418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csajszit is kapsz ugyanúgy majd, szóval továbbra is érdekelni fog az egész cucc. :)
U.i.: Jogos a 18, matek fail 2 :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.15. 13:00:40 -
pett3rson #396198 Biztos Én vagyok a hibás, meg fáradt is, de egy részét még mindig nem értem, hiába magyarul írtad. :D de mondom, bennem van a hiba, majd ha látom a gépen megértem :) -
TiborTamas #396197 Azt nem írják, hogy marad a mostani rendszer, hogy a 15-ös küldik megnyitásához először meg kell csinálni az előtte lévő 14-et, de igen, valószínűleg az így marad, szóval jogos... :D Mindegy, egyébként sem a tankok érdekelnek, hanem maguk a küldetések, mint kihívás. Szóval engem annyira nem érint ez a kiváltogatós történet, mert ha jönnek újak, akkor azokat is mind önerőből fogom behúzni. Esetleg, ha kell a jutalom az adott küldikért, mert mondjuk kevés a kredit, majd akkor elnyomom rájuk :D
(Ja, és csak 18 fog elmenni egy ág fullozására :P)
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.09.15. 12:35:21 -
Már hogy tudnád kiváltani az első tankot? 19 commodation el fog menni egyetlen ág (pl TD) fullozására... -
TiborTamas #396195 Pedig nem katyvasz, teljesen érthetően le van írva minden. Röviden összefoglalva:
Eddig a 15-ös küldik teljesítésért úgy nevezett elismerések jártak (vagy nem tudom, hogy van lefordítva a magyar kliensben - commendations). Ha csak elsődlegessel teljesítetted a küldit, akkor 4-et kaptál, ha másodlagossal, akkor 5-öt. A tank megszerzéséhez ezekből kellett 20, viszont az előző tankok megszerzése után megmaradó elismeréseket nem tudtad felhasználni.
Most ezt úgy alakítják át, hogy a 15-ös küldik elsődlegessel való teljesítéséért jármű komponenseket fog adni (vehicle components). Ezekből 5-öt kell összeszedned, ha szeretnéd megkapni a tankot. A másodlagossal való teljesítésért parancsokat fog adni (orders), amiknek az a haszna, hogy ki tudsz velük váltani olyan küldetéseket, amiket nem sikerül megcsinálnod (csak az elsődleges részüket). 1 küldetés kiváltásához 1 ilyen orderre lesz szükség, kivéve, ha 15-ös küldetést akarsz kiváltani, mert akkor 4-re. Ha egy orderrel kiváltott küldetést később sikerül teljesítened, akkor visszakapod a felhasznált ordert és újra felhasználhatod. Az orderek tovább is vihetőek a következő küldetéssorozatokra.
A patch napján az eddig másodlagossal teljesített 15-ös számú küldetések után visszamenőleg is megkapja mindenki a hozzájuk tartozó ordereket.
Szerintem ez nem kis könnyítés lesz, és valamilyen szinten örülök is neki, de én a beharangozott "new personal missions" alatt azt hittem, hogy tényleg jönnek már végre új küldetések új tankokért... :( Így viszont, ha egyszer végre kijönnek, akkor az első tankot egyetlen csata lejátszása nélkül a garázsba tudom majd dobni, mivel nekem a játékban lévő összes küldetés kész van másodlagossal, és ezekért rögtön 20 ordert fogok kapni, ami ugye 5 darab 15-ös küldetés kiváltására elég... :D
És akkor még Dzsémsznek a válasz: Ha a leírtak alapján nem világos, akkor nem, nem lehet a Stug-os küldetések ismételgetésével küldetéseket kiváltani. Egyszer kapod meg csak az ordert, ha már egyszer teljesítetted másodlagossal. -
pett3rson #396194 Nem túl rossz az angolom, de ebből nem sokat értettem amit itt leírtak, katyvasz az egész szerintem. Ez majd akkor derül ki, ha behozzák az update-et...addig még változhat is. -
Valaki aki nàlam jobban tud angolul,rànézne az alàbbi linkrre.
Jöl értem hogy ha kapok tokeneket a 15.küldik kimaxolàsàért,felhasznàlom,majd az ujra teljesítésêrt,megint megkapom?
Igy egynémelyik obj- küldit ki lehetne majd vàltani, a stug4 15ős küldik ismételgetésêvel? -
Plata #396192 Megnéztem a Matildát,jelenleg lófing legénységgel 1.94 a töltés ideje az ágyúnak,tudnám hova a bánatba raktam a két skilles legénységét.
-
ozbom #396191 Miért lő folyamatosan ammoracket az ellenség? Minden csatában eltalálják. Ez azért kezd egy kicsit frusztráló lenni. -
Sir Charles #396190 HAHAHA, a legegyszerűbb Mastery Badge, amit valaha csináltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vajon, hogy sikerült? Megoldás a 2-es képen
A marha
-
Plata #396189 Jelenlegi metában is lehet radley waltert csinálni matildával. 
T14 nem kapható? Ezt nem tudtam,a dagi maca már sok éve a garázsomban van.
Matilda rohadt fun és a csörcs is,nekem ingyen van meg mert ajándék volt.de nagyon mókás.
Matilda iszonyat gyors ágyújával baromi jó hecc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 22:03:57 -
csak a T14 már nem kapható,a churchill meg olyan lassú hogy mire bárhova odaérsz vagy full gyalázás vagy full szopás van.excelsior meg matilda is olyan lassú mint a bűn,semmi keresnivalójuk a jelenlegi metában.
arról volt szó mi fun,az meg egyik sem áll arra amit te írtál.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.09.14. 21:56:35 -
Személyes küldik átdolgozása!
Talán így lesz végre t55a-m.Ki van maxolva a stug,és a t28 is
-
Plata #396186 T14 Churchill is jó.
T14-el toltam le a stug heavy küldiket.
Mivel marha sokat tud sebezni és mellé még marha jól bírja a strapát is.
Na meg Excelsior és Matilda BP,
Matilda néha elmebeteg sok lövést kibír,az ágyúja meg baromi gyors.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 18:00:37 -
T5,háát maximum a pz.t25 ami ha nem is fun de életképes,a többi nagyon nagy nope -
Igen próbáltam, semmi :(
Reggel fél 7 kor kaptam az üzenetet, azóta semmi. Írtam a supportnak, hogy mi a helyzet, remélem hamar válaszolnak, mert a leírás szerint 72 órám van. Mondjuk nem terveztem 5 ös tank vételét, csak a Defendert majd ha megint bejön, de ha 70% al adják olcsóbban akkor lehet veszek egyet. Egyébként melyiket érné meg? Csak a FUN számít. -
pett3rson #396183 aham, gondoltam, hogy megszívom :( nem baj, a napi ajándékokat is tudom értékelni. Egyébként nemtom mi van, de tegnap is elég jó köröket tudtam menni. 13/15 volt a statom, 87% winrate bakker, aztán persze mentem bukóba, úgyhogy ki is léptem :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.09.14. 15:08:14 -
Plata #396182 Szerintem nem,mert 4 spéci embléma kell,viszont ha négy küldi kész kapsz emblémát,de ha további napokon is megcsinálod nem.De a napi jutalmat megkapod,szerszámkészlet meg egyéb fos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 14:45:13 -
pett3rson #396181 az a challenge ami 4500 XP-ig adja, az számolódik tovább? nekem tegnap 6/4 volt, az jót jelent? jó lenne ha tudnám vinni tovább, múlt héten elszartam, 3-at csináltam meg és utána nullázta :( buktam egy bélyeget.... -
pett3rson #396180 Próbáltad azóta? Lehet kicsit késésben vannak a weboldalon, bár nekem ilyet azonnal beadta. supportnak levél esetleg? -
Plata #396179 Gyökér gold noob obj lövöldözik valahonnan a francból,de nem látom honnan,de elég balfék volt,volt hogy el sem talált.
Végül fel spotolódott,a bázisuk mellett egy bokorban dekkolt,988-at pusziltam bele,de kigyulladt és nem volt nála oltó.
-
Sziasztok,
Kaptam egy üzenetet játékban, hogy most 70% kedvezménnyel vehetek Tier5 premium tankot. De nem találom a kupont és ha rámegyek a vásárlásra, akkor sem jön fel a kedvezmény.
Ötlet? -
ozbom #396177 Én meg mostanában el se jutok addig, hogy vissza tudjak lőni. Mert már nincs mivel, mert kilőtték a tankomat. :D -
tothgyorgy #396176 Ami szokott. -
én nem mondom,hogy szar ez a játék,de amikor 5 perc alatt OHoval kap az ember 3 ammoracket full szemből,akkor azért úgy elgondolkozik mi a büdös fasz is történik itt... -
Shh, hogy merészeled idehozni a saját józan eszedet!? :-o -
Plata #396173 Hát így ránézésre Radley,Pascucci,Kolobanov,Top gun,Nagy kaliber.Ha nem pontosan írtam nevét bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 16:01:24 -
pett3rson #396172 Úristen, ennek felét nem ismerem..mármint a kitüntetéseknek. de nagyon pofásak :) grat -
Régi jelenség, oldalakat lehetne írni az okokról, összefoglalva a legfőbb ok talán az évről-évre egyre idiótább játékos felhozatal
meg a szar MM, goldammo, +-25% RNG, játékevolúció, egyre több járgány egyre nagyobb pen, alfa, rof meg a rejtett scriptek ofkorsz 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.09.13. 14:19:12 -
Plata #396170 Már jó ideje ez megy. -
ozbom #396169 Miért van rengeteg 0-15 vagy 5-15-ös meccs a játékban? Az előbb is 2 perc alatt vége volt a csatának. -
TiborTamas #396168 Ez pont annyira volt saját tier, mint a tier 9-eseknek, amikor téged dob be ellenük a Jagdpantherrel. Ettől függetlenül persze szép eredmény. :) -
Rammsch31n #396167 kihúznám én az FV 215-öt... ha lenne rá időm. :D -
Userx2 #396166 Szép. -
Still_I_Rise #396165 Igaz!
Amiért még játszok, azok a ritka csillag együttállások, amikor a klasszik vas a saját tierjét kapja és összejön minden.
Igaz, hogy ilyenkor leginkább a saját csapattársaknál már csak az ellenfél retardáltabb.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.12. 23:08:47 -
Userx2 #396164 Szerintem nem éri meg rágörcsölni. Két évig semmit se kapcsoltam be. Most is csak a 3 csajért érdekelt jobban.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.09.12. 22:21:11 -
Plata #396163 Az amcsi light ág is átalakul úgy tudom.
Lesz táras light és nem táras light ág, -
Az a td veri a mezőnyt és a kínai ágon is tán a legjobb vétel, egyébként gratula. -
Ha már küldiről van szó, ma csináltam meg az egyik obj260-as TD küldit, 5k damage, ne legyen sérülés, a meglepő talán az hogy a pont fejlesztés alatt álló 7es kínai td-vel sikerült :D (se bia, épp hogy van 6.ik érzék, az is csak úgy hogy freexpéből boostoltam :)
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2017.09.12. 22:07:50 -
Október közepén jön az új peccs, szept.21 én indul a teszt, röviden top lightokat újrbalanszolják, angol ág átalakul, fosh mintára cserélődnek a tankok, type 59 buffolva lesz, hd pályák elmaradnak.