banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Minden tierlimites tank megszívta az új mm-et, nem csak a wz. :)
    Vaalmi hirmorzsákban azt olvastam hogy A régi prémiumtankokat is feljavítják egy picit, meglátjuk hogy a wz kap-e valamit a szeretetből. Bár őszintén szólva én csak úgy tudnám elképzelni a dolgot hogy elveszik tőle a tierlimitet És akkor fel tudnák úgy buffolni hogy ne lógjon ki a sorból... másképpen nehéz lenne megoldani, illetve valaki mindig siránkozna hogy megint túltekertek rajta valamit.

Az tény hogy jelenleg szopás ezekkel a butított tier 8-as tankokkal játszani amik cserébe tierlmitet kaptak, mert a csaták túlnyomó része vagy tier 9 vagy full tier 8, ahol ezek a jószágok hendikeppel indulnak. Régen folyton toptier voltam fcm-mel, pont amire ki lett találva, múlthéten viszont hosszú idő után újra elővettem és ennyire szenvedős sose volt vele a játék. SP, WZ-111 ugyanez, jt88-at már ki se mertem próbálni. Alsóbb tierekben nem játszottam tierlimites tankokkal, de gondolom ott is ugyanez a helyzet, bár a tier 8 az elég egyedi állatfaj, mindenki ott farmol, és ami azon a tieren történik azt nem lehet kivetíteni a többire.