banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Eszement ez az S1.

Itt úgy spottoltam és lőttem meg a TVP-t (a képen már halott prém bulldoggal együtt kukucskáltak ki), hogy nem spottolódtam. Sőt, lövés után egyből elmozogtam, gondolván hogy úgyis spottolódni fogok, de nemhogy a lövéstől, de még utána a mozgástól se villantam fel.

Néhány perccel később, miközben szép kényelmesen szitává lőttem a heavy chokepointon erősködő keménycsávókat, csak úgy casually spottoltam ezt a mögöttem hegyet mászó Skorpiont, mondanom sem kell, hogy ezt is spottolódás nélkül, pedig onnan még a bokor sem takart rendesen.

Ez számomra az utóbbi idők legjobb prémtankja. Különösebb erőlködés nélkül hozom vele a kétezres átlagot úgy, hogy azért mióta het/havi egy-két csatát játszom (az elmúlt egy-másfél évben), azóta azért az én játéktudásom is érezhetően megkopott. Csak ismerni kell vele a jó búvóhelyeket a mapokon, és fossa a kreditet.