World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öcsém olyan tuti elcseszett MM van néha,nekünk volt előnyünk,csak épp a csapat volt totál retardált,az összes barom egy oldalon kempelt.

Másik csatában majdnem ugyanez történt,csak süketperzsával voltam,tuti helyre álltam be,így hiába jöttek rám sokan nem tudtak sebezni.
Mondjuk a végén már csak pislogtam.

ROMOTO
scorp g-t venném nem kell bele gold és jól farmol, lorr is jó csak több skill kell hozzá, svéd pálya és szitu függő, nem venném meg. akármilyen prém jön majd, attól még a scorp g-t megéri megvenni.
Sherman0070
Barátom megvette a Lorr40t-t. Mentem párat vele. Jobb AMX 50 100.
STRV S1 nem éri meg. Legtöbb mapon használhatatlan.
Skorpion G megéri szerintem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Aha.
2900 dpmje van, eszközökkel a svéd tdnek 2800 dpm de 288 alfája a skorpióé 250
De az a svéd td is papír meg nem lehet észrevenni.
A lorianne meg et lő de 30 s betölteni nem jó az...
Miylen új prémtankok lesznek ezután vagy hamarosan?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.22. 18:38:15
ROMOTO
Lila és lila között is van különbség akár 1000-2000 pont is, a jobb szeretne még jobb lenni, a másik hogy pl. ha valakinek pont az a játékban a kihívás hogy gunmarkozzon akkor goldspammelni fog, a harmadik hogy sok tank igénylik a goldot, vagy az alaplöveg lehetetlen szar és csak goldddal tudja használni vagy a fullos is az, Pl. T-44 el nem sok mindent lehet kezdeni nélküle, a negyedik hogy ha tele van kredittel és nincs mire szórni akkor goldammot vesz, egyébként a csoki, kóla, stb. sok esetben durvább buffot ad a goldammonál különösen high tierben, pl. batchat, csak valahogy ez senkit nem érdekel...egyébként ha megteheti akkor miért ne tegye, mondom ezt úgy hogy alig használok goldot meg prém fogyóeszközöket, ha lenne rá kreditem akkor nyílván elszórnám ilyesmikre én is.
Mivel tartson lépést? A többi T9-es medes goldspammel?
Sherman0070
papír tank
játékosok 90%-a csak elhullik vele 1000 sebzés alatt
amúgy jó tank csak sokan nem tudják használni

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A lorrainet jobban megérni megvenni, hol lehet megnézni a tank paramétereit?
Megint meglehet venni a skopiót! Már annyit eladtak belőle, hogy mindenkinek van, lassan itt az ideje a nerfenk...
Megéri megvenni?
ROMOTO
A tank nagyon változott, HD modellbe ültetés után sokkal könnyebben belőhető a tornya, így nem tud tornyozni ezért és azért mert sokkal több high tieres járgány van szuper lövegekkel hogy lépést tartson kénytelen a goldhoz nyúlni, ennyi.
Előző csatámban 42%-os T110E4 első lövése is gold volt. Nem szín és csataszám függő a goldspam. Aki goldspamel az mind azért csinálja, hogy magasabb WN8 értéke legyen, ami egy szintig még talán rendben is van, de amikor elérted az xvm szerinti legmagasabb szintet, ott már minek? Nincs magasabb "osztály".
Dehogy a drágalőszer semmit nem jelent.Csak azt vettem észre hogy <#fejvakaras> zöld színtől és 30 ezer csatától színtől független felfelé kb. 99% csak az jön.Szóni kéne nekik,nem?
<#ravasz1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A WN8-at a védés is elég jól húzza, ha hagyod az ellent foglalni és minél több pontról reseteled az is elég szépen húzza az értéket. A gold lőszerről ne is beszéljünk, pláne olyan tankoknál, ahol óriási különbség van az alap és a prém lőszer átütése között, pl T-54. Érdekes, hogy régen a legjobb T-54 player 2500-2600 között sebzett átlagban, most mennyit is? Semmi nem változott a tankon csak bejött a kreditért gold.
Sherman0070
WN9 kéne már. Elavult ez a WN8.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Húzom a RU legénységét de egyszerűen nem hiszem el hogy milyen csaták vannak t10-ben.. Folyamat 2-3 perc alatt 0-4, 0-5... A csata első 2 percében eldől a végkimenetel mert mindenki egy oldalra megy mint t2-ben. Nagyon kíváncsi leszek fog-e változást hozni az új MM, vagy ugyanúgy 15 percesre szabott de valójában 2-3 perces castákat játszunk majd.
Csókolom!
hát ez az, és mégis hogy félt tőlük mindenki...
Szerintem 10-es sem sokkal jobb.
Nekem nincs,de táras gyors kis fosok úgy szétszedik őket mint a szart.Bár gondolom gold is van nekik betöltve,de ha én kapok csapatba t10 japcsi tehenet nem sokáig szokott élni.Ha meg bejön a stunolós arty még rosszabb lesz nekik.

