World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másik csatában majdnem ugyanez történt,csak süketperzsával voltam,tuti helyre álltam be,így hiába jöttek rám sokan nem tudtak sebezni.
Mondjuk a végén már csak pislogtam.

STRV S1 nem éri meg. Legtöbb mapon használhatatlan.
Skorpion G megéri szerintem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De az a svéd td is papír meg nem lehet észrevenni.
A lorianne meg et lő de 30 s betölteni nem jó az...
Miylen új prémtankok lesznek ezután vagy hamarosan?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.22. 18:38:15
játékosok 90%-a csak elhullik vele 1000 sebzés alatt
amúgy jó tank csak sokan nem tudják használni
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Megéri megvenni?
<#ravasz1>#ravasz1>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nekem nincs,de táras gyors kis fosok úgy szétszedik őket mint a szart.Bár gondolom gold is van nekik betöltve,de ha én kapok csapatba t10 japcsi tehenet nem sokáig szokott élni.Ha meg bejön a stunolós arty még rosszabb lesz nekik.
Igaz én csak teszten szórakozok ezzel.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.21. 23:41:48
Letöltöttem az installert, de csak egyet találtam. Hogy működik jelenleg az SD/HD kliens téma? Hogy tudok váltani a 2 között? Vagy már csak a HD modellek vannak meg?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
2015 szept, októberében játszottam utoljára. Akkor abba kellett hagynom. Viszont most eljött az idő a visszatérésre :D Jó itt "ismerős arcokat" látni ennyi idő után. Sok idő eltelt, eddig nem igazán hiányzott a játék, de egy ideje már újra kedvet kaptam a wothoz. Ez idő alatt nem is követtem a történéseket.
Lennétek olyan jók és írnátok pár sort arról, h milyen fontos dolgok változtak/mi történt ezalatt a másfél év alatt a játékban? Illetve, h mi lesz pontosan a kövi patchben? Egyébként kb. mikorra várható a patch? Csak mert ha nem sokára, akkor nem kezdek el még játszani vagyis inkább nem kezdem el keresgetni, felrakni, tesztelni a modokat feleslegesen. Nincs kedvem szívni velük, ha úgy is elölről kell kezdeni az egészet pár napon/héten belül.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha van bekapcsolva booster van olyan csatám is amire 90 wn7-et vagy mi a szart kapok.<#buck>#buck>
Kaptam küldiért xp boostot,aktiváltam szabad xp és legénységi xp boostot is,erre volt két olyan szar órám hogy el nem hiszed,iszonyatos pech szériám volt.Lttb-t asszem hatodszorra sikerült le duplázni,volt hogy lelökött csapattárs hídról vagy bokorban dekkoltam és spotoltam ellenséget erre balfaszok engem lőttek ki.LTTB-n van kukker meg egyebek,mert passzív spotra használom.Jah meg bc azért lőtt ki mert kempinovkán a tuti bokorból spotoltam és azt akarta menjek be az ellenség bázisára,spotoljam azokat akik a házak mögött vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.21. 20:50:33

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Örülök ha vannak booster-ek, megdobja pl. a legénységi fejlesztést stb.Külön öröm, hogy anno bekerült ez a rendszer.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez a lényeg. Sőt, az új ágyú legalább jól áll a tankon, míg a lőszernek semmi vizuális előnye. A játékmenetet is kiszámíthatóbbá teszi, egy tankra ránézve egyből tudod (ha megvan hozzá a tapasztalatod), hogy mennyit üt át, mennyit sebez. A lőszeres megoldásnál ez nincs meg, tök lutri, hogy most 600-at, vagy 800-at csap beléd, ezzel ellehetetlenítve az előre gondolkodást.
Lehetne egy adott kaliber/átütés az adott tankra,amivel lehetne nagyobb tierben is hatékonyan játszani,nem szopni a stok cuccal.
De gond lenne belőle,hogy egyes tankokon sokféle ágyú is lehet,ami befolyásolja hogy hogyan használod a tankot(sokatlövő kicsi sebzés/jópen vagy nagy pen/nagy alfa),lerohanós technika,vagy kivárós,vagy stb...
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Gyenge páncélzatú tankoknak mondjuk jó lesz, csak nekik eleve semmi jelentőségük az egész gold-kérdéskörben.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.21. 11:34:02
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.20. 18:48:59
angelus1991ster.blogspot.hu