418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Sokat, ráadásul kiterjesztik kb. tier8 ig ezt a módot, bónokat lehet majd szerezni ezekben ugye ami kb. a játék fizetőeszköze lesz a később hogy elszórhasd mindenféle kiegészítőkre amik majd még jönni fognak, az mm-ből kiszipkázza a túl sok egyforma tieres járgányt és talán ettől jobb lesz a sima random, vagy nem...
  • Plata
    1.
  • Angelus1991ster
    Hány patch-nyi időt adtok a Nagy csaták random csatamódnak?
  • tothgyorgy
    torta nekem nem jött be, nagyon nem. ki is rúgtam a garázsból, hogy ne is lássam. mondhuk azóta lehet jobb lett.
  • Angelus1991ster
    Én is azt az ágat kezdtem el :) Amolyan nyugger ág, mert a tankok max 20-al mennek. Közben lehet zenét hallgatni, netezni :D
    AT-15 egész kellemes TD. Jó alap pen, jó dpm.
    Tortoise-ra és a 4 ezres dpm-re kíváncsi vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 20:17:24
  • BoneDragon
    Elkezdtem húzni a FV215b (183) ágat, hónapok kérdése és kiderül milyen a kicsike. :)
  • Plata
    Így kezdődött,1 szerencsétlenre ennyi idióta ment rá.

Aztán bunyó.
  • Plata
    Egyébként ma megint voltam olyan csatában ahol csak lestem hogy most komolyan ilyen van?
    Erlenbergen T7-9 csata,O-Ho-val voltam,elég szépen levertük az ellenséget már csak 5 tank maradt,két tökfej megpróbálta befoglalni a bázisunk,visszafordultunk és vagy 8-an rájuk rontottunk,már csak az egyik élt amikor őt is kilőtték,erre m103 agya eldurrant és kinyírta csapattársat mert ő lelőtte előle,erre egymásnak estek.
    Ketten meghaltak,jah és T9 arty meg közéjük is csapott rendesen.Végül hárman még a maradék hármat levadásztuk.De hogy ezek nem voltak normálisak az fix.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.31. 17:08:59
  • BoneDragon
    Ezer éve nem játszottam a játékkal, melyik most a legjobb tank destroyer?
  • Plata
    Én most akartam felmenni,de karbantartás.
  • fighter_hu
    Nem tudom ,én épp most frissítettem a garázsba voltam aztán egyszer csak szó nélkül kivágott a játék az asztalra :d.
  • viper07
    szerverek halottak ?
  • ROMOTO
    Többnyire ekézik, de felette egyre jobbak jönnek, mindenesetre nem kell sok jóra számítani azon az ágon sajnos, a td ág viszont az új csatamód miatt jó lehet, mondjuk a francia fos a legjobb oda...
  • Angelus1991ster
    Emil 1-el hogy boldogultatok? Érdemes kifejleszteni?
  • Angelus1991ster
    Elnézést a sírásért.
    Összejött perfektre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamiért az itteni rinya után egyből sikerül az adott IM.

• Angelus1991ster
    LT-15 aktiválva és naná, hogy szar pályabesorolás és szar t8-as MM van Sheriden-el és naná, hogy Arctic regionon 36 hp-n csúszik el a misszió. Persze ha nincs kiválasztva a misszió akkor meg nonstop t10 -es mm lesz és orrbaszájba campinovka, meg prolihovka.
    Amúgy az a kretén amelyik beírogatta az IM-ek feltételeit az játszott a WoT-tal vagy csak random beírt valamit, "a 5 ezer után jön a 7 ezer és így"?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 11:24:59
  • tothgyorgy
  • Angelus1991ster
    "Ilyen hatása van az lsd-nek.."
  • MuldR
    Sose gondoltam volna, hogy az arany kinai tankoknak realis alapja van. :)
  • plutoka
    ha mögötte állok jóva, akkor nem, márpedig ott álttam.
  • yossarianHUN
    Jahm, meg a jármű alap álcája is rohadtul leesik.
  • Lokker
    Lövéskor elvész a bokor jótékony hatása nem?
  • Plata
    Mit csodálkozol ezen?
    Rendszeresen kapok Is7-el felderítőt.
  • plutoka
    a jó büdös életben már, ma már 6. jára játsza el a játék, hogy rálövök a grillével egy 100 - HP-s orosz tankra, és NEM megdöglik, NEM megláncódik, HANEM megy tovább. Nem Is7, hanem obj 140, t62, és T-54 LTW. Igazán kapja már be a játék. ÉS NEM HEAT, sima AP lövéseket nyelnek be a tankok oldalai.
    Ma pedig az IS7 a legjobb spotter. 6. perkes legénység, álca hála, bokor mögött, el lövöm magam egy épp a látótér szélén lévő IS7-be, és fel spottol....
  • Plata
    Én az LTTB-t rühellem,az egy tetves ágtól felborul.
  • ROMOTO
    Igaz hogy nem tegnap volt de én emlegettem anno amikor készültek bevezetni a tier 10 lightokat hogy az amcsi borulni fog.
  • suba53
    Sajnos nem. Nekem be van állítva mindenütt az egér mozgásiránya, és a beépítettben pont az ellentétes, és nem lehet váltani.
    Így amikor közelíteni akarok rutinból, akkor távolodik, és fordítva. Baromira zavaró.

Ez még a botkormányos időben rögzült bennem, ha előre tolom az egeret, akkor lefelé billen a cső, amikor visszahúzom, emelkedik. És ez megvan a battle assistant-ban, de a gyári csak fixen fordítva működik.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.08.30. 18:47:39
  • Plata
    Minek battle asistant mod amikor már rég be van építve a játékba?
    Arty nézetben g betűvel váltasz nézetet,kb ugyanaz mint battle asistant.
  • suba53
    Srácok! A Battle assistan modot átkopiztam ebbe a verzióba is, de használhatatlanná tette az artyt. Nem lehetett semmiféle módon célozni vele, mert valahová a világ végére mutatott egy vonal, a célkört nem magasból mutatta, hanem mint egy tehénlepényt normál nézetben, és a tanktest nem arra fordult, amerre szerettem volna.
    Most levettem, így a gyári beépített röppálya nézet van, de az nekem nem jó. Van valami hír róla?
  • Plata
    Nekem megvan a Sheridan szinte azóta hogy megjelent,de nekem nincs vele ilyen gondom.
  • Sherman0070
    Ja hogy az prém tank. :D
    KV-2vel 916 körülit lőttem abba. :D
  • LSSAHPAUL
    A Sheridanről senki se említette, csak szólok hogy rendkívül instabil, szeret felborulni, viszont pont ezért absoute ajánlom hogy megvedd mert baromi borulékony tök poénos, egy kis mulatságot hoz majd az életedbe :D Nekem csak az amcsi,német,orosz van még megvéve, de a ruszkit komálom, pattogós, alacsony, nagyon pontos, szal baba.
  • Plata
    Volt egy egész jó csatám,egész élvezetes volt,poén volt gold noob gyökereket kilőni.
    Lor meg t54 mod messziről kempelve köpködte a goldot,
    Messziről sikerült oneshotolni lórit,indián is meg lepődött mikor messziről kilőttem.

Kár hogy nem mindig ekkorát lő az ágyú mint ebbe a két elcseszett med kemperbe.
    Viktóriába kb 100-at sebeztem,ki jött nyílt terepre és egyszerre megsoroztuk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.30. 14:57:00
  • Angelus1991ster

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De csak közvetlen a Tas rohamlöveg után.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.30. 14:47:02
  • R3nton
    Micsoda??? Sorozatgyártották, és 120 országba exportáltak belőle
  • Angelus1991ster
    Aminek tervrajza mindig, minden körülmények között létezett.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.30. 13:56:06
  • Gyuszopapa
    Ez a Grand battle is reménytelen nekem.Itt is csak a gyök2 csapattársakat kapom.
  • joe662
    Most làtom,van a shopban kici óccó,nem olan óccó,és egyàltalàn nem óccó,kici kinai prém Td:-DDD
  • joe662
    Ha esetleg valaki talàlna müködő Nébelburg-ot nébeltelenítő modot(köd eltàvolitó) :-DDD az ne tartsa magàban.
  • Maala
    Az egyedüli, ami sztem beleszámít a base XPn kívül, az a kíváló helytállás, vagy mi a faszom magyarul, amikor epic medált szerzel vesztes csatában, és full XP-t kapsz.