A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #394619 Pár hónapja nem játszottam a japán hentai tigrissel, de nagyon kellemes kis tankocska, miután felbuffolták a toronypáncélt és az átütést, egészen használhatóvá vált. Nagyon kellemes és kezes tanknak tartom, de nem tudom milyen most tier 6-ban játszani, mert ha folyton plusz 2 tierbe dobál, mint ahogy tier 8-nál teszi, akkor lehet frusztráló azzal játszani. Saját tierben semmi gondja, nem kell sokat vele ügyeskedni hogy jó legyen. 4-5 lövésből lesebzi a saját hp-ját, ami szerintem nem nagy kihívás, szóval maga a tank ideáis választás rutintalanabb(?) játékosoknak.
Engem csak a mostani zakkant mm bizonytalanít el. A revo istentelenül jó tank, de amióta nem találkozok hatos tankokkal és hetesekkel is csak elvétve, azóta elég izzadtságszagú vele a játék... ebből kiindulva el tudom képzelni azt is hogy most tier 6-van sem móka és kacagás az élet.