A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
18% wr-el szerinted mekkoràt szakithattam:-DD
20k hiànyzik,de màr lef@som,olyan csatàim voltak du is,hogy a hajam égnek àllt.Erlenberg,mindenki elmemt a vàrba,ugatok hogy onnan nem lehet bevenni a bàzist,de senkit nem érdekelt.Körbeértek megdöglöttünk.És ezt 2x.
Karélia védés,jobbra középre senki,a fél csapat balra el,a màsik fele.meg a bàzis mögé oda ahol az artik szoktak lenni,hogy ott mi volt a tervük azt nem tudom.Bukta ezt is 2x.
Gondoltam majd a hüttöszekrén feldobja a hangulatomat.Highvay,a medek elmentek a mezőre,de senki nem jött szembe velük,pittyegnek nekünk hogy menjünk,elindulok,mikor a hid alà értem,làtom hogy repkednek beléjük a 800+ taslik.Ezek utàn mind az 5 megfordult majd otthagytak, úgy pàrologtam el hogy még a làmpa.se tudott felvillanni:-DD
Alapjàban én egy vidàm gyerek vagyok,de ettöl a hetek óta tartó szívàstól kezd elmenne a humorom.