World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként nem akarok én semmit igazolni. Nagyobb szükségem volt a Revalorisére, mint a Libertére, ennyi. Ha szerintetek hülye voltam, akkor vállalom. A Löwét meg akkor is szeretem, akárhogy lövöd be. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

A Löwe tornya szemből legalább olyan erős, a lövegpajzs miatt, mint a Libertéé, és nincs egy akkora ótvar nagy weakspot a tetején, az ágyúja jobb, a hasát meg el kell dugni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.04.29. 22:40:23

Sziasztok! Gyors kérdésem lenne felétek. Ha bent áll egy is6 a garázsban, és veszek kint a shop-ban egy másikat, akkor megkapom érte az árát goldban? (Ingame-ben nincsen leértékelve) Köszönöm, Red.
Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak azok a színészek... Mondjuk a Barátok közt ripacsait azért verik.
Már jön a 2. évad az on-line áruházból.
Azért a BsG jobb volt.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.29. 22:21:11
Ja, elég jó sci-fi lett... szokatlan a SyFy csatornától, hogy minőséget adnak ki. 😄D
Semmi trükk sincs arra hogy eu1-ről hogy juss át eu2-re ha bentragadtál quer-be? Kikapcsoltam gépet 10 percre de azt se segített
Én már végignéztem mindkét évadot. Szuper sorozat.

Csak miután az EU1 úgy fagyott le, hogy bent voltam, így az EU2 re való belépés sem megy.
Azt írja, hogy már be vagyok jelentkezve egy másik szerverre.
Tegnap ugyanez volt. Valamit nagyon elbarmoltak a szerverek terheléstűrésénél.

Sherman0070
EU2-vel semmi gond sincs.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hányadik patch, amikor valamit próbálnak változtatni és 10 másik dolog szaródik el. Vagy csak egyetlen egy dolog: a szolgáltatás, mint olyan.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.29. 20:43:17
Pedig most akarok játszani 😄
Megint beszart az egész.
Remélem a hívők most csuklanak.
Akkor megyek The Expanse-t nézni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.29. 20:30:35
Majd jön. Nekem eddig minden ticketemnél 3 nap volt a feldolgozási idő.
A reggel írt ticketemre se jött még válasz és persze nem is kaptam vissza a goldot, amit levont tegnap este. Elég érdekes ez így.
Master91
Dettó. ez lesz a 3 napom amit szét csesz ez a rohadt szar. gondolom még hírekbe se szólnak hogy bocs srácok így jártatok vagy valami...
Master91
Eu1 megint beszart
Jó poén ez az este 8 után ne játszatok felfogás a patch óta. Belépni már nem lehet, gondolom egy fél óra és csatába se enged. Hétközben jobbára csak este 8 után játszok, eddig 2 nap nem tudtam, amint végetér ez a hiba vissza is kérem azokat a prémium napokat.
Megint le fog térdelni az EU szerver?
Baromi alacsony az a kerítés.
Anno szopás volt eljutni oda. Most nem tudom mennyire jó az új nyolcas meg a kilences. De a 10-eshez érve kifizetődik a dolog.
Buff óta mintha egy másik tank lenne. Elég jókat lehet vele pattintani és az ágyúja is jó. Szóval szerintem az OP tankok között van.
Sherman0070
Francia lightokat érdemes elkezdeni? B-C 25t kellene de nem tudom, hogy van-e kedvem szenvedni érte.
Valaki az odáig vezető tankokról pár szót mondana?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azért ez erős túlzás.....mármint az ott ütöm be a Löwét szemből, ahol akarom.
Sherman0070
Van kit b*szogatni megint. <#idiota>

Van Löwed?
Hát nem azért, de a Löwe-t ott ütöm be ahol akarom... míg az amcsi meg a francia OP heavyknél tudni kell a weakspotot...sztem eléggé felnagyítod ezt a Löwe-t, hogy magadat igazold a döntéseddel...
Kellett nekem ide ilyeneket írni, most majd mindenki engem cseszetet. <#awink>

Ettől függetlenül én nem éreztem, hogy a Liberté ennyire OP lett volna. Semmi esetre sem OP-bb, mint mondjuk a többi új generációs prém tank, vagy mondjuk a buff utáni Löwe. A Löwét pl. semmi pénzért nem adnám el, még akkor sem, ha az útóbbi időben elég sokszor rakott vele szívató ágra.

OMG eladtad a létező egyik leg OP-bb prémet a játékban... 😄
Nem mondom, hogy rossz tank, de csak porfogó volt a garázsomban. Inkább a Löwével mentem többet a német HT legénység miatt. Biztosan lesznek olyanok, akik új prém tankokat cserélnek be. Van olyan, hogy valakinek egy tank nem jön be. A Revalorisé, ahogy hallottam/olvastam (még ezen a fórumon is!) a buff óta nem rossz a kategóriájában.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.04.29. 19:18:30

Hát az egy újgenerációs pérm tank, amik kb jobbak mint a sima járgányok. Amúgy a francia heavy vonal iszonyat jó. 50B az egyik kedvenc tankom. Igaz a páncél fos, de a tűzerő, meg a mozgékonyság nagyon ütős. Kíváncsi vagyok lesz-e olyan, aki skopriót, patroitot, lorr40-t vagy e-25--t cserél majd be?! 😄
Nekem a Löwe jobban bejön ebben a kategóriában, ráadásul német HT legénységemhez kell is. Mint mondottam a francia HT-ra nem bírtam rávenni magam.

Mármint mit?

Majd legközelebb.:-)

hát ezt inkább nem kommentelném... 😄
Jesszus, az egyik legjobb T8 prém. A páncélzata meg fényévekre van a KT-tól. Inkább adtad volna nekem 😄
A Libertét. Anno nagy elánnal megvettem, de voltaképpen egy francia Tiger II, és emellett a francia heavy vonalra sem bírtam rávenni. Viszont a magasabb tier-ű francia közepeseket előbb utóbb elérem így a Revalorisének több hasznát látom. Emellett farmolásra sem utolsó.

Mit cseréltél be?
Csak megvettem cserével a Revalorisét. Ki akarok húzni egy normális legénységet mire elérem a Bat-Chat.-et. Most még csak az AMX 13-75-ön vagyok, de ebben csajok vannak, és tovább akarom vinni őket a light vonalon.

Ami a Revalorisét illeti, nem rossz tank, de még szokni kell, nagyon egyedi a stílusa. A legénység sincs top formában, a parancsnoknak van paralámpa, a többiek az első sor végén járnak 98%-nál.

Dettó,t10 csatákban T49-el szinte mindig top sebzők között vagyok de mindig vesztünk 15-3 15-4 meg hasonlókkal.

Köszi .
Nem. Indítson újat, de szerintem játszadozzon még egy kicsit, majd 500 csata körül kezdje újra, sokkal könnyebb lesz úgy.
Egy ismerősöm regisztrált a játékba . Még 100 csatája sincs . Invite kódot már így nem tud aktiválni ?
Te is szarul jártál.
Sherman0070
Nem is játszottam, amikor azok az eventek mentek. 😄

Most aki annó nem csinálta meg az IS6 és a WZ111 küldetéseket eléggé szarul járt szerintem, mert ~6k-t adnak mindkettőért, ha T8-ba akarod becserélni, ha konkrétan két medet akarsz, mondjuk Revo és STA-2, akkor 1 havi prém acc árából megveszed a kettőt együtt.
Srácok a T95E2ért mennyit adnak végül? 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.04.29. 14:32:45
Én három tankért fizettem eddig: CDC, STRV, Type64 - ezeket megtartom. A többi nem került pénzbe, azokat simán cserélhetném. Mivel az IS6, WZ111, T28HTC, DMAX, TOG csak áll és nem használom őket, így simán cserélni fogok még. Most konkrétan 1300goldért kaptam egy Revo-t, sajnos a VK4503 elég húzós lenne (4k felett) így lehet inkább jön a cseh med és mondjuk az STA-2. Ez a kettő olcsóbban megvan, mint a VK, bár a VK nagyon jónak tűnik.
Sherman0070
Én sem félpénzért csináltam. Pilot ingyen volt.

joe662
Detto,kukáztam a Jt.8.8at erre a raviolira,majd rájöttem,nincsen legénység bele<#hehe>+7 misit elnyomtam fogyocikkre<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"