banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, ahogy plata írja nem játszottam jó deje, a szomszédgyerek tologatta az accot majd egy éve... amúgy a t28 conceptnek a másik 4 ága már rég megvolt mivel hetero vagyok, de aztán most lett kedvem/időm wotolni, és kitűztem célnak hogy ráizgulok a fiúkra és végre megszerzem azt a t28at ennyi év után :)

@suba53: hát ugye azért szeretnék túlmenni ezen, mert az arty gameplay az nem vonz, igy mondjuk azt hogy "kényszeresen" tologatom az artival, értelemszerűen ezért szeretnék mihamarabb túlesni rajta, ezért érdekelnének a kérdéseimre a válaszok/tanácsok/segítség. Ne kérdezd hogy akkor hogy a pékbe van T9es artim, ezt most én se tudnám megmondani. Szerintem a szomszédgyerek húzta ki :D Azt tudom hogy német ágon akkor játszottam a hummelllel, amikor az arti még oda lőtt ahol a célkereszt volt (bizony, volt ilyen időszak, semmi spread, halálpontosan csapódott be), és jelenleg is csak egy gw pantherem van, szóval...

Amúgy a többi ággal nem volt bajom, azok jöttek maguktól, csak simán játszottam a kedvenc tankjaimmal, amit egyébként amúgy is csináltam volna, nem kellett kimondottan fókuszálnom a feladatokra, nem azért ültem lightba mert kell ez a TD, hanem azért mert szeretek velük menni. Csak néha ránéztem TABbal hogy tudjam mi a küldetés, de nem erőlködtem rajtuk. Beadta amikor beadta :)

ui: amúgy általános platoontársat is keresek "csak úgy játszogassunk" jeligére, a régi ismeretségi köröm jól megkopott, nem nagyon tudok összerántani már egy platoont az ősi gárdából :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.24. 11:02:07