418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A politikát ne keverjük ide Pls 
Nézd ha majd így érzek,hogy szívatnak a játékban,akkor majd itt hagyom,akár mennyit is öltem bele.De nem egy fórumon fogam szidni éveken át a fejlesztőket+a játékukat.És ráadásul még játszol is vele. -
Objektíven is lehet nézni a dolgot, a wg jobb híjján statisztikákat vezet, minden tankról ugye, minden tulajdonsághoz rendelnek egy elvárt paramétert, a sebzést meg kiemelten nézegethetik gondolom, mihelyst valamelyik érték kiugróan szerepel lenerfelik stb. Folyamatosan reszelgetnek ezt azt a tankokon és statisztikailag, annak ellenére hogy te szubjektíven hogy éled meg, a Type5 is meg a többi is többé-kevésbé rendben van. A nehéz tankok kifejezetten népszerűek és lehet velük érvényesülni akármennyire is goldozzák ezeket. Az új S Conq-ot tesztelgették és ha nem is lett egy imba mert kifejezetten papír a teste és modulérzékeny, de a tornya úgy ahogy tűrhető lett és a lövegét sem nerfelték agyon, mindenesetre a helyedben nem fűznék nagy reményeket hozzá, Maus, Type5, kínai top tier jobb lesz annál. -
Megamax #396797 Hát ez az a CW is egy érdekes dolog meg ugye most márt ott van "ranked " ahol a jó játékosok vannak. Semmi extra tudás nem kell, még az a Kukibébi is goldal lo amint páncélt lát. Gondolod nagy agy kapacitás kell ahhoz hogy áttválts másik loszerre és lodd a frontját a másik páncéljának ? Vagy hogy mikor ellotte magát és tudod milyen hosszu az ujratoltése? nem ehhez nem kel igazán nagy tudás. Ahhoz viszont annál inkább hogy tudd mikor merre menny, milyen látótávokkal dolgozhatsz, tankok sebességével célzásával és még rengeteg dologgal. Amugy igen a Type 4-5 szeritem pay to win lett hiszen csak annyit kell tenned hogy nagyobbat sebett hogy gold loszert használsz. Csak sebzésben kulombozok a két loszere a nagy ágyujában. Ami meg a picsogást illeti a Magyar kormány is évek óta szivat és azt nem turitek de ha egy játékban szivatnak benenteket amit szórakozásért játszotok azt meg elturitek?
-
Élvezni a játékot? Végigmenni mindenkin egy agyonpáncélozott járművel, ami sebezhetetlen?
Nem azért de annyi ilyen meta volt....
IS-7, T110E5, Maus, Type5
Az nem a játék hibája, hogy te nem akkor használtad ezek közül egyiket sem, amikor ez volt a meta. -
Én meg ahhoz tudok gratulálni,hogy évek óta picsogsz,a goldammo miatt.Szerinted minket nem lőnek azzal??
Mindig eszembe jutsz te is meg a kotomucki,v ki,mikor Cw-n 5-6 k blokkolt jön össze maus,v Type5 ben ülve.Az ugye tiszta,hogy ott alap a 2es lőszer.+nem olyanok jönnek ott szembe,mint randomban,akiket még egy botsáska is megver legózásban,vagy homokvár építésben.Akkor mi is van a páncéllal??
