A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #394991 Kérdés?Többnyire 5-6-7 tankokkal játszottam az elmúlt 1-2 hétben.De valami miatt már saját tierű csatákba sem rak be velük nemhogy kisebb tiert is lássak,csak +1 és +2.
Nem beszélve észrevehető az is hogy totál 0 a csapat amiben benne vagyok.Azt is észrevettem hogy tier 6-os csaták után tier 7-esbe ugyan azt a majmot aki a 0 sebzéses állományt gyarapította rakta be mellém.Screenshotok vannak mindenről.Ez csak nállam van vagy más is szenved ezekben a tierekben.A játékosállomány az egy nagy rakás szar,volt olyan is hogy 9 csapattársam sem érte el a 300 wn8-at.Mondjuk az életben is vonzom a hülyéket lehet itt is?
Igazándiból az nem zavar annyira hogy nem vagyok top tier de az már igen mikor a 3 top tier tankból a csata első percében megfullad 1.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.07.29. 03:48:28