A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #395612 Tudom, hogy lerágott csont és néhányan nagyon nem értetek velem egyet, de én akkor is azt látom, hogy valami módon manipulálja a játék a végeredményt előre eldöntve a meccsek egy részét.
Nem tudom mással azt magyarázni,amit tapasztaltam.
Tegnap este és ma reggel is toltam egy meccset M44 arty-val.
Esti meccs: 6 lövés 0 találat 1 kábítás végeredmény:15/2-re kikaptunk
Ma reggel: 10 lövés 5 átütés és 5 kábítás végeredmény: 15/5-re nyertünk.
Az egyik meccsen tudok lőni a másikon nem? Az egyiken csak szerencsém van, a másikon csak balszerencsém?
Lehet erre azt mondani, hogy "RNG", de ha az RNG így működik, akkor csak azt bizonyítja nekem, hogy a meccsek valamilyen szinten előre el vannak döntve valamilyen paraméter által, mert ha nem minden lövésnél dönt a játék, hogy talál vagy nem, akkor ez előre eldöntött eredmény.
Márpedig nem minden lövésnél számol, mert akkor nem lehetnének ilyen meccsek, ahol 6 lövésből semmi nem talál, de még a közelbe is csak egy megy, másnap meg 10 lövés-ből 5 telitalálat és a többi is éppen csak mellé megy. Szerintem legalábbis egy véletlen generátor nem működik így, hogy 16 lövésből az első 6 megy a levesbe, a többi 10 meg sikerül.
Még egy mai meccs:
Tortoise-al voltam, kikaptunk 15/1re. A meccs után végignéztem az összes játékos találati/átütési arányát, mi csapatunkban ez kb 25-30% volt(tehát minden 3.-4. lövés sebzett), míg az ellennél inkább 50% felett(persze ez csak becslés, nem álltam neki kiszámolni).
Erre lehet mondani, hogy béna játékosok, RNG, stb, de nekem legalábbis elgondolkodtató.
Bocs, hogy ezen lovagolok, de nagyon bosszantó és kíváncsi lennék a magyarázatra(főleg egy WG-s től)
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.08.18. 09:27:33