banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Hű én ezt nem tapasztaltam. Nekem eléggé megy vele magamhoz képest. Nagyon tetszik a cucc, mondjuk T-10-t is szeretem. Egy jól páncélozott medként használom, mint kb E-50-t. Páncélja baromi jó. Közelharcra kell használni, hogy ne kelljen sokáig kint állni, akkor nem tudják becélozni könnyen az alját. Kimész és snapshot, bumm 500 bele a tankba. 4 lövés és megvan a 2000 dmg, ami sztem nem rossz egy t9 tanktól. Én nagyon szeretem. Jó páncél, jó mozgékonyság, jó ágyú, szar gun dep. Persze a páncél nem bír ki annyit, mint egy Maus, de pl simán van egy st-1 szint, kivéve az oldala, az meg pl még lassú is. Alját ugyanúgy belövik. Nekem stab van rajta, célzásszűkítő, rammer, és a biztonságos elhelyezés sincs még kifejlesztve.