A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #394828 Na, amilyen gyorsan sikerült végig mennem a T28 Concept SPG kampányán tegnap, az utolsónál elekadtam (top3 legyek XPben és 1500 assist sebzés).
Hiába vettem fel már tollboát meg szép kis fekete retikült is az artizáshoz, valahogy az 1500 stun sebzés csak nem jön össze.... (az hogy legyek a top 3-ban XP ügyileg meglepően gyakran összejön, még T10es csatában is, miközben csak Tier9-es orosz artival vagyok)
Szóval ha még emlékszik valaki rá:
- az normális hogy én vagyok a csapatban az egyetlen arti, lestunolok egy tankot (megjelenik felette ugye számláló), meg is lövik (piros szinü szám repül felette), de mégsem kapom az assist sebzést. Ez vmi bug, hogy nehezebben jöjjön össze nekem az 1500?
- platoonban az SPG15 összejöhet könnyebben (ha igen, mibensegit? gondolom nem adja össze az XPnket hogy benne leszek e úgy a TOP3ban, de vajon az assistet igen?)
- Ha van értelme ezt platoonban tolni (mert úgy könnyebben összejöhet) van valakinek este kedve "buzulni" egy kicsit T9es artival? Ha igen vegyetek fel barátnak (ingame szintén lammaer vagyok)
ui: (szakadna meg a WG hogy mostmár csak azonos tier lehet egy platoonban, tegnap több emberrel is sikerült volna összeállni, csak nekem egyetlen T7 illetve T9 artim van, másnak meg mondjuk csak T8 vagy T10 volt illetve épp azt húzta)