Ja tudom, úgy szokott 900-t is beadni, csak 1 ezt elfelejtem sokszor csata közben, 2 akkor esélyed nincs átütni, 3 olyan baszott magas a tank, hogy alig tudsz lecélozni a tankra, nemhogy alá...
Volt egy videó ahol élete csatáit vágta be a srác és abból meg lett állapítva hogy OP tank ami alázni fog. Pedig jó ha 3-4 csatánként látok 1 esetleg 2 japán nehéztankot..
joe662
Próbàld ki,hogy alàjuk lősz,màr ha van rà lehetőség,a màsodik utàn màr égni is szoktak.
Igaz én csak teszten szórakozok ezzel.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Megaderp lol. 9-es japánnal még nem lőttem 500-nál nagyobbat 23 seces töltséidő mellett :D Olyan faszom lassú a tank, hihetetlen. Áh nagy szar az egész. Rátöltik a goldot minden áthugyozza. 10es talán jobb lesz a dpm miatt, de ez a 9es nagy szar. Sehova se érsz oda, könnyen páncélozott tankra még nem tudtam egyetlen lövést se leadni, mindig csak heavykkel kerülök szembe, mondom 500 felett még nem sebeztem az aranylőszerrel. Rakás fos. Ezért kár volt sírni :D
Solten
Udv popey! :) Osszefoglalva: a 8-as peccs ota egyre sz@rabb a jatek.

Saor Alba

Ami így most eszembe jut, az az új, brutál erős prémium tankok megjelenése (Skorpion, Liberté, Patriot, Defender). Megjelentek ezen felül a svédek, és át lettek variálva a német heavy ágak. A lényegi dolgok a következő patchben jönnek, azaz arty rework és T10 lightok. Plusz sandboxon épp tesztelik az új, nagy térképen zajló, 30v30 csatamódot.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.21. 23:41:48
launcheren belül vagy telepítéskor..
popey8
Lejárt a szerkesztési idő -.-

Letöltöttem az installert, de csak egyet találtam. Hogy működik jelenleg az SD/HD kliens téma? Hogy tudok váltani a 2 között? Vagy már csak a HD modellek vannak meg?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Sziasztok!

2015 szept, októberében játszottam utoljára. Akkor abba kellett hagynom. Viszont most eljött az idő a visszatérésre :D Jó itt "ismerős arcokat" látni ennyi idő után. Sok idő eltelt, eddig nem igazán hiányzott a játék, de egy ideje már újra kedvet kaptam a wothoz. Ez idő alatt nem is követtem a történéseket.

Lennétek olyan jók és írnátok pár sort arról, h milyen fontos dolgok változtak/mi történt ezalatt a másfél év alatt a játékban? Illetve, h mi lesz pontosan a kövi patchben? Egyébként kb. mikorra várható a patch? Csak mert ha nem sokára, akkor nem kezdek el még játszani vagyis inkább nem kezdem el keresgetni, felrakni, tesztelni a modokat feleslegesen. Nincs kedvem szívni velük, ha úgy is elölről kell kezdeni az egészet pár napon/héten belül.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem nem csak,sima booster nélküli játékkal a napi stat modom szerint 2600-3500 feletti win7 vagy mi a szar ratingot szoktam elérni,xvm nincs csak stat mnd,kíváncsi vagyok mennyit keresek.
Ha van bekapcsolva booster van olyan csatám is amire 90 wn7-et vagy mi a szart kapok.<#buck>
Kaptam küldiért xp boostot,aktiváltam szabad xp és legénységi xp boostot is,erre volt két olyan szar órám hogy el nem hiszed,iszonyatos pech szériám volt.Lttb-t asszem hatodszorra sikerült le duplázni,volt hogy lelökött csapattárs hídról vagy bokorban dekkoltam és spotoltam ellenséget erre balfaszok engem lőttek ki.LTTB-n van kukker meg egyebek,mert passzív spotra használom.Jah meg bc azért lőtt ki mert kempinovkán a tuti bokorból spotoltam és azt akarta menjek be az ellenség bázisára,spotoljam azokat akik a házak mögött vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.21. 20:50:33

Ja, megdobná, ha nem csupa ótvar csapat lenne. Ma ezzel lett végleg elegem. Ez is egy csapat lengyel autista volt. Ma a szopó roller volt soron.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Pedig csak érzéki csalódás, nem befolyásol a booster semmit sem az MM-nél.
Örülök ha vannak booster-ek, megdobja pl. a legénységi fejlesztést stb.Külön öröm, hogy anno bekerült ez a rendszer.

