banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    Igen picit fura lett a vége.
    Az első héten még simán hoztam a 2-es ligát. Második, harmadik héten a 3-as ligát, de 4-ik héten láttam, hogy a 3.-ba nincs is esélyem felkerülni, így inkább nem is játszottam. Ha megfeszülök, belenyomok olyan 2 millió creditet lehet felkerülök, de akkor minden estém rankedre megy el előtte meg credit farmra. Hát ennyit nem ér meg.

Az első hét még suli időszakban volt, pl keresztgyerek is rá volt kattanva, de akkor még csak pár meccset tudott menni, viszont a második hétre már annyi pont kellett volna, hogy a ligába kerüljön, hogy esélye sem volt, így hagyta.

Szóval ez megint annyira van a plebsnek, mint a CW revard tankok, amiket minden évben ugyanannak az ezer játékosnak osztanak ki, akik a büdös életben nem mennek vele (kivéve o907), mert nem metatankok és csökken kettőt az epéniszük. :)