World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LINK

Legörgetve elolvashatjátok a megváltoztatott artys IM-ek követelményeit.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.19. 19:20:13
Ha más is látja, akkor hogyan kapnád meg az egészet? Ha hárman láttok egy tankot, akkor harmadát kapod annak, amit azok lőnek, akik amúgy nem látnák.
arról nem is beszélve, hogy nekem van 2 bruda is!
ROMOTO
Jah és ami érdekes volt hogy a td-k gyakran beállnak artyt védeni a lightoktól, a medek meg kontrákat szoktak nyomni, azaz a lightokat szórják szét...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 12:07:43
ROMOTO
Jah, egyébként most először látom hogy kezd bejönni a tankszerepkörökön alapuló csatázgatás, gondolom mert mindenki a lightokat húzza és artykat próbálgat, ez kifejezetten eredetivé teszi a játékmenetet az unalmas med meta után, a kicsit is jöbban összedolgozó csapatok hatékonyabban darálják be a bénább oldalt, a jobb playerek lightokkal rengeteg sebzést hoznak az artyknak és mellette némi összjátékkal és agresszívebb játékkal simán kikapják a kreténebb oldal hátában álldigáló artykat, mivel nincs nagy alfa és páncél így jobban össze kell dolgozniuk hogy legyűrjenek ezt-azt, előtérbe kerül fókusz, amikor többen lövik, fogják be a kolbászoló ellenfelet, stb., városi pályán persze az utcákon nehezebb megoldani de a vegyes (épületek és nyílt terep) pályákon is elég jól működik.
én kb 1 hete kaptam egy olyat hogy 10 napig 20%-al olcsóbban vehetem meg az IS-6-ot...(reg: 2011 június 13)
Én se kaptam meg, de nagyon nem vág földhöz
úgy imádom a játékot mikor az 50 méteres szabájjal spotolok egy tankot ki is lövik de a hpjának kb harmadát kapom csak meg.
Van még olyan, aki nem kapta meg a 30%-os kupont, pedig megvan a 6 év?
Írtam ticketet, de le se szarnak. :(

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Az oldalankénti 3-3 artynak van egy káros "hatása" is. Az eddig megszerzett Pascucci medálok értéke jelentősen degradálódik... Azért az szívmelengető volt, amikor behúztad a hármas arty kill-t, most meg oda fogják adni kettő után is... <#rinya>
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.04.19. 11:00:02

ROMOTO
Annyira nerfelték az artykat, hogy a top 3 sebzőbe lehet vele kerülni ha nem hullik el az ember az első 5 percben, még nekem is megy vele csirke legénységgel...beszedegettem mindenféle top sebző stb. plecsnit meg jönnek a stunnolós küldik sorozatban mindenféle artyval amin én csodálkoztam a legjobban, szerencsétlen heavyk repeszpáncél nélkül szopni fognak, bár volt olyan hogy tier 9 orosz artym lövését levette mellel (lövegpajzs) 0 dmg nélkül egy tier 10 E3 td és vicces hogy az arty sebzés nehezekbe gyakran megáll 40-90-250 dmg tartományban még nagyobb tierekben is, eszméletlen pontosak cserébe... itt most oldalanként 4-5 tier 8-9 light és 3 arty van átlagban, szvsz ilyen mennyiségben a lightok, ha nem balfékek, eldöntik a csatát az első 5 percben, a városi pályákon persze szívnak, szvsz aki nem alkalmazkodik gyorsan az sokat fog feszkózni<#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 10:39:24
13 fős csapatok... Ha nincs annyi játékos, hogy meg legyen a 2x15 fő, akkor ne várjunk kiegyenlített MM-et...

Meglátjuk az EU szerveren mennyire fog beválni, itt azért kicsit más a helyzet mint az NA szerveren. Meg majd a sebezz nálad nagyobb vagy ugyan olyan tierű tankot küldetésekre mennyire fog kihatni. Látványos javulást még nem várok majd az mm-től patch után de mindenképp jobb lesz a helyzet.
ROMOTO
Üdv a klubban...
Sherman0070
Eddig 1 patch sem volt az mm javítására ami óta játszom. (Ha jól gondolom)
Ígéret? Te most 1 év kihagyás után random betoppantál és folytatod, amit befejeztél? Test szerver? Hírek?

Na amit te csinálsz az a magyar community mentalitás...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó lesz ez.<#whatever>
Jó elosztás.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
3top tiert pakol, vagy ha többet akkor nem rak 3 tiert össze csak kettőt, arányos tanknemek mindkét oldalon, stb. Személyes tapasztalat kb. tucat csata alapján...de ismerve a nagyérdeműt ajvékolás nélkül nem fog menni...
Master91
Szia teszt server

Ott mentem jó pár kört, és tetszett az mm.
"Csak" 6 év kellett hozzá.Amit nem tudunk hogy igazán sikerült-e nekik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Az NA szerveren játszom a 9.18 al.., hivatalosan megírták hogy először az NA kapja, aztán a többiek, egyébként most kicsit fáradt vagyok ahhoz hogy paranoiásokkal vitatkozzak, a saját szemednek csak hiszel <#zavart2>
https://worldoftanks.com/en/news/general-news/update-918/
HTS s3rg1nh00
na majd ezen a hídon akkor menjünk át,ha odaértünk...ígérgetni sokmindent lehet...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ROMOTO
Shermann már mondta hogy 1-2 héten belül megoldódik az MM , az NA szerón mától már új van, kb 1 hónapja a csapból is ez folyik hogy jön az új, erre te benyökögöd csak azért is...erre mondtam hogy szerinted kit érdekel a hisztid, comprende?
Milyen mentalitas? Hogy leorditod ha nem ert veled egyet?!

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Bravó, remek érvelés!
Nagyjából ez a mentalitás jellemzi azt a qrva országot.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.19. 00:08:22
ROMOTO
6 éve ez van, kit érdekel szted?
Ne haragudj, de momentán ez van MOST és ez van már több "javító" patch óta.
Értem... van egy ígéret hogy majd most már jó lesz... :)
+1 tipp:2-3 héten belül felrobban a fórum az arty bénítás miatt... lol.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.18. 23:16:45
Sherman0070
Könyörgöm ne a HP elosztást nézd. A rossz tanktípus elosztás miatt van ez.
Kövi patch-ben rendbe lesz hozva. Muszály 2 héttel a javítás előtt ezt hibáztatni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Vajon tudják ezt még fokozni?

WT-ben szépen van szimulálva a környezet,nagyon nagyon szépek az erdők a virágok,de a játék maga egy rakás szár.<#vigyor>
De tény,ha csak azt nézem hogy melyikben szebbek a pályák akkor a WT a nyerő,ha lehetne pecázni is akkor csak WT-vel játszanék,igaz csak pecázgatnék a tó parton,mert a játék többi része szarr.
Balance,mm,tankok maguk és a fizika is ótvar.

Sunsetjoy
Codiee írni tud "értelmesen" és "helyesen". :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tigrincses
A videó alatti hozzászóló a Codiee, mond valamit:
... A wot nem War Thunder, a Wot egy verseny játék Oroszországban... A War Thunder pedig egy, szimulátor szinte.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Inkább csak megmutatja a (kőbányai, borsodi stb.) nézőinek, hogy kezdőként melyik harckocsis játékot érdemes választani. Amúgy ebből, a napiszaros alomból integet ki Hopka is.

angelus1991ster.blogspot.hu

tigrincses
én a dumáján röhögtem, előadás módja az van neki <#bohoc>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Sherman0070
Ez fogyatékos? :D
Imádom az ilyen kritikákat, ahol fingja sincs mit hasonlít mihez.

tigrincses
Meg kell hogy védjem a WoT-ot, számomra egyszerűbb ,kevésbé fáraszt le mint a WT.. és élvezetesebb is, a WT-ben a csúszkálás röhejes, bár régebben jobban tetszett a Warthunder ,azért ma már ezt nem mondanám el, manapság elég trágya lett de azért néha veri a WoT-ot ,viszont akkor nekem is oda kell tennem a vasat. Másban jobb és másban rosszabb, ennyiben maradok. <#mf1>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:38:32

tigrincses
WoT vs War Thunder

//www.youtube.com/embed/1ZKv7vZG73M

<#taps>

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:31:26

tigrincses
<#action><#beka2><#boxer><#duhos2><#ejnye1><#taps><#nevetes2><#hehe><#circling><#zavart1>

Mert az állatkertben lövöldöztek a migránsok.<#fogmosas>
Oszt az igazgató gondolta megvédi az állatokat.

tigrincses
kösz, látványosabb is így, bár nem tudom előnyöm származik -e benne a játékban, mindenesetre jópofa.

Azt nem tudod véletlen lesz-e tankcsere? Gondolok itt az RU -ra.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:22:53

burn... :D
Köszönjük Matyi, senki nem tudta, mi az a köténylemez. Egyébként a legutóbbi patchben került rá.
tigrincses
A köténylemez (németül: Panzerschürze) rendszerint páncél-acélanyagból, vagy gumiból készített kiegészítő páncélzat, melyet a harckocsik – korábban rohamlövegekre is – és lövésszállító páncélosok oldalpáncéljai elé szerelnek fel, növelve a páncélzat védelmét. A második világháborúban terjedt el használata, a Szovjetunió elleni német támadás után, 1942 tavaszától. Főként a német páncélosalakulatok alkalmazták a hatékony szovjet páncéltörő lövedékek célballisztikai teljesítményének rontása érdekében. Elsősorban a szovjet harckocsivadász-alakulatok páncélromboló puskái – PTRD és PTRSZ – ellen szerelték fel a Pz. III és IV harckocsikat, azonban a kézi kumulatív páncéltörő fegyverek ellen is hatékonynak bizonyultak. Felszerelésük nem volt bonyolult, egy acélvázra kellett felakasztani, azonban emiatt útban az ütközet felé, vagy találat esetén könnyen elveszthette a jármű.

