A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #394710 Tegnapelőtt megszegtem a szavam és hosszú idő után költöttem a játékra. Sőt, duplán szegtem meg a szavam, mert egy nyolcas tankot vettem annak ellenére, hogy mennyire csehül bánt az utóbbi hetekben az mm a nyolcas tankokkal.
Nevezetesen az 59-Pattonra fizettem be, és gurultam is vele 40 csatát 2 nap alatt. A tank alapvetően nem jó. Max átlagos löveg és mobilitás jellemzi. Az álcája legendásan szar, a páncélozottsága medekhez mérten a jobbak közé sorolható. A torony páncélozottsága nagyom kellemes csalódás, a várakozásaim felett teljesít. A tank tragédiája az hogy neki van a legjobb látótávja a medek között(400m), ugyanakkor a legszarabb álcája, ezért hiába látok vele mindent, engem is lát mindenki. Sőt még kinézetre is ocsmány a tank. Az a Bástya méretű kupola nagyon furcsa helyzeteket szül, megnehezíti az amúgy sem egyszerű oldalazós hulldownt, kilóg a bokrokból, meg eleve olyan helyzetekben is rám látnak amikor nekem még esélyem sincs tüzet viszonozni. Az első 10 csatám katasztrófa volt vele, utána viszont megindult a szíve neki, olyannyira hogy a a Revo mellett a kedvenc 8-as tankommá avanzsált.
Mivel a harci adottságai átlagosnak mondhatóak, le lehet vele hozni ugyanazt a sebzést, mint a többi meddel, egy pershinggel, sta-val vagy társaival. Viszont az a látótáv amivel rendelkezik a tank, valami egészen zseniális. 2000 spotdmg könnyedén összehozható vele, tényleg ügyelni kell arra hogy engem is könnyen észrevesznek, de megvan a technikája a dolognak, a pekaboo spotolás formájában. :) fedezék mögül kinézek aztán vissza. Alapszabály hogy kétszer ugyanott csak fővesztés terhe mellett szabad, és két pekaboo között le kell esnie rólam a spotnak, máskülönben fakereszt. Nyílt pályákon a tipikus spotter helyeket, ahol könnyű tank lehet az ellenfélnél, kerülni kell mert azonnal észrevesz. Ezt betartva viszont a pálya többi részén a látóhatáron mozogva jól meg lehet élni, mert konkrétan a spottereket leszámítva mindenkivel szemben előnyt élvez a tank.
Erre alapozva eszméletlen jól tudok vele keresni, az assist nagyon szépen megdobja a büdzsét. Ha jól tudom ráadásul most kap még buffot is a tank, szóval jóban leszünk úgy érzem.
És hát igen, azért kellett nekem a tank, mert hiányzott az ambíció a kínai med ághoz, a T-34-3 pedig nekem nem ér 11000-et. Feleannyiért viszont az 59-patton jó választásnak bizonyult. Sajnos a legénységem ehhez mérten zöldfülű benne, de még ezzel együtt és az első 10 rémséges csata ellenére is élvezem vele a játékot. Ajánlani nem tudom merném-e, mert nagyon szuszakolósak vele a csaták, résen kell lenni végig, mintha 2m-es magassággal szaladgálnánk egy házban ahol minden ajtókeret 1.80 magas :) Érzésre ilyen ez a tank.
A másik kellemes meglepetés hogy viszonylag sok 8-as csatám volt sőt, 6-os tankokat is többször láttam. Ezt nyilván nem a tank számlájára írom, de ha általánosságban is kedvezőbb egy picit az mm, akkor végre vissza tudok térni farmolgatni. :)