A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hányszor megsz..tott,hogy mikor ráfordultam az ellenségre,és gondoltam most mát ennyi elég,azt mégse
kalimpálok vele jobbra balra néha
A legjobb az volt mikor rájött egy E100,de nem tudtam meglőni a hasát mert nem hajlott le a cső,pedig még volt vagy 20m köztünk,egyenes úton
Amugy kezdek megbarátkozni vele,nem olyan szar mint annak elötte gondoltam,Elég sokszor rak top nak,akkor lehet nyomni előre,szemböl elég jo a páncélja sztem.Tegnap belémtárazott egy 57ht,0 sebzéssel,persze a következő tár már gold volt
,de én is így szoktam,úgyhogy ez nem is érdekelt.
Álcafestésen gondolkozok,hogy megéri e tenni rá,ilyen 1 hónapost,nem tudom menyit dobna rajta.
Edig 2 nap alatt beletekertem 80k xp-t,de rengeteg a vesztes csata,még szerencse,hogy van rengeteg boosterem.Igaz csak napi 2x2 orát tolom,de már így is néha idegölő,nem vagyok hozzászokva a grindhez. De most tolni kell,mert utána meg kell majd a credit is.
Pár tegnapi csata,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!