A Type p2win? wtf? -
Megamax #396794 Mennyél inkább COD ozni ott legalább nem rontod más játékat csak mert megnyomsz egy másik gombot. Tudod vannak játékosok akik még szeretnek a játékélményért játszani. Nem csak a gyozelem minden áron. Szeretném élvezni a játékot és nem csak rohanni a sebzésért mert pistike ledarálja az ellenfelet vagy pont fordítva. Szeretnék ugy játszani a heavy tankal hogy ne egy csuszakopkodo prémiumos geci szedje szétt a tankomat mert megprobáltam eloremenni vagy mert ki mertem dugni a tankom orrát. Szerinted miért campelnek manapság a heavy tankok a háttérben. Valaki említette hogy egyik térképen T10 ek hátul campeltek , na szerinted miért. Hát megmondom mert nem tudnak még játszani azzal a tankal. Akár hányszor megprobálnák csak kapja a goldot aztánn meg anyáz rájuk a csapat mert noobok. Viszont azt az aprocska dolgokt a WG nem kozli a játékosokkal hogy nagyobb tierben ha nem vagy pénzel kitomve és nem losz minden páncélozott szarra goldot akkor sikerélményed nem lessz. Mondhattok akármit ha lenne alternatíva már rég itthagytam volna ajátékot, de nincs . Amugyis nekem csak a gold ammoval van bajom , hogy határtalanul lehet loni mindenféle hátrány nélkul. S Conquerorra kíváncsi leszek viszont az elvileg nyelni fogja a heat et. -
Megamax #396793 Gratulálok , tipikus ember , egy szoval sem azért írtam a szupportnak , de szóba kerult hogy lessz e változás ezenn a térenn. Tudod szeretném tudni hogy hova fog netánn fejlodni a játék ha már egy vagyont koltottem rám. Nem tudom hogy te mit szólnál ha egyértelmuen pay to win re mennének átt . Mint a Type okkal kapcsolatban , na az egyértelmuen pay to win. -
Megamax #396792 Viszont ezeket a tankokat át tudtad volna loni AP val is és nekik mindegy lett volna hogy mivel lovod meg , nem a páncéljukbol élnek meg a csatamezonn. Igen te a hatásos lovedéket használtad mert tudtad hogy puha testuek, de azzal a HE loszerrel nem nulláztad le a tankjuk elonyét. Scorpio G jo mobilitás forgó torony jó ágyu. egyik elonyét sem befolyásolja hogy mivel lonek rá. De ott a másik példa Heavy tank ami lassú, lassan tolt lassan mozog nincs nagy lát´táv és még sorolhatnám. Na most rád toltenek Gold loszert , na most ezzel melyik tulajdonságodat is veszted el? Az egyetlen dolog hogy a premium loszernek nincs nagyon hátránya. Jo a HEAT lassan repul és az ureges páncél felfogja azt, elonye a legdurvább szogekben is átt tudja utni a tankot . Na most nem hiszem hogy számítt a kozelharcban hogy milyen gyorsan is repul az a HEAT. Csak rácélzol a leglaposabb részre és bumm. Lássuk az APCR-t , nagy sebességgel repul cserében nagy távolságon jobban veszt az áttutésébol. (szerintem nem eleget még mindig átt tud utni tankokat ha messze is van a cél a nagy áttuto ereje miatt) és konnyebben lepattanik egy kis dontottségtol is. Namost ugye elég sokszor elofordul IS7 semmi mással nem lo mint APCR, T110E5 csak HEAT, FV215B csak APCR, namost egyik tanknak sem fog okozni problémár az ellenséges páncél ha egy kicsit is tudja hova kell loni. Mit tud ellene tenni a másik páncélozott tank? váltson o is Gold loszerre? viszont ha ez így meg akkor mi értelme van a normál loszernek, semmi. Ennyi erovel kiállíthatnánk campinomvkán egymással szemben a tankokat és lojék egymást. Nem kell tudnod gondolkodni azonn hogy most az elotted lévo tank mikor el lotte magát hogy most megkeruld , célozd a gyengepontját vagy hogy netánn lehet mogotte más is. Nem ezekenn nem kell gondolkodni csak becélzod a lapos részt és már tárazol is. Ennyi. Viszont végre találtam valakit aki tényleg okosan játszik és nem csak arrol szol neki a játék hogy amint páncélt lát már tolti is a goldot. Tau tole lehet tanulni és nem az ilyen Kukibébiktol. -
Megidéztelek? Én carry-zem a sok autistát inkább, mint hogy össze-vissza forgolódjak azt szopjak velük együtt.
ha valaki corridor mapokon velük együtt akar szenvedni az tegye
egy F2P játék csak a szopásról szólna, ugye?
-
Besz..ok
irt a supportnak mert bántották a tankját.LOL
Egyébként szerintem is váltson másik játékra

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #396789 Hát én sosem fogok goldra váltani,erről nem tudtok meg győzni,azt meghagyom még mindig az n betűs és r betűs jómadaraknak.