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt hsizem, hogy a részemről befejezetem a személyes tartalékok használatát. Mióta aktiváltam csak autista bandák folyamatosan.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ROMOTO
Meg a páncélzat sem volt túlbonyolítva ami maga után vonta a különböző lőszertípusok alkalmazását
"oly mindegy hogy löveget grindelsz vagy lőszertípust... "

Ez a lényeg. Sőt, az új ágyú legalább jól áll a tankon, míg a lőszernek semmi vizuális előnye. A játékmenetet is kiszámíthatóbbá teszi, egy tankra ránézve egyből tudod (ha megvan hozzá a tapasztalatod), hogy mennyit üt át, mennyit sebez. A lőszeres megoldásnál ez nincs meg, tök lutri, hogy most 600-at, vagy 800-at csap beléd, ezzel ellehetetlenítve az előre gondolkodást.
ROMOTO
Az AW ban nem 1-2 vh-s tankok vannak, gondolom korábban nem volt annyi lőszertípus egy löveghez, a lövegek evolúciója javában zajlott, más standartok voltak, egyébként oly mindegy hogy löveget grindelsz vagy lőszertípust...
Tudom hogy épp kifelé áll a szénája az AW-nak,de ott a lőszer kérdést lehet hogy jobban oldották meg,van egy alap ágyú,és a jobb lőszereket oldod fel xp-vel,és/vagy jobb ágyút,de legalább nem sokkal nagyobb a pen,de az alap ágyúval/lőszerrel is lehet(általában) lőni a nagyobb tiereket.
Lehetne egy adott kaliber/átütés az adott tankra,amivel lehetne nagyobb tierben is hatékonyan játszani,nem szopni a stok cuccal.
De gond lenne belőle,hogy egyes tankokon sokféle ágyú is lehet,ami befolyásolja hogy hogyan használod a tankot(sokatlövő kicsi sebzés/jópen vagy nagy pen/nagy alfa),lerohanós technika,vagy kivárós,vagy stb...

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Ez meg is van. A HEAT nem veszít átütést a távolsággal, és jobb a döntött páncél ellen, cserébe nyeli a lánc és a spaced armor. Az APCR baromi gyorsan száll, cserébe sokat veszít az átütéséből. Ez így szerintem pont jó, biztos vagyok benne, hogy az átlagjóska ezekkel sincs tisztában. Ha még bonyolultabb lenne, az végleg feladná a leckét a játékosbázis 80%-ának.
Sherman0070
APCR lőszer egy szar lenne akkor. :D Legalábbis War Thunder-ben értelmetlen lőszertípus.

Ennek az egész goldammónak akkor lenne értelem ha minden loszernek meglenne a saját elonye hátránya, de így hogy csak az áttutés a nagy kulombség így nem soka értelme van az egésznek.
Ezt akartam mondani, hogy francnak csökkentik az árát, így a nap végén ugyanott vagyunk. Még csak nem is kell nagyon arányosnak lennie, a sok hurkagyurka úgyis csak annyit fog felfogni az egészből, hogy olcsóbb lett, úgyhogy most már életformaszerűen lőheti a goldot mindenre, ami mozog. Heavyben nem fog megnyugtatni, hogy kisebbet sebeznek, ha cserébe 10-ből 9 tank nagy penes goldot fog fosni rám.

Gyenge páncélzatú tankoknak mondjuk jó lesz, csak nekik eleve semmi jelentőségük az egész gold-kérdéskörben.
Azért remélem nem annyival arányosan,mint amennyivel csökken a sebzés,fele sebzés fele ár,mert akkor nem változik semmi.(szerintem)

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Hát ha ötször annyiba kerül és fele lesz a sebzése az sem érdekel.<#whatever>

ROMOTO
Zárt teszteken a nerfelt sebzésű goldammó, a sebzéssel az ára is csökkent, ( a blitz platformnál) nem hivatalos infó a Protanki nevű bloggertől...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.21. 11:34:02
tigrincses
aztán benyomogatom.....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Hali. Csak nekem halt meg EU2? EU1-re meg nem megy föl, de QB játszik
Buff óta elég jó. Gyakorlatilag medes mobilitás csak fasza páncéllal. Mondjuk a gundep továbbra is siralmas, de nem rossz cucc az.
Jó kifogás sose rossz. <#fogmosas>
joe662
Emlèkszek arra a csatàra,Swamp volt,és màr idegàllapotban voltam,nem is nagyon eröltettem a dolgot,mikor elkezdtèl lebontani<#hawaii>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jájj háát dikk! Nímkő megsírtődni, ha killűllek. Csájsukerijje, csáreszávri!
Utóbbi mi a rossebbet jelent? Tíz éve halottam először, de még a lovári nyelvet tanuló osztálytársam se tudta mi az.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.20. 18:48:59

angelus1991ster.blogspot.hu