World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legörgetve elolvashatjátok a megváltoztatott artys IM-ek követelményeit.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.19. 19:20:13
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 12:07:43
Írtam ticketet, de le se szarnak. :(
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.04.19. 11:00:02
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 10:39:24
Ígéret? Te most 1 év kihagyás után random betoppantál és folytatod, amit befejeztél? Test szerver? Hírek?
Na amit te csinálsz az a magyar community mentalitás...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jó elosztás.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
https://worldoftanks.com/en/news/general-news/update-918/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Nagyjából ez a mentalitás jellemzi azt a qrva országot.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.19. 00:08:22
Értem... van egy ígéret hogy majd most már jó lesz... :)
+1 tipp:2-3 héten belül felrobban a fórum az arty bénítás miatt... lol.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.18. 23:16:45
Kövi patch-ben rendbe lesz hozva. Muszály 2 héttel a javítás előtt ezt hibáztatni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De tény,ha csak azt nézem hogy melyikben szebbek a pályák akkor a WT a nyerő,ha lehetne pecázni is akkor csak WT-vel játszanék,igaz csak pecázgatnék a tó parton,mert a játék többi része szarr.
Balance,mm,tankok maguk és a fizika is ótvar.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
... A wot nem War Thunder, a Wot egy verseny játék Oroszországban... A War Thunder pedig egy, szimulátor szinte.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
angelus1991ster.blogspot.hu
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Imádom az ilyen kritikákat, ahol fingja sincs mit hasonlít mihez.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:38:32
<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:31:26
Oszt az igazgató gondolta megvédi az állatokat.
Azt nem tudod véletlen lesz-e tankcsere? Gondolok itt az RU -ra.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:22:53
A Pz.Kpfw. III M és N változatain alkalmaztak 5 mm vastag páncéllemezt a harckocsitesten és a tornyon.
A Stu.G. III és Stu.G. IV változatain is alkalmazták a köténylemezeket.
Hálós köténylemezzel felszerelt Pz. IV J a saumuri páncélosmúzeumban (fotómontázs)
A Pz.Kpfw. IV G, H és J változatain is 5 mm-es páncéllemezeket alkalmaztak a Pz. III-éhoz hasonlóan, azonban a J változaton a háború végéig perforált, illetve hálólemezeket alkalmaztak, amik hasonlóan hatásosak voltak a kézi kumulatívfegyverek ellen kisebb anyagfelhasználás és össztömeg mellett.
A Pz.Kpfw. V Panther minden változatán alkalmazták, azonban egyedül az oldalpáncél előtt, átlapolva, melyek leértek közel a futógörgők tengelyéig.https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6t%C3%A9nylemez
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:13:44
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:12:41
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sokat sebeztem már ideje volt ezt valamivel gátolni, itt lőszerrekeszt kaptam meg kilőttek a vezetőm. Kíváncsi leszek rá, ha bejön ez a 90s fogyócikkes dolog, hogy oldják meg ezt?

Lezúztuk az artyt meg a pörsinget, megyek vissza a JT8.8 ra mert ott maradt 94 hpval gold töltve. Mit lő nekem ammoracket :D

Már csak két pörsing meg egy td van megyek tovább, de már nagyon sokat nem sebeztem egy TDt megöltem. Az utolsó pörsing tetejéről lepattantam golddal nem tudtam 9et ölni...

Hát mondanom sem kell ezután a csata után egyből felbasz tier Xbe.....

Előtte is úgy kezdődött, hogy Tier X, a következő csata 3 db tier IX es heavy. A következő csata lett ez a 8 tieres, de mit ad isten, ilyenkor meg jönnek a platons csávók, 3 db pörsing volt.
Simán szivat a játék, mikor meddel megy az ember, betesz az enemyhez több meedet. De ilyenkor nálunk kevesebb a heavy, amit lezúznak az enemy heavyk, mert ott is többen vannak. Nálunk a hevyk helyett vannak tdk amik hátul kempelnek kiveszik magukat a csatából csak akkor avatkoznak játékba mikor már mindenki meghalt tőlünk. így könnyű az ellenségnek nyerni...
Amikor heavyvel megyek akkor vagy betesz mellém mé egy heavyt vagy egyedül vagyok az ellenségnél meg van sokkal több heavy.
Kurva jó lett ez a játék...
Miért nem látni sok unicum játékost? hova lettek, jó ha 20 csatából egyszer találkozok egy lilás játékossal....