World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
T34-et anno még megvettem de nagyon nincs kedvem játszani.
Mire érné meg becserélni?
-Panther 8.8
-T26E4
-AMX CDC
-FV4202
-STA-2?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
hmmm Type64 😄
élvezni fogod 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sunsetjoy
Mivel nem rendelkeztem túl sok golddal (nem is szándékozom igazán költeni már a játékra), a játék jelenleg (talán) leglassabb tankját, a toghonyát cseréltem be féláron a játék dobogós helyezésű leggyorsabb tankjára a Type 64-re 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én a SU-100Y TD-t cseréltem a cseh hatos prémre. Nyerni még nem sikerült vele a csapat miatt de így is fényévekkel jobb vele játszani. Szerintem meg van az új kedvenc hatosom.
Ez a fejlesztés is jól sikerült..., hogy a faxuk sülne el mostantól örökké a pinától 10 centire.
Az 1-en bent ragadsz, így ne játsz a másikon se 😞

WOT: Beluka

Ahham, közben rájöttem, hogy pont annyi goldom van, hogy nyolcasoknál már bizonyos kombinációkkal tudnék cserélni, de heteseknél pont nem.
72k/131k játékost mutat miközben az eu1 nem elérhető 😄
Annyi goldnak kell lennie az accodon hogy a beváltandó tankkal kiadja a végösszeget az újra...
Goldod is van amennyi még kell a cseréhez?
Majd, ha lesz goldod is a cserére, akkor azt fogja mondani, hogy van alkalmas.
T6-os nincs, T7-es van, több is.
Sunsetjoy
Van T6-osod vagy T7-esed? T8-ast nem cserélhetsz vissza T7-re.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

EU1 tervezett karbantartás.... omg
Ja nem... meghalt mindkettő. Az új MM több erőforrást igényel muhahhaaaaa.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.28. 21:37:42
Egyébként érti valaki ennek a tank cserének a rendszerét? Miért mondja nekem, a T7-es prémeknél, hogy nincs alkalmas tankom, amire cserélhetnék?
Master91
Azt hiszem mind a 2 server halott, nem lehet fellépni sehova
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.04.28. 21:33:13
Ez mondjuk érdekes felfogás. 50 méter felett a Liberté egyetlen, hangyafasznyi frontális weakspotját (kupola) művészet belőni, ehhez képest az SP géppuskáját (és környékét), meg tornyát gyerekjáték kilyuggatni. Meg mondjuk a Skorp beveri már az UFP-je nagy részét is. Ide nekem az SP-ben ülő ellenfeleket.
ROMOTO
Van scorp g-m és 50 m felett szemből inkább lőnék libertét mint perzsát 😊
Master91
Aha Eu1 megint szar
Másnál is az a jelenség, hogy a WOT ikon a kép közepén és a betöltés... felirat és nem csinál semmit? 2 percet vártam, majd zártam a progi...
Gondolom nincs Libertéd 😄
Elég noobbiztos tank.Nem igen látok mással agyhalottakat végigdarálni a hozzá hasonlókat.Talán még az IS-6,WZ-111 a régiek közül.
De árértékben a legnoobbiztosabb.Erre fogom majd cserélni az FV-t vagy még nem tudom mire.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Igen, de egyéb tier 8 as prémekkel összevetve nálam a superpersáról pattan a legtöbb Scorp G lövedék pl....
Ha riszálja a tornyát, belövik a géppuskát a frontján 😊 Nem játszhatatlan, de a páncélzatára alapozni normális ellenféllel szemben erős optimizmus.
Most, hogy kapott végre normális átütésű APCR-t, természetesen. Csak azért tartottam a garázsban, mert vártam, hogy a derpgun mellett legyen már élhető alternatíva. Így mindjárt más vele a játék.
ROMOTO
Igen, igen, de a lényeg hogy gyakorlatilag minden tier 8 as utálja ha olyan persing jön szembe ami tartja a távolságot és előre-hátra mozog vagy felemeli a lövegét ha éppen toronytetőn lőné, minden szart megfog az a troll páncél szemből, nekem akciósan gurult be buff után és a többi tier 8 ashoz viszonyítva relax vele menni. Mondjuk pont nem unicumnak való, mivel bármilyen hülye is farmolhat vele, mondjuk stat húzásra is kiváló pont e miatt...
Az alap ágyú az, amit használsz a T49-en? 😄
Ez tök igaz.
Ha mákod van és eltudsz jó helyre bújni és nincs arty baromi sok sebzést be tud kapni,de ha peched van pár másodperc alatt kampec.
Ha jó helyre be állsz vele nem tudnak átlőni ha balfékek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 21:04:27

Az SP-t azért én korántsem találom megbízhatónak, időtlen idők óta a játékban van, így gyakorlatilag mindenki, még a paradicsomok is tudják a weakspotjait. T9-ben meg heavknél azért az UFP-jét is átcsapja már, aki nem hülye. Tipikusan az a tank, amivel ha mázlid van, rengeteg sebzést megfog, de ha nincs, fél perc alatt szétrámolnak.
ROMOTO
A superpershing méltatlanul mellőzött prém tank, buff után most értő kezekben durvább mint bármi ami azonos árban vehető, ár érték arányban szerintem a legjobb vétel, igaz ez azért van így mert a minimális játéktudást is meghálálja, jó a kredithozama és annyiban unikális hogy kimondottan jól áll neki a pimaszul túlvállalt szitu nem kell vele óvatoskodni, egyetlen hátránya a relatív lassúsága. A krupp futottak még kategória, semmi kiemelkedő, mivel ebben az ágban játszik a scorp g és az e25 ezért vagy ezt a kettőt kell venni vagy semmit.
Na gondoltam meglesem, mi változott az artykkal, lightokkal. Mentem egy kört a GW Tiger P-vel, első kör, Ruinberg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ajjajj.