Japán super heavym full stockként majdnem 5k sebzést fogott fel,sok b gold noob hiába lőtte.És volt olyan lövés ami lepattant de nem is érzékelte a játék sebzés felfogásként. -
endrodiz #396788 Tudod extrem peldat mindenre fel lehet hozni es annak az ellenkezojere is. Ezzel nem gyozol meg az igazadrol (merthogy az neked nincs ebben a temaban). En csak egy sirdogalo kislanyt latok a videokon is. Es azt, hogy a Japan superheavyk nem a te tankjaid. Az, hogy ujra es ujra megprobalod beloni a szembelevo tank gyenge pontjat AP loszerrel az eredmenyesseg legkisebb eselye nelkul, az szerintem se nem taktikus, se nem okos jatek. De te tudod, hogy szereted. Ugy tunik, te a vadasz kontra medve viccbol a vadasz szeretsz lenni.
A T57-rol meg annyit, en sem tarazok at, ha betoltottem a premet valamiert, aztan hirtelen egy puhabb vas kerul az utba. Mar az idoveszteseg miatt sem. Persze sajnalom az elpocsekolt kreditet, de ez van. Es ezzel most nem akarom azt mondani, hogy nem leteznek gold spammerek, de ez a jatek velejaroja. A kulcs az alkalmazkodas. Meg kellene tanulnod alkalmazkodni ehhez es nem sirdogalni ezen.
Van erre egy jo kiragadott peldam. Volt ket erdekes csatam. Az elsoben Su-122-44-el eloszor AP-vel, majd HE vel (506 HP egy loves) kilottem egy ram vadaszo Scorpion G-t. A masodikban VK4503-al HE loszerrel 4 lovesbol kivegeztem egy Scorpinn G-t full HProl. Mindket esetben hasznaltam a fejem es lecsereltem az AP loszert a leghatasosabb alternativajara. Az egyik esetben kaptam a meccs utan egy szep HE NOOB uzenetet. A masodikban egy unicum ult a Scorpionban. O nem sirdogalt. Ennyi. -
Neked meg van tiltva hogy orosz medekkel, is7 el, E75, T110E5 el spammelj goldot? Ha zavar a jelenség akkor válts más játékra vagy fogadd el hogy 3 féle lőszer típus van és ebből az egyik több creditbe kerül. -
Plata #396786 Gondoltam,mert olyan furán írtál.
-
endrodiz #396785 Igen, angol billentyuzetem van. (mobilrol egyebkent tudnek magyar karakterekkel irni (es innen is, csak tul bonyolult)) -
Kàr koptatni miatta a billzetet,minden évben megjelenik min1x,és kirobbaantja a goldammoflémwàrt:-DD -
Megamax #396783 aha persze, akkor mond ezt azoknak akik ezt csinálják orosz medek!
IS7, E75 ésatobbi
T110E5 leszarta a taktikát szimplánn áttváltott goldra és frontbol DPM bol szarrászedte a type 4 et és tele van ajáték ilyen esetekkel mikor jon egy full goldos kocsog aztánn csodálkoznak a játékosok a pár perces csatákonn legutóbb egy T57 heavy full goldal lottte szétt a csapatot FV215B vel voltam és még a tankom valagába is azzal lott (ahol a legerosebb a páncél tudod) csak mert te nem tudod használni a prémium loszert addig más betolti és szarrászedi azokat a tankokat amikhez tudás kellene a legyozésukhoz. Persze konnyu hibáztatni a csapattársaidat de arrol ok nem tehetnek hogy a másiknak sokkal tobb pénze van prémium napra , prémium tankra, akár még kredit átváltásra is hogy lohesse a goldot amennyire akarja. Legutob a szupport csak annyit írt vissza hogy igen lohetnek goldal a játékosok de nem tudják soikáig ezt csinálni mert sok kreditbe kerul. Azt az aproságot viszont elfelejtik hogy az a tank amit pik pakk szarrászedtek goldal annak is van javíttása és az rajtam a csatában nem segítt , hogy a másik játékos majd pár csatára áttul a prémiumtankjába és visszafarmolja az elgoldozott kreditet.
-
Plata #396782 Borulékony azt aláírom,meg elég szar a páncélja,de az ágyúja nagyon jó. -
Plata #396781 Csak nem angol billentyűzeted van?
Vagy mobilról írsz? -
endrodiz #396780 Ez a pelda pusztan egy tulhuzott extrem onigazolas az ostoba nezeteidnek. Te szimplan tul misztifikalod a prem loszer jelentoseget.
Nem tudom, milyen tankokkal jatszol, de nekem ez a prem loszer dolog messze nem nyujtja azt, amit te mondasz rola. Hogy lenullazza egy tank minden elonyet?! HAHA. Annyira nem, hogy amikor anno elerhetove tettek es kiprobaltam, azt mondtam rola: nem er ez semmit. Mindenrol csak lepattantam vele, tehat nem oldott meg semmilyen problemat. Sokaig nem is hasznaltam egyaltalan. Aztan ma ott tartok, hogy viszek nehany darabot belole. Van egy egeszseges darabszam minden loszer tipusbol minden tankomban, hogy ahogy a helyzet kivanja, a leheto leg hatekonyabb legyek. Persze nem vagyok, mert a mai napig borzaszto nehezemre esik prem loszerre valtani es legtobbszor nem is segit, mert az sem uti at a "lenullazott" superheavy tankok gyenge pontjait, de legalabb meg tudom probalni. Viszont neha kisegit a bajbol.
Osszegezve: Az esetek donto tobbsegeben ha valamit nem tudok beutni, azt prem loszerrel sem fogom tudni beutni. Ezert nincs ertelme a goldspam-nek. de okosan hasznalva semmivel nem rosszabb, mint barmely mas loszer. Marmint a hasznalata. Ennek a jateknak tovabbra sem a loszer a rakfeneje, hanem a magas tierekben tobzodo ostoba barmok. Na az a problema. Hogy rendszeresen kellene T8 vackokkal lehoznom egy T10 meccset, mert a sok idiota fel perc alatt megdoglik a jobbnal jobb top tier tankjaban. Na ez az igazi gond, nem a goldloszer. -
Nem tudom mire, csak mivel mindenki szerint ronda és elég sok probléma van vele (borulékony és a többi lighthoz képest gyenge) kukázódik.
Ezért fontos hogy a prém tank alkalmas legyen arra hogy viszonylag rövid idő alatt normáls sebzést tudjon kiosztani a csapattársaktól függetlenül. És ne kelljen túl sok goldammo bele hogy ezüstöt termeljen. Pont emiatt jó az a 3 prém tank.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 12:17:08 -
Plata #396778 Mire?
De úgyis mindegy,sosem veszem elő.
Egyébként tök 8 milyen prém t8 tankod van ha a csapat agyhalott,most voltam t8 prémmel csatában,3 t10 van mindkét csapatban,1 td 2 heavy,legalább is nálunk,elkezdődik csata megindulok előre,mikor cseten elkezdik egymást szidni,nézem mi bajuk,hát a 3 top tank a bázis mellett elbújt bokorba meg szikla mögé.
Azt ezen összevesztek.Mondjuk mindegy mert úgyis vesztettünk,cesztek jönni segíteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 12:11:20 -
csak szólok hogy top tier amcsi lightot lecserélik jövőre -
Plata #396776 Arra is gondoltam ha most jön prém light azt veszek,sokat biztos nem fogok keresni vele,de legalább nem veszteséges lesz ha ökörködök vele.
T49 mióta T9 már nem jó,nem lehet vele ökörködve játszani,mert akkor csúnyán minuszos. -
pl. Type 5 komfortos nyugger játékkal is eredményes -
Plata #396774 Ebben tévedsz,kidobott pénz lenne,ha meglehetne venni. 
Akkor mondj egy jó t10-et. -
E100 a mostani metában lassan belekerül a legszarabb tier10 heavy kategóriába, én meg sem venném ha most kellene (ott porosodik a garázsban) a vk168 kidobott pénz.... -
Plata #396772 Scorpiót sosem mernék venni,én elhiszem hogy jó,de azt én T49-el meg O-Ho-val és O-ni-val de még O-i-val is olyan sokszor oneshotoltam hogy totál nincs merszem kipróbálni.
Amit nagyon várok az a vk168,elhiszem hogy egy rakás szar lesz,de pont úgy néz ki mint a Vk100,ami nekem iszonyúan tetszik,de nincs időm kihúzni,de főleg pénzem nincs rá.
Így sem tudom hogy veszem meg majd t10 britt td-t meg e100-at.Bár az e100 messze van,type 5 még vagy egy év,patton kb. -
Plata #396771 Tudod az a bibi hogy volt is nekem free xp-m,csak újra felraktam a world of warplanes-t,és elfelejtettem hogy a free xp közös vele,a többit gondóhatod.
-
Scorp G a legjobb, Defender (úgy sem lesz), Strv is kényelmes ha nem kap sűrűn városi pályát, összes többi prém 1 ligával lejjebb focizgat. -
Megamax #396769 Igazi élmény lessz játszani a kovetkezo patch ban a Japán szumosokkal , foleg a type 5 el. Nagyon sok lessz abbol a Britt hamisított halálcsillagból. Az a 14mm páncél ha bekap egy lovedéket a troll ágyubol. Hmm...Type 5 compilaation
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.10.13. 11:40:08 -
Aranyszabàly,hogy T9 re tartogatjuk a free xp-t. -
Plata #396767 Ühüm,én már sok éve csak t8-ban játszottam és no problem.Eladtam t10 tankokat,kivéve Is7 meg T110E4 és Shariden,de nagyon szeretnék egy t10 britt td-t,meg egy type 5 tehenet no és egy E100-at.igaz ha meglesznek valszeg sosem fogok velük játszani,de ott lesznek. 
-
Plata #396766 Vennem kellene még egy T8 prémet,de olyan kéne ami nem túl lassú és jó ágyúja is van.
T34 nem rossz de kicsit lomha,süketperzsa ágyúja meg egy rakás fos és lassú.Fv jó fürge de nuku armor,mellé egy kiszámíthatatlan ágyú,ami vagy beveri szemből T10 tankot vagy lepattan még egy t6 arty hátáról is. -
Gyakorlatilag prémelőfizu nélkül nincs értelme tier 8 felett játszani, de senki nem kényszerít hogy ott játszál, WG üzletpolitikába belefér hogy akár soha 1 fityinget se költsél a játékra és nem ér emiatt hátrány a csatában ha megfelelő mennyiségű időt ölsz a grindbe-farmba. Problem? -
Megamax #396764 Uzletpolitika, ezzel kényszerítt a WG hogy más tankokkal is kelljen játszani, kulomben mindenki csak Tier X es tankokkal menne. Nem is baj ha jó lenne a játékélmény de mostanság jellebbi tierekben sem élvezetes annyira a játék . Pár perc alatt eldolnek a csaták vagy mert a játékos uj és nem ért a játékhoz vagy mert valakinek sok kreditje van. Miota csak E25 el megyek azota látom az ilyen csatákat.
-
Plata #396763 Mondjátok már meg nekem miért éri meg T8 feletti tankot tartani.
Jelenleg 4 T9 tankot húzok,patton,conway,e75 és Type 4.
Egy kör és minimum 100k minusz.
Mehetek egy rakás kört t8 prémekkel hogy legalább nullás legyek.
És hiába mert a napi duplázó még nincs kész t9-ekkel.
Mert a napi duplázó most minimum 4-5 csata.
És nem is éri meg,med meg heavykkel semmi móka nincs a játékban,főleg nem stock type 4-el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 11:06:37 -
Megamax #396762 Mondok mást , lehetne egy 4 dik loszer is amit ha betoltesz akkor nullázod a másik tank minden elonyét, mindegy hogy light medium vagy TD. Remélem neked is tetszene ha a medium tankodban ulve rádlone valaki ilyen loszert és mondjuk semilyen formában nem tudnál megmozdul és a DPM ed is 90% al lelassulna?! Vagy Light tankodban ulve rádlonék és hirtelen megvakulna a tankod ? Amíg a páncélozott heavy tanknak be van toltve ez a loszer addig minden elonyét elveszti az a tank amire az elso lovéssel eltalált. Remélem tetszik az otlet mert a Gold loszer ezt csinálja a heavy tank frontpáncéljával. -
#397658 ment volna. -
Köszönjük Emese:-P