A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #394212 Sziasztok! :)
2 kérdésem lenne:
1. Van-e teszt szeró? (Azt olvastam h van, a teszt kliens is frissítette magát) Ha van, akkor viszont hogy lehetséges hogy frissített teszt klienssel sem tudok felcsatlakozni? (pörög-pörög...majd azt írja ki h nem sikerült a szerverre csatlakozni mert v nálam van probléma v karbantartás zajlik...)
2. obj907-t, cw reward tankként lehet megszerezni, ha jól tudom. De itt ki is fújt a tudásom...soha nem szerettem klánban lenni, klánozni...viszont mivel ranked-ben szinte csak ezekkel futok össze és látom mennyire broken...kell. Ezért meg szeretném szerezni...viszont nem tudom hogy lehet, lehet-e még egyáltalán szerezni? Szóval erről 1 felvilágosultabb úriember adhatna több infót, (pl. milyen úton lehet megszerezni, akár cw-ről is több infóval szolgálhatna, van-e olyan magyar klán amiben ez lehetséges vagy külföldi, ahova tgf is van természetesen) Előre is köszönöm :)