A T49 meg végre kapott egy emberi ágyút, mindjárt használható lett, első csatában azzal is csináltam 2700 sebzést. Az lesz az új kedvenc T8 medem <#hehe>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.28. 20:59:06
Este kicserélem az IS6-ot egy ilyenre. A Krupp mennyire jó?
Solten
Tesztszeron kiprobaltam, sokkal jobban bejott mint CDC, FV, T-54 proto fostalicskak, csak ugy osztogatta a 380-kat magasabb tierben is.

Saor Alba

Az a tank tényleg eszméletlen jó és nagyon egyedi játékélményt nyújt, mert nincs másik olyan med, ami ekkora alfasebzés mellett ilyen pontossággal rendelkezik. Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog neked is.
A sebességével együtt lehet élni, páncél meg nem kell neki, nem arra van. 😊
1450m/s, ez az amiért nagyon érdekel a Revo, mert ez már annyira magas abban a tier-ben, hogy egyszerűen OP.
Revo nak pancelja nincs abban a tierben, mobilitása kozepes, agyuja nagy alfa lassú töltés, apcr alap loszer200 as atutessel
Állítólag fostalicska, bár buffoltak rajta nem sokkal a megjelenése után.
A Revo IS6-ért egy nagyon fair trade-nek tűnik nekem a maga 1075 goldjáért. Az a krupp izé az milyen? Már régóta gondolkodok egy Borsig kihúzásán, legalább lenne miben tréningelni a legényeket, mert a DMAX-al nem szopatom magam többet, két legénységet húztam ki benne nulláról lámpáig, na többet nem köszönöm.

A másik érdekes trade pedig bármit a Superpershing-ért, így lenne limitált MM-es tankom, aminek van lövege is és lényegesen olcsóbb, mint az FCM.
ROMOTO
A Revol és az FCM amivel jobb játékosok jól tudnak menni, a Revol lassabb de jobb az alfa kevesebbet kell tűzvonalban lenni egy jobb sebzéshez, az FCM mozgékony hajtósabb játékmenettel, több kockázat válalással ami miatt hamarabb elpukkan meg ammoérzékeny is rendesen hozzá, mindkettő papír....a VK4503 nehéz tank, nem tudja a szerepét betölteni mert minden áthugyozza amivel találkozik, medként másodvonalból használni nehéz tankot meg kicsit képzavar....a többi kidobott pézzz...
Jesszus anyám,ilyen hülye fxsznak a nevét nem írom bele a hajóm nevébe.

Írd csak ki a nevét: uSS Hitlert basztam

angelus1991ster.blogspot.hu

Tudom ciki,de sosem drogoztam,ez valahogy ki maradt az életemből,báár ha a kávét drognak lehet hívni akkor igenis drogos vagyok,na meg erősen függő.<#idiota>
Van sokkal durvább nevű hajóm is,de azt nem merem berakni,mert szerintem büntit kapnék a hajó neve miatt.<#buck>
WoW-ban már így is volt bajom hogy a kedvenc harci kecskémet orbán viktornak hívják.<#buck>
Istenem de jót röhögtem azon a hülyén aki kiakadt a kecském nevén raid-en.<#fogmosas>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 18:38:02

Legalább be voltál kábszerezve a hajó nevének megírásakor? Amúgy náci vagy mert ott az SS a hajón.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 18:36:05

Te mi a jó isten az az mkkp?
Mert azt tudom ki az a soros,de nem ugrik be mi a francos isten az az mkkp.

Tessék,nézd meg,tipikus Turán alváza van,mögötte meg egy Tas alvázra épült ikony romboló áll.<#fogmosas>

Jah az első képet nézd meg nagyítva látszani fog a hajó neve.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 18:31:22

Solten
T25 pilotaval nem mentem meg egy kort sem. hogyan muzsikal? Erdemes csereberelni?

Saor Alba

Nem viccelek,mindjárt csinálok képet.
Bár a hajó neve alig látszik.Főleg mert most épp harci szettben van.

Nocsak megjött a soros-féle mkkp-s pínz te ferenginári kardasssziai?
Meg mondtam már, hogy ne kristályozz ha mindhárom online játék (STO, WoT, SW Tor) egyszerre fut.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 18:23:55

Én úgy tudtam a halálcsillagot is a Tas alvázáról mintázták.<#circling>
Sőt ha jól emlékszem a Regent osztályt egyenesen a Turán alapján csinálták.<#fogmosas>
Az én Regentemnek is ezért U.S.S Kxpd be Turán a neve.<#mf2>
Bár az enyém egy retrofit változat.

nekem 18.9 alatt tölt, 4 x 170 dmg...simán vállalható.
Vérpistikék ellen patch után, amikor már az MM is jó a LT-nek és még buffolták is a ritka tankot: