banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Nekem a régi jobban tetszett, amikor legfelül volt a legtöbb tank. Ez, hogy legkisebből ennyi van, valahogy, olyan mintha tényleg nem lenne csapatod. Azt kellett volna csak kijavítani, hogy a tanktípusok legyenek jól elosztva csapatonként, arty nerf már megvolt, szóval nem tud molesztálni az arta már semmit sem... régi mm jobb lenne szerintem. Full tier8 sem jó szerintem. Az olyan fura és játszhatatlan is legtöbbször...

Ja meg az volt még írva, hogy amelyik tierrel sokan játszanak az nagy valószínűséggel 15-15ös leosztást fog mindig kapni kb.
    Erre tier8 megy 3-5-7es lesztásba állandóan. Így még az OP prém tankok sem jók.
    pl. én a Krájzler géef-et egy szarnak tartom, ahogy lehet lecserélem valami másra.