A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #394095 Pont tegnap fogalmazódott meg a gondolat, hogy nyugdíjazom a KV-5-öt(várva egy esetleges buffra), mert teljesen játszatatlan manapság.
Régen minden második meccsen top voltam, ki lehetett osztani 2-3k sebzést és jött a lóvé.
Most meg kb minden tizedik meccsen vagyok top tier, de akkor is tele a pálya Defenderekkel, Patriotokkal, Vk10001-el és a többi szar prémmel.
Nagyjából 500 és 1000 között tudok sebezni(jobb esetben) és végem van.
Az meg, hogy a tier 9 light hordák gyakorlatilag 1-1-ben is kivégeznek,már csak a hab a tortán.
Ma reggel pl: T49 vert belém egy lövéssel 300 m-ről 500 sebzést + két legénységi tagot vitt el utána meg belémvágott még 400-at és végem volt.(közben más is sebzett engem)
Úgyhogy nemtom mi lesz ezzel a tankkal, de remélem hamarosan kap egy kis "erősítést", mert így nem élvezet vele játszani, hiába termeli még így is a kreditet.