418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #396279
-
Eladó account ha valakit érdekel:
https://m.ebay.de/itm/253161362190?_trksid=p3984.m1555.l2649&_mwBanner=1 -
Userx2 #396277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1-2 hónap pihenőt javaslok, saját tapasztalat alapján. -
Gyuszopapa #396276 Már lassan ezért nem fogom elindítani a játékot.Marha élvezetes stock tankot grindelni.Főleg úgy hogy a top tier jórészt marhák gyülekezete.
Top tier Tortoise-ben ülő 67wn8-as majom képes volt a csatát az artyk mellett végig campigozni.Majd mikor mindenki meghalt lőtt 1-et és szarászedték.Mi lehet neki ebben a játékban ami érdekelheti nem tudom. -
Még ne jöjjön,mert 390k xp kell a 215b ig
-
YouTube-on egyre több videót látok az elrontott tier6, tier8 mm-ről. Nem kéne ezt az egész új mm-et visszavonni, mint ahogy az új lepattanási rendszerrel volt a svédeknél teszt szerveren? -
Jöhetne már ez az új patch. Kéne valami, hogy kedvem legyen wotozni. -
plutoka #396272 tegnap mentem 5 kört rankedbe, elég is volt. Első 2 kör győzelem, de küzdős. BC-vel első körbe a 4 kill kellett, másodikban a 7.5k spot, hogy nyerjünk. Következő 3 csata BC és IS7-el volt és bárhogy hajtottam esélytelen voltunk nyerni. A legjobb amikor prohorovkán 2 tankunknak 1 perc kelett hogy meghaljon, majd jött 12 perc rohangálás tőlem, ellenségtől camp. A végén megjelent full HP-s csillagromboló és E4, a két arty meg vigan végig röhögve szedte a csapatot. Ebből elég is volt.
Inkább rohangálok random, kevésbé unalmas, kreditet is lehet keresni és nem idegesitenek annyira a top tier gyökerek se. -
diegho™ #396271 Végre nekem is meglehet az O260, 50B-vel és 5a-val nem akarta beadni a 3x hp blokkolós küldetést, nem mintha érdekelt volna. -
Angelus1991ster #396270 *De számomra az azért való idegeskedés teljesen felesleges volt, ha ezt tudom, hogy ilyen rendszeren dolgoznak, akkor az egészet letojom és értelmesebb dologgal töltöm az időt. -
Angelus1991ster #396269 Nem kell feleslegesen rágörcsölni a 15.-ös misszióra és végre meglesz a szar T-55A. De az azért való idegeskedés teljesen felesleges volt, ha ezt tudom mégjobban leojom az egészetés értelesebb dologgal töltöm az időt. -
Plata #396268 Ma megint ritka szarul megy.
Annyi marhával találkoztam hogy nem igaz.
Sokszor sajna csapattársak voltak a barmok,az előbb bc12-t akartam leduplázni,erre belém kötött egyből indulás után T28 proto,lökdösött meg nekem jött mikor jó spot helyre akartam menni,végül fogtam magam és mikor újra lökdösni kezdett elkezdtem hátrálni,erre a bc felmászott a protóra.
Elkezdett sérülni protó,vette az adást és többet nem piszkált.
Amx m4 45 jön szembe és lődöz golddal,klasszul pattan az O-Ho elejéről,a troll ágyú nem pattan az amx-ról.Erre amx úgy gondolja hogy le rammol.
Meg sem karcolta O-Ho-t de ő meg szarrá ment.
-
Na ez egész jól hangzik. Még lehet meglesz az Obj.260. -
Hát ha a kövi peccsben lévöre gondolsz,az csak átdolgozása lesz a réginek.Pár küldit megváltoztattak,folytathatod onnan ahol abbahagytad.
És az uj rendszernek köszönhetöen,át is lehet ugrani küldetéseket.Bövebben.
Reggeli pedózás E25-el
Persze lt-el nincsen ilyen szerencsém,3 arty kill
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.09.19. 10:09:50 -
Sziasztok. Ideje nem olvasgattam a fórumot. Új IM, ami jönni fog majd az elejéről kell kezdeni, vagy ott folytatom, ahol abbahagytam? -
viper07 #396264 A Rangsorolt csata tegnap még bugos volt - nálam legalábbis - . A vesztes csapatban 2x is voltam az alsó részben mégsem veszíttettem stráfot.
-
A beforgatott maus lövegpajzsa lőhető,a legtöbb 10es goldja viszi.Cw-n Sh-n csak ott lövöm,persze ha az rng nem máshová teszi a találatot
Meg persze messziről tényleg lutri a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #396262 Hááát azért nem teljesen. Mikor szidom magamat, mert csak 6 gold lőszert vittem wz-111-5el a nagy pályára és jönnek a Mausok. Múltkor is amx30l golddal sehogy se tudtam belőni meszebbről, forgatva volt persze, de a tornya is pattint messziről Maus be van forgatva lőheted te azt arannyal. Max a jgdpz meg ezek viszik át, de még azok is simán pattannak. -
Hát,már nincs is akkora visszatartó erejük mint régebben. -
Hah, lőtt már át E100 közvetlen közelről HE-vel 2x egymás után full dmg-re, szóval a tapasztalt E3 tulajokat már meg sem lepi semmi. :-D
Ahogy lentebb irták, perpill a camo, mobilitás, rof a király. A páncélzat értéke 0, amig csak egy gombnyomás, és átütnek, ahol nem szégyellnek. -
Úgy néz ki,de azért ez k..a röhejes ebben a formában.Gondolom az E3 tulaj is csak pislogott mint a hal a szatyorban
-
Plata #396258 Az a baj már nincs közös cset,így már kb semmi értelme trollkodni.
Régen annyira jól szórakoztam az anyázós beszólásokon.
Meg a sok idétlen és műveletlen balfék dumákon.
-
lammaer #396257 Ez nem IQ... ez az internetes bátorság, chatben mindenki kemény, mert nincs következmény. Én is :D -
Ahogy olvasgatlak benneteket, mosolygok (együttérzően persze), hogy ugyanez megy XBOX ONE-n is! Beáll a marha, alaptornyos T29 merőlegesen az ellenfél felé, és odafordítja a tornyot (majd én most jól megdurrantalak, gondolja a "csapattárs"), nem számít a hülyének, hogy lövik az alvázát, láncát, továbbra is kitartóan ott áll! Nekem is van rossz napom, én is elnézek néha dolgokat, de ahogyan írtad, ezek a 3 perc alatt 0-10-es csaták kicsit bosszantóak. Ha adja a játék, akkor is csak úgy 5-6 csatáig, aztán szopóágra rak. Kínkeservesen lehet csak fejlődni így. -
Első görgőtől jobbra tartott a lőszer, simán átüthette egy jó pen rng-vel. -
Plata #396254 Mert csak azt vettem figyelembe hogy o-i van a szövegben.
-
Ezt most így hogy
gondoltam láncon tartom,mert mást úgy se tudnék tenni,jól jön az az assist,erre a 3.ik lövés
Befordult a sarkon vagy mi
-
liberty2 #396252 Itt is odaírtam, ezért nem értem, honnan vetted, hogy O-I -
Plata #396251 Nézi a rosseb mi a description,itt megnéztem oszt kész. -
liberty2 #396250 O-I Experimental volt, nem O-I. Olvasd el a descriptions és am. igen... TS-en mindenki megsüketült, kb úgy röhögött mindenki a szakaszában. :D -
Plata #396249 Elég tré,ki volt ez az agyhalott aki taposni próbált?
O-I troll ágyúja BDR-t egy lövésezi.Még az ARL-t is. -
liberty2 #396248 Legújabb agymenésem. O-I Experimental eltapos mindenkit. :D
-
Plata #396247 Nem rossz ez most sem,de mi a francot csináljak ha mindig mindenki kempel a rohadt bázison?
Feladom mára,nem tudom le duplázni,de voltak vele ilyen köreim is.
Igaz az előző csatában meg kb semmit nem találtam el vele,vagy alá vagy fölé vagy mellé.
-
Megamax #396246 https://youtu.be/Tvnp7l1bh8M haladok az FV fele, ha nem doglok meg az elso percben akkor brutalis csatakat lehet ezzel a doggel menni. -
Megamax #396245 Buff utann egy igazi álom lessz. Nekem is ott van kifejlesztve de a charioteer nel megaltam es megvarom mig kapnak gundepet aztann folytatom. -
Plata #396244 Conway-t nem tudom leduplázni,megint full kemp volt,med heavy light minden kempelt.
Igaz vesztes csata lett de kaptam 1448 xp-t,lehet megelégszem ezzel. -
Megamax #396243 Nem kell csodalkozni ha heavy campel, se pancel se sebesség vagy az a pancelja is ami van az is csak tavolrol jó mert akkor legalabb kell celoznia az ellenfelnek a goldal hogy eltalalja. Ha megnezitek egyre tobb a td me g a gyors mozgekony tank. Heavy vel nem eri meg jatszani. Legyen jo agyu meg mozgekonysag vagy álca. A pancel tulertekelt. -
Plata #396242 Én őrült szinű vagyok. 
Most 49 tank van a garázsomban,jó részt T5-6 vagy T8-9 de T10 is akad.
De nekem csak a T8-ig tetszik.
Amerikai ág kifullozva,ruszki is nagy részt,többi összevissza.
Jah van pár prém t2-3 tankom is,de azokkal kb 0 csatám van,meg van 5 tank ami csak legénység tartásra van bent.Mert a barakk tele.
Kedvenc szórakozásom light tankokkal kamikaze medált szerezni.
Ezért most nagyon vacilálok,csináljak egy új td-t kínai avagy svéd,vagy húzzam ki kínai light-ot,hátha azzal lehet jól kamikazezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.18. 10:52:54 -
Megamax #396241 Legkozelebb egy keppel is erositsd meg meg egy névvel. Mar csak azert is hogy az ilyeneket blaclist elhessem. -
szaboz80 #396240 Nem tudom milyen színű vagyok (valahol a béka s..ge alatt), de biztos nem én voltam... :) Azonban én is szívesen szakaszolok olyan személlyel, aki segít egy kicsit is fejlődni (van hova :) ). Nekem az egyetlen gondom, hogy csak esténként 20:00 és 21:30 között van lehetőségem a játékra (2 kis gyerkőc miatt) és 3 db kifullozott VII. tieres TD (2 német, 1 amcsi) áll rendelkezésemre...