A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #395583 Hát ma biztos nem sebeztem ki,megmondom miért,szeretném végre letudni a spotolós küldit,amiben nem szabad hogy észrevegyenek,így próbáltam 5 lightal is bokorban rohadni és csak spotolni,sajna nem sikerült.Akár mikor mentem be light tankkal mindig volt legalább 4-5 light.
Másik te meg sosem fogod felfogni mert vagy kevés hozzá az agyad vagy nem akarod hogy én igen is szoktam light tankokkal pusztán baromkodni,van egy rahedli olyan light csatám ahol kb semmit sem csináltam csak ökörködtem,főleg még t7 m41-el régi t50 és t50-2 párossal,Mikor már T49 kezdett jól fordulni azzal is,néha kell pár olyan csata ahol kb nem csinálok semmit csak el ökörködöm.Még a régi jobb t50-2 és t50 szinte másról sem szólt csak az ökörködésről.Ha rossz a kedvem kell egy kis eszetlen száguldozás vagy egyéb ökörség,mondjuk t50-el azt élveztem ha az ellenséget a bázisán szekáltam.Nem izgatott ha kilőttek,csak kellett egy örült futam amivel kitomboltam magam,meg mivel nem nagyon szeretem az autós játékokat így a wot-al rallyztam.
Egyébként E25-ök a csapattársamba mentek bele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 13:37:43