banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Basszus olyan hülyék vannak most játékban,az előbb T7-9 csata két defender volt a csapatunkban,challenger beáll a bokorba erre gyökér defender belemegy szándékosan,challenger szépen meg kérdi tőle hogy még is mi a k mamájáért ment belé erre a defender meglövi,szép kék is lett.
    Bemennék E75-öt leduplázni,Fjord és T9 csata,ugye szegény E75 stock így lassan haladok,kb félpályánál járok mikor oldalról lőnek rám,rakás gyökér kempel a domb mögött,2 amx cdc,udes,t34-100 Is és egy Reva.Szembe fordulok velük oszt kiosztom őket mint a huzat,ezek a balfaszok meg azt hiszik szemből van esélyük.
    Az egyik hülye amx úgy dönt nekem ront,elindul lefelé a lejtőn de valamin felborul és a dombról nem le jön hanem legurul,jót röhögtem rajta ahogy gurult lefelé egyet a hasába egyet a tetejébe kapott.
    Jah és volt arty is,én ezt a sok gyökeret fel spotoltam az arty meg közéjük csapott rendesen,2.8k spot sebzés.
    Kb ugyanennyit osztottam ki nekik én is.
    Jah és basszus 22k pénzt kerestem E75-el.
    Mert a sok balfasz nem tudott kilőni persze.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.11. 11:35:22