A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #395487 Csak WoT van a gépen, néha télen szokott egy kis aktuális NBA 2k lenni, de más nincs. i5 6500, 16GB RAM, GTX 960 4GB van jelenleg, fps fix 60, de mivel el kell költenem év végéig kb 300k-t valamire, vagy adózok, ezért gondoltam egy 144Hz-es monitor jó választás lenne egy GPU-val, bár a jelenlegi árak mellett nem nagyon akarok GPU-t venni. Nem tudom, hogy valamilyen komolyabb 60Hz-es IPS panelt nézzek, vagy egy 144Hz-es TN-t. Az egyetlen visszatartó tényező az, hogy emlóhelyen kb 6-7 órát ülök a gép előtt, az meg 60Hz, tehát hiába van itthon arra napi 1 max 2 órára 144Hz lényegében 60-at fogok nézni egész nap. Ha a VGA árak rendeződnek novemberig, akkor nincs gond, mert egy 1060-at veszek (bár azok már néha feltűnnek 80k körül is), hozzá egy Gsync Predator-t és még marad sallangra, ha kell. Igazából RX580-at akartam egy freesync Predator-al és egy Ryzen 1600-al, de az 580 ára hónapok óta borzalom, így ezt úgy néz ki el kell vetnem.