A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miután én a.) mocskosul tehetségtelen vagyok a játékhoz, b.) relatíve nemrégen kezdtem (tulajdonképpen WoWs-ra készült az account és egyértelműen az a főprofilom) és c.) alig ülök le elé, ezért a legmagasabb szintű járműveim hatosak. A fentiek miatt erősen nem értelmezhető statisztikailag, amit tapasztalok, mégis: én folyamatosan T8-ba kerülök, ezért aztán ami keveset játszok, ma már azt se T6-tal teszem.
Felteszem, mivel aránylag érett játékról beszélünk amiben megkockáztatom, hogy a top tier számottevő része fektetett már annyit a játékba, hogy ne legyen gond annak fenntartása, ezért, valamint a kompetitív oldal miatt is gondolom, a felsőbb tier-ek viszonylag "megteltek", úgyhogy az MM számára mindig egyszerűbb fentebbről válogatni.
Legalábbis a WoWs-ban hasonlót tapasztaltam, amíg a játék új volt és haladtam a hullámmal, számottevő mértékben voltam top tier, ma viszont, ahogy az emberek felburgonyálták/vásárolták magukat T10-ig, már a T8 is egyérteműen szop, mint a torkosborz. Igaz, ez az ottani kifacsart és teljesen retardált MM-nek is köszönhető - személy szerint összetenném a két kezem, ha "csak" olyan MM-ünk lenne, mint amilyent a WoT használ.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.06.27. 12:24:42