért eladható az ebayen.Többet ér,mint egy 13 éves monitor,feltéve ha még működik,talán 2000 ft.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.05.09. 08:52:26

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Mit szólsz hozzá ha oda adom érte a 13 évvel ezelőtti monitorom,valahol még megvan,annyit kb ér ez az acc.<#nevetes1>
Van 1 T9 tankod rajta,meg két prém,na meg egy t7 heavy és t8 light.Sokat ne várj érte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.09. 07:57:35

Abszolút szórakozásból használt accountot elcserélném számomra értékesebb dologra. (pl. Hi-fi cucc, monitor...) Nem játszom egy jó ideje.
Privátban tudunk egyeztetni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

joe662
Megy bizony<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Nektek jó a teszt szeró? Én 2 napja bementem randomot keresni, azóta keresi....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Rendes szerön nem artyzgatok,de lehet kellene<#hehe>

Gyakorlatilag mind egyes lejátszott meccs egy kínzás ezzel a tankkal...
Port is jó volt.
ROMOTO
Amik benn vannak azok egy részét átalakítják, e mellett jön az új grafika először csak pár mapra, a most meglévőket fokozatosan át fogják pakolni a fejlesztett graf alá, + lehet 1-2 új map, meg az új csatamód map is félkész, utána talán előveszik a régieket, szvsz a jövő 1 év múlva elővesznek talán vlmi régit amit átdolgoznak.
Azt én is támogatnám, hiányzik Dragon's Ridge, Pearl River, de még Hidden Village is. A Párizs-Pilsen fosduettet meg sose lássam többé.
Inkább rakjanak vissza pár régebbit. Amik utoljára bekerültek pályák azok siralmasak. pl párizs
Amikor meg új tartalom jött, akkor meg amiatt ment a rage, hogy csak fossák ki a pályákat, miközben nem balanszolnak. Valakinek semmi se jó.
Na most aztán spotoltam rendesen.

Bunkó Wt csapattárs ahelyett hogy segített volna megölni FV td-t bement az ellenséges bázisra kergetni az artykat,na persze szarrá lőtték.
Ha van egy csöpp esze meg nyertük volna a csatát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.08. 22:20:42

Master91
Fele használhatatlan !
Sherman0070
Ennyi map is elég. Sok retard ezeken sem tudja megtanulni +20k csata alatt melyik tanktípus merre menjen.

"Any new maps in this century? – All forces are working on reworking the current ones;" Oh for fuck's sake... It's boooooooooooooooooooring. 😄 Komolyan, mindig csak balanszolnak.......
Köszi. Akkor marad a Proto a garázsban, egyszer talán ezen is buffolnak vmit. A Revoval közel sem vagyok egy mester, viszont határozottan élvezetes a 390-es pofonokat csapkodni. Nekem valahogy az olyan Cromwell féle dpm gépekkel nem megy. A Revo kinézek adok egy maflást stílus jobban bejön. A Leon is inkább a nagy ágyút szeretem. Ezzel a Thunderbolttal is az bajom, hogy kicsiket sebez, és a páncélja hol működik, hol meg nem. Van, hogy Tigrist is pattint, és van, hogy egy Skoda T-25 is simán belövi. A Revonál tudom, hogy úgysem pattint semmit, úgyhogy kell a fedezék. <#awink> Ezek mellett a Revo a zsét is jól hozza, gyakorlatilag gold nélkül használható. Emlékeim szerint egyszer lőttem vele HEAT-et egy Defender hasára.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 21:38:37

ROMOTO
+1
Inkább legyen 1-2 jó prémtank mint egy fél tucat használhatatlan Scorp G, Patriot, Revol, AMX MLE, Löwe, Defender, Superperzsával megeröltetés nélkül lehet farmolni.
Olyat aminek fos penű lövege van vagy batár, papír, és mellette pontatlan lövege vagy egyéb nyílvánvalóan szar tulajdonsága van felesleges pénzkidobás cserberélni
Nem éri meg. A Proto sem élvezetes gép, de a CDC többnyire kifejezetten frusztráló.
ROMOTO
Szerinted, szerintem meg egy foshalmaz, se páncél se dinamika és a lövege meg minden fityfasz oldaláról pattog 1:1 <#hehe>
A csere akcióban még egy T-54 mod. 1 CDC bokton gondolkodom, de nem tudom, hogy a franszia csoda megéri-e a +3000 aranyat.

Viccelsz, bolondozol velem?!<#csodalk> Az Indien Panzer az egyik legjobb Tier 8 med a jatekban, ha nem a legjobb!!! Nem is lehet egy lapon emliteni a Panther II-vel!

pedal to the metal...

joe662
Én valamelyik nap csodàlkoztam rà,hogy a Conway-be beleraktam 170k xp-t,alapmotorral+ràdióval:-DDD
Aztàn ràjöttem,hogy az elején konstatàltam,hogy se torony,se gun nem kell,ezért nem is nézegettem.De most màr nem fogok kib@szni 100k ezekre,már kibirom azt a pàr csatàt vele.:-/

Javaslom az "Online Tech Tree" gomb mögötti forrás frissítését (is)!
Kösz!
ROMOTO
Hét végén adtam el a picsbe, kb 1 év volt amíg kihúztam vele a 9-est, érzésre a legtöbb sikertelen leduplázások klub egyik oszlopos tagja nálam, az Indian panzer, panther2-t (meg még pár szart) húztam párhuzamosan, most hogy sikerült nagy nehezen megválni tőlük megâllt a lejtmenet és megugrott a recemtem, vajh miért...
Rajtuk kívül viszont minden másnak rosszat tett....
Sherman0070
A statjai régről maradtak meg. Gondolom azért ad ilyen szar wn8 értéket rá.

2013-ban lehet, hogy használható is volt. (TD nerf előtt, pontosság nerf előtt)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.08. 18:22:02

Jézusom ez a 8-as francia td ! 😊 950-es átlagsebzésem van vele 54 csata után. 20-as vérpiros hatékonyság. Hogy az istenbe lehetek rosszabb mint az ezzel játszók 24%-a ? Ki tud ezzel jobban játszani. Ez egy áporodott fos 😊
Ok tudtam hogy ilyen kőkorszaki darab stb de ez már tényleg nevetséges. Még a 6-os szintű su100 is hozta az 1256-os átlagsebzést, pedig azt is szerette bedobálni nyolcasokhoz. Az isuról nem is beszélve amivel 1960 van. pedig annak sincs camoja.
Fog összeszorít, nagy levegő, irány a következő csata 😊
Győzelem
Map: Fisherman's Bay

T49

3 335 (x5 minden nap az első csatáért) 23 772 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 11 832)
Basszus,bementem az ellenség közé erre az artynk engem talál meg.<#wow3>

barret
Na ez a szigorú... : https://wot-life.com/eu/player/Mr_Plinkett-526742762
Utoljára szerkesztette: barret, 2017.05.08. 14:41:07

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sherman0070
wotinfo.net -en írták, hogy ez update. Te statod még keményebb lett. 😄

joe662
Pff hàt rankedeznem se kell majd,úgy néz ki:-/
17-22h ig lehet jàtszani,én meg 21ig melozok minden na,p:-/

Master91
az átlagot nézi ami azthiszem hetente frissül.
Minél többször mész játszani 1 tankkal annál nagyobb lesz a %-od vele én azt veszem észre ha 2-3 hétig nem játszok 1 tankkal akkor valami lófing %om van vele, előveszem és megyek újra vele akkor meg gyűlik szépen újra.
Te dinnye vagy,ahhoz kéne több csata is a tankkal,de az hogy mentem vele egy csatát és egyből gunmark az vicces.

barret
Biztos az összesített havi 10200-as wn8-ra kaptad😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

<#eljen>
Nagyon jót tett a light-oknak ez az újragondolás. Nézegetem a FAME-es Daki stream-jét és egyre gyakrabban visznek light-ot klán csatákba is.
Az összes T7-es LT használható most már az MM módositás miatt. Patch óta szinte csak a AMX 13 57 GF-el játszok, 900-as átlag sebzésről felment 1300-ra és bármennyire küzdök 2. gun markot nem sikerül megszerezni, mert még ez is kevés hozzá. Tegnap újra megvettem T71-et, 8-as csatába, Mountin Pass-on is ment vele 3k sebzés, ami megint csak elmebeteg kategória.
MM kb úgy néz ki most T7.es LT-nél, hogy 2 kört pakol T9 ellen fixen, utána 2-3 körbe T8 ellen vagy top tierként T5 ellen is. Vagyis elég sokat játszok picit és sokkal nagyobb tankok ellen is, DE óvatosabb mozgással T9 ellen is vagyok ingyen frag. Csak akkor van szenvedés amikor berak 6-7 LT, amik többsége T8-T9, akkor tényleg mindenki engem vadász és örülök ha spotolni tudok.
Összeségében viszont utolsó 200 csatával 3000 WN8 fölött vagyok, ami jóval-jóval a valós szintem felett van. WN8 kicsit torz LT-k esetén
Valóban ez az AMX 13-75 a rebalansz óta rohadt jó kis járgány lett. Nagyon vág a stílusa a 6-os svéd prémhez, csak ez gyorsabb, és jobb a camoja. <#awink> Még van 40k xp a BC 12-höz, de erősen gondolkodom, hogy ezt is megtartom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 08:52:58

Nekem a stat oldalak mást-mást írnak. Tegnapra pl volt 9.85 átlag tier-em 12 csata után, mind a 12 csatát Revo-val toltam. Szóval néha elég érdekes ez.
Én is tapasztaltam ilyet. Nekem az IS-6-ra lett meg a harmadik egészen váratlanul.
Sherman0070
Lol. Jött változás a wn8-ban.
2394-re ugrott fel mert kevesebbre tették az elvárást néhány tankon. <#finom>

Sherman0070
<#idiota>

Passz.Most vettem elő.