A Pz.Kpfw. III M és N változatain alkalmaztak 5 mm vastag páncéllemezt a harckocsitesten és a tornyon.
A Stu.G. III és Stu.G. IV változatain is alkalmazták a köténylemezeket.

Hálós köténylemezzel felszerelt Pz. IV J a saumuri páncélosmúzeumban (fotómontázs)

A Pz.Kpfw. IV G, H és J változatain is 5 mm-es páncéllemezeket alkalmaztak a Pz. III-éhoz hasonlóan, azonban a J változaton a háború végéig perforált, illetve hálólemezeket alkalmaztak, amik hasonlóan hatásosak voltak a kézi kumulatívfegyverek ellen kisebb anyagfelhasználás és össztömeg mellett.
A Pz.Kpfw. V Panther minden változatán alkalmazták, azonban egyedül az oldalpáncél előtt, átlapolva, melyek leértek közel a futógörgők tengelyéig.https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6t%C3%A9nylemez

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:13:44

tigrincses
mióta van a párducon köténylemez?
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:12:41

Ha stun alatt sebzik a célpontját, azt beszámítja neki a játék, ezért ha van egy kis esze, akkor a "frontvonalat" lövi. Szerintem sokkal jobbak lettek az artyk a változtatással. Egy év múlva meg úgyis kiszedik őket, mert ugyanolyan, vagy még idegesítőbbek mint voltak. Lesz sírás.

joe662
Nesze neked t10-lt látotáv<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Egy szó: oroszok. Ahány tesztszerveren eddig játszottam, mindig az idő fele azzal telt, hogy tátott szájjal bámultam, mi ökörségre képesek szláv barátaink. Tényleg, hozzájuk képest az EU-s lemmingbandák rakétatudósok.
Soha a büdös életben. Az arty a könnyű célpontokat lövi, azok meg a fronton birkózó, totál védtelen bálna heavyk. Majd pont a harmadik vonalban sunnyogó TD-ket fogja abajgatni az arty, akik az idő nagy részében fel sincsenek spottolva...
Megy a sírás mert csal a játék.
Sokat sebeztem már ideje volt ezt valamivel gátolni, itt lőszerrekeszt kaptam meg kilőttek a vezetőm. Kíváncsi leszek rá, ha bejön ez a 90s fogyócikkes dolog, hogy oldják meg ezt?

Lezúztuk az artyt meg a pörsinget, megyek vissza a JT8.8 ra mert ott maradt 94 hpval gold töltve. Mit lő nekem ammoracket :D

Már csak két pörsing meg egy td van megyek tovább, de már nagyon sokat nem sebeztem egy TDt megöltem. Az utolsó pörsing tetejéről lepattantam golddal nem tudtam 9et ölni...

Hát mondanom sem kell ezután a csata után egyből felbasz tier Xbe.....

Előtte is úgy kezdődött, hogy Tier X, a következő csata 3 db tier IX es heavy. A következő csata lett ez a 8 tieres, de mit ad isten, ilyenkor meg jönnek a platons csávók, 3 db pörsing volt.
Simán szivat a játék, mikor meddel megy az ember, betesz az enemyhez több meedet. De ilyenkor nálunk kevesebb a heavy, amit lezúznak az enemy heavyk, mert ott is többen vannak. Nálunk a hevyk helyett vannak tdk amik hátul kempelnek kiveszik magukat a csatából csak akkor avatkoznak játékba mikor már mindenki meghalt tőlünk. így könnyű az ellenségnek nyerni...
Amikor heavyvel megyek akkor vagy betesz mellém mé egy heavyt vagy egyedül vagyok az ellenségnél meg van sokkal több heavy.
Kurva jó lett ez a játék...
Miért nem látni sok unicum játékost? hova lettek, jó ha 20 csatából egyszer találkozok egy lilás játékossal....
ROMOTO
Tény hogy faék egyszerűségű az a tutorial ami van, de ismerve az átlag tűrőképességét sokan skippelnék a játékot ha fél óráig tartana...egyébként a tutorialt is bővíteni akarják, gondolom pár év múlva sorra is kerül <#hehe>
Sherman0070
Már több mint egy éve létezik valamilyen Studianka nevű map. Azt megcsinálhatnák végre.