A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sempike #395838 Tényleg nem gyakran játszom. Most raktam fel megint pár hónap kihagyás után, de úgy látom a helyzet változatlan.
Ha event van akkor megszaporodnak az eltűnő meg 0 critical lövések.
Gondolom ahhoz lehet köze hogy ilyenkor túlterhelik a vasat a az adatközpontban és mikor nem érkezik időben válasz a szerveroldalról akkor a kliens benyög egy 0 criticalt. Még sem olyan feltünő mintha egy időtúllépés hibát csapna ki a képernyő közepére.
3x próbáltam artyval menni a 3 nap alatt, mindháromszor Himmelsdorf, tudom a random
Ma 9 meccset zsinórban nyertem, majd 10-et zsinórban buktam. Tudom a random
Azért sem fogok még 1 meccset menni ma, hogy ne jöjjön ki az 50% winrate a rohadéknak
A gond az hogy mind a három napra jutott legalább egy olyan meccs amiért megéri a kínlódást ez a vacak; játéknak nem szeretném nevezni.
Azért mikor a Bulldoggal gyűjtesz 8k aktiv spotot és 2k+ sebzést és az utolsó pillanatban ölöd le a foglalni próbáló 10es TD-t egy hosszas circle of death után és az adrenalintól majd le robban a fejed, na az azért jólesik.
Jut eszembe a Bulldognak miért van ilyen bazinagy view range?