banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    1. Mittengard, az örök vesszőparipád, rögtön a Tas és a Toldi mögött. Meg kéne már érteni, hogy egy low tier mapról van szó. A totál újoncok a játékban nem taktikailag remek kialakítású mapokat akarnak, hanem olyat, ahol pörög az eksön. Alacsony tierben úgyis agyatlan hent a játékmenet, nem értem miért nem vagy képes felfogni, hogy a T1-4 egy homokozó, ahova bedobhatják a full kezdőket állatkodni, akik úgyse tudják még, melyik a tank eleje. Lőnek mindenre, ami mozog, és ezt élvezik. Non-stop akciót akarnak, különben ráunnak a játékra, és keresnek valami szórakoztatóbbat. Erre Mittengard tökéletesen alkalmas. Nem hogy nem volt hülyeség berakni a játékba, hanem kifejezetten jó logikai érzékről tanúskodik.

2. A gift tankokkal sem tudom mi a baj, ha nem tetszik, hát eladod. Igen, jófejség lenne tőlük, ha néhanapján adnának egy aji T5 tankot, de ezt elvárni tőlük konkrétan hülyeség. Én is örülök, ha ingyen netet kapok a mobilszolgáltatómtól, de nem prüszkölök rájuk, ha nem.

3. Sokadszorra: a kínai TD ágat a játékosok (!!!) akarták, hogy bekerüljön a többi szerverre, a WG csak engedett a nyomásnak. Most már az a baj, ha az történik, amit a játékosok kérnek? Mesélj még.

4. Ezek a prémek meg megint hogy tudnak neked ekkora veseköveket okozni? Esküszöm nem értem. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Egyáltalán mikor volt kapható az M4 Improved? Szerintem életemben nem láttam egyet se a játékban. De nem is érdekel. Azok a prémek érdekelnek, amik tetszenek, amik nem tetszenek, azokat nem veszem meg, nem pedig balhézok miatta, hogy nem tetszenek.