banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Akkor mázlista vagy.
    Amikor egyedüli light tankként 0 spot sebzést szerzek rankeden úgy hogy fel spotolok 8-12 ellenséget azt nem nevezném pörgős csatának.
    Mondjuk amúgy sem sok értelme van spotolni,de az ember elvárná 3 arty mellett hogy a spotolásért kap valamit,de ló szart.
    Jah bezzeg ha E75-öt le szeretném duplánzi tuti hogy kifogok egy rohadt rövid pörgős meccset amiben rahedli sok med vagy light van és kb szart sem látok mert a tankom megy 14-20 kilóméterrel,mire elérek a pálya felére vége a csatának.Már nem egy olyan E75 duplázóm volt ahol kurvára beszoptam mert nem volt mire lőni,mire odaértem a csata helyére a csapat már a bázison volt,vagy végzett az ellenséggel.
    Vaamelyik nap úgy lett sebzésem E75-el duplázóban hogy idióta ru 251 belém száguldott.
    Rá sem tudtam lőni,mentem a csapat után a városban már majdnem vége a csatának erre belém száguld a sarok mögül hülye ru.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.02. 18